تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 23:25
کد خبر : 178591

وام مسکن ۲ برابر شد؟

وام مسکن ۲ برابر شد؟

بازدید:۱۶۸ مدیرعامل بانک مسکن از ارسال درخواست افزایش دو برابری وام خرید مسکن به بانک مرکزی خبر داد و افزود: بانک مسکن آماده است تا در تأمین مالی نهضت ملی مسکن به دیگر بانک‌هایی که در انجام تکالیف خود کوتاهی کرده‌اند، کمک کند.  به گزارش صدآنلاین، وی در خصوص بانک‌هایی که در پروژه نهضت ملی

وام مسکن ۲ برابر شد؟

بازدید:۱۶۸

مدیرعامل بانک مسکن از ارسال درخواست افزایش دو برابری وام خرید مسکن به بانک مرکزی خبر داد و افزود: بانک مسکن آماده است تا در تأمین مالی نهضت ملی مسکن به دیگر بانک‌هایی که در انجام تکالیف خود کوتاهی کرده‌اند، کمک کند. 

به گزارش صدآنلاین، وی در خصوص بانک‌هایی که در پروژه نهضت ملی مسکن مسئولیت قانونی دارند اما اقدامی نکرده‌اند، گفت: آمادگی داریم از طریق تفاهم‌نامه‌ای با این بانک‌ها، تأمین مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن را بر عهده بگیریم تا این طرح اجرایی و فرآیند پرداخت تسهیلات روان‌تر شود. 

 

 

خورسندبان تأکید کرد: اولویت با پروژه‌هایی است که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و به زودی به بهره‌برداری خواهند رسید.

 

 

وی همچنین به وضعیت تسهیلات پرداختی نهضت ملی مسکن اشاره کرد و اعلام کرد: بانک مسکن قرارداد ۳۷۷ هزار واحد مسکن در قالب نهضت ملی را امضا کرده و حدود ۴۰۰ هزار واحد دیگر نیز آماده عقد قرارداد هستند.

 

 

مدیرعامل بانک مسکن در پایان افزود: درخواست ما از بانک مرکزی برای افزایش تسهیلات خرید مسکن به دو برابر بوده است. در صورت موافقت بانک مرکزی، این اقدام می‌تواند در بخش خرید مسکن تسهیلات بیشتری به متقاضیان ارائه دهد و کمک شایانی به تأمین مالی بخش زیادی از هزینه‌های مسکن افراد کند.

 

 

در حال حاضر، وام خرید مسکن برای زوجین در تهران، با احتساب وام تعمیرات، به میزان ۹۶۰ میلیون تومان است. در صورت تصویب درخواست، این سقف به حدود ۲ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. متقاضیان برای دریافت این وام باید اوراق حق تقدم (تسه) را از فرابورس خریداری کنند.

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn