ریکاوری قهرمان جام جهانی برای پرسپولیس!
به گزارش “ورزش سه”، استیون انزونزی ستاره فرانسوی سپاهان مقابل ملوان نود دقیقه روی نیمکت قرار گرفت و محمدرضا بردبار در زمین حاضر شد. سپاهان بعد از دیدار با ملوان باید در یک مسابقه حساس در جام حذفی به مصاف پرسپولیس برود و به نظر میرسد که کارترون در این مسابقه فیزیکی قصد داشت تا
به گزارش “ورزش سه”، استیون انزونزی ستاره فرانسوی سپاهان مقابل ملوان نود دقیقه روی نیمکت قرار گرفت و محمدرضا بردبار در زمین حاضر شد.
سپاهان بعد از دیدار با ملوان باید در یک مسابقه حساس در جام حذفی به مصاف پرسپولیس برود و به نظر میرسد که کارترون در این مسابقه فیزیکی قصد داشت تا ستاره تیم خود را روی نیمکت قرار دهد تا در شرایط بهتر و با ریکاوری بیشتری مقابل پرسپولیس به میدان برود.
انزونزی در بازی سوپرجام گل منجر به قهرمانی سپاهان را برابر پرسپولیس به ثمر رساند و سرمربی فرانسوی روی هم وطن خود در بازی حساس جام حذفی حساب ویژهای باز کرده است.
سپاهان در این مسابقه زوج محمد کریمی و بردبار را در میانه میدان قرار داده بود که با توجه به شرایط چمن مسابقه بازیسازی از سمت آنها شکل نگرفت و هر دو بازیکن درگیر جنگهای میانه میدان و جدال روی توپهای هوایی بودند.
دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز میشود |
سلامت روان؛ گمشدهای در گذار از سنت به مدرنیته |
اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بیاعتنایی به مخاطب؟ |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰