به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، شب ابراهیم حقیقی؛ شبی برای قدردانی از یک عمر تلاش برای خلق هنر و برای سالها فعالیت هنری این هنرمند برجسته ایرانی بود که با حضور هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر، در میکامال کیش برگزار شد. در این مراسم که به پاس بیش از نیم قرن فعالیت هنری ابراهیم حقیقی؛ طراح، گرافیست و کارگردان ایرانی برپا شده بود، مستند «در ستایش ۷۰ سالگی» ساخته این هنرمند نمایش داده شد.
سیفاله صمدیان؛ عکاس نامدار ایرانی که دوستی نزدیکی با حقیقی دارد، در شب ابراهیم حقیقی در کیش درباره این هنرمند گفت: ابراهیم مانند نامش به پیکره هنر معنایی حقیقی داده است. در تمام سالهای همکاری و دوستی با ابراهیم حقیقی شاهد تلاش مداوم و کار خستگیناپذیر و منش حرفهای او بودهام که همچنان بعد از تمام این سالها ادامه دارد و امیدوارم همچنان ماندگار و برقرار بماند برای هنر این سرزمین.
در این برنامه همچنین پیامهای فرشید مثقالی، بهرام دبیری، سروش صحت، علی خسروی و عباس یاری از دوستان و همکاران ابراهیم حقیقی که امکان حضور در مراسم را نداشتند، پخش شد. ابراهیم حقیقی در این مراسم با بیان اینکه نقش انسان به ماندگاری اثر حضور او بر جهان پیرامون است، گفت: هیچ ساختنی در زندگی و جامعه، خود به خود و ناگهانی نیست، تمام تلاش ما میبایست در جهت بهتر کردن جهان اطرافمان باشد و اثر آنچه از خود باقی میگذاریم برای همگان و آیندگان باشد.
وی با یادی از مرتضی ممیز؛ هنرمند فقید گفت: با مهر زندگی کردن را از او آموختم، انسان منفرد از دیگران، ناتوان است و کماثر. ما برای ساختن دنیایی بهتر به هم نیاز داریم. در پایان این مراسم نیز نادر کشتکار؛ بنیانگذار و مدیرعامل میکامال کیش، تقدیر از مشاهیر و جامعه فرهنگ و هنر کشور را بخشی از مأموریت این مجموعه خواند.
در پایان برنامه هم با دعوت از جمعی از هنرمندان جزیره کیش ضمن اهدای یادبود، پرترهای از ابراهیم حقیقی که توسط هادی حیدری برای تقدیم به او در این نشست، طراحی شده بود، به ابراهیم حقیقی تقدیم شد. گفتنی است امضای دو کتاب «عکاشی» و «کتاب حقیقی» برای حاضران از دیگر بخشهای این مراسم بود.
۵۷۵۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰