تاریخ انتشار : جمعه 19 بهمن 1403 - 2:59
کد خبر : 178697

معاون رئیس جمهور: پیگیر پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند می‌شوم

معاون رئیس جمهور: پیگیر پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند می‌شوم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، زهرا بهروزآذر روز پنجشنبه با حضور در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در خانه جشنواره چهل و سوم فجر در گفت وگو با ایرنا  اظهار کرد: من امروز در مورد پرونده این دو هنرمند شنیدم، باید پیگیری کنم. اصلا نمی دانم جزئیات آن چه بوده است. وی در این باره که



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، زهرا بهروزآذر روز پنجشنبه با حضور در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در خانه جشنواره چهل و سوم فجر در گفت وگو با ایرنا  اظهار کرد: من امروز در مورد پرونده این دو هنرمند شنیدم، باید پیگیری کنم. اصلا نمی دانم جزئیات آن چه بوده است.

وی در این باره که آیا قول می دهید مساله را پیگیری کنید؟ افزود:‌ من حتما پیگیری می کنم ببینم مساله چه بوده است ولی تا الان از جزئیات آن خبر ندارم.

معاون رئیس جمهوری درباره چالش‌هایی که برای برخی بازیگران زن پیش آمده گفت: شکی نکنید که ما باورمان بر این است که این زنان سرمایه های کشور هستند. در همین کشور رشد و نمو کردند و هیچ کس به اندازه آنها ایران را دوست ندارد، هیچ کس به اندازه آنها قدر ایران را نمی داند و دلش برای ایران نمی تپد، صاحب این مملکت هستند، باید کنار ما و خودشان در میدان باشند و بتوانند مسائل را شناسایی کنند.

وی افزود:‌ در مقاطعی دلخوری و رنجش هایی پیش آمده و هر دو طرف از همدیگر ناراحت شدند و ممکن است از ما کوتاهی هایی دیدند و دلشان گرفته شده باشد و هم این که احساس کردند بی مهری به آنها شده است. کارهای خوبی که شده را اعلام نکرده اند. الان دیگر دلیلی ندارد روی آن پافشاری کنیم، وقتی هر دو طرف باورشان بر این است که همدیگر را دوست دارند. ما اگر می گوییم دنبال وفاق هستیم منظورمان وفاق بین هم است،‌ فقط وفاق در بین دولتمردان و دولت‌زنان نیست. وفاق بین مردم باید شکل گیرد.

۲۴۴۵۷

منبع: خبـرآنلاین

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn