تاریخ انتشار : دوشنبه 6 اسفند 1403 - 9:34
کد خبر : 193351

شیرینی مشهدی برای عید نوروز / دستور پخت راحت و اندازه ها با لیوان برای یه شیرینی عالی

شیرینی مشهدی برای عید نوروز / دستور پخت راحت و اندازه ها با لیوان برای یه شیرینی عالی

شایانیوز- شیرینی مشهدی که به اون شیرینی آلمانی و شیرینی مربایی هم میگن یه شیرینی خشک محبوب و پرطرفداره که مخصوصا در دید و بازدیدهای عید نوروز، حضور پر رنگی روی میز پذیرایی از مهمون ها داره. شیرینی مشهدی رو می تونید به راحتی توی خونه بپزید و لذت پذیرایی کردن از مهمون های عید

شایانیوز- شیرینی مشهدی که به اون شیرینی آلمانی و شیرینی مربایی هم میگن یه شیرینی خشک محبوب و پرطرفداره که مخصوصا در دید و بازدیدهای عید نوروز، حضور پر رنگی روی میز پذیرایی از مهمون ها داره. شیرینی مشهدی رو می تونید به راحتی توی خونه بپزید و لذت پذیرایی کردن از مهمون های عید نوروز با دستپخت خودتون رو بچشید. در این مطلب، طرز تهیه شیرینی مشهدی (شیرینی مربایی) رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

shirini-morabaee-1

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی (شیرینی مربایی)

آرد ۲ و نیم لیوان

روغن صاف قنادی نصف لیوان

پودر قند ۴ قاشق غذاخوری سر پر

تخم مرغ یک عدد

عسل یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

پودر هل نوک قاشق چایخوری

مارمالاد هویج، پودر پسته، پودر نارگیل و شکلات تخته ای به مقدار لازم

*منظور از لیوان در این دستور، لیوان دسته دار فرانسوی ست.

shirini-morabaee-3

طرز تهیه شیرینی مشهدی (شیرینی مربایی)

مرحله اول

برای درست کردن روغن صاف، روغن جامد رو روی حرارت ذوب کنید و بعد در یخچال قرار بدید تا ببنده و دوباره در محیط اتاق قرار بدید تا نرم بشه. اینجوری روغن صاف خواهید داشت. این روغن رو می تونید به صورت آماده از فروشگاه های لوازم قنادی هم تهیه کنید.

مرحله دوم

برای درست کردن شیرینی مشهدی خوشمزه، ابتدا روغن صاف و پودر قند رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن. پودر هل، تخم مرغ، عسل و بکینگ پودر رو در ظرفی جدا گانه مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به روغن و پودر قند اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مایه شیرینی یکدست بشه.

مرحله سوم

حالا آرد رو در دو مرحله داخل مواد الک کنید. ابتدا با همزن برقی و بعد با دست خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد. خمیر رو داخل کیسه فریزر بذارید و ۱۰دقیقه در دمای محیط قرار بدید تا استراحت کنه.

مرحله چهارم

بعد از گذشت این مدت، یک پلاستیک ضخیم رو روی یک سطح صاف باز کنید، کمی آرد بپاشید و بعد خمیر رو روی پلاستیک پهن کرده، یک پلاستیک دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو به قطر نیم سانت کمتر باز کنید.

shirini-morabaee-4

مرحله پنجم

حالا پلاستیک رو از روی خمیر بردارید و اون رو با قالب دلخواهتون، قالب بزنید. وقتی همه خمیر رو قالب زدید، سپس وسط نصف خمیرها رو با قالب گرد یا قلب قالب بزنید.

مرحله ششم

داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و یا اون رو چرب کنید. شیرینی ها رو در سینی فر بچینید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید تا شیرینی مشهدی بپزه.

مرحله هفتم

بعد از پخت، روی شیرینی های مربایی که کامل خنک شدن مارمالاد بذارید و شیرینی سوراخ دار رو روش قرار بدید. در آخر هم برای تزئین از پودر پسته یا پودر نارگیل و شکلات ذوب شده استفاده کنید. نوش جان.

shirini-morabaee-6

اگر به آشپزی و شیرینی پزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.

+

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn