تنور داغ انتخابات سرد شد/ حذف دو رقیب جدی تاج با دست فرمان کمیته بدوی و استیناف
دو کمیته بدوی و استیناف انتخابات فدراسیون فوتبال همان طور که قابل پیش بینی بود دو رقیب جدی مهدی تاج را رد صلاحیت کردند. به گزارش خبرگزاری آنا، انتخابات یک فدراسیون به خصوص فدراسیونی مثل فدراسیون فوتبال زمانی جذاب و داغ تلقی می شود که رقبای کاملا هم پا و هم رده از یک مجمع
دو کمیته بدوی و استیناف انتخابات فدراسیون فوتبال همان طور که قابل پیش بینی بود دو رقیب جدی مهدی تاج را رد صلاحیت کردند.
به گزارش خبرگزاری آنا، انتخابات یک فدراسیون به خصوص فدراسیونی مثل فدراسیون فوتبال زمانی جذاب و داغ تلقی می شود که رقبای کاملا هم پا و هم رده از یک مجمع به معنای واقعی مستقل و بدون لابی های خارج از عرف بتوانند رای بگیرند اما عموما انتخابات فدراسیون ها در ایران خارج از این تعریف برگزار می شوند. اگر رقیبی هم حذف نشود و تا آخرین لحظه در رای گیری بماند مغلوب آن فردی می شود که بیشترین ارتباط کاری را با اعضای مجمع داشته است. البته که این روزها هم شاهد برگزاری مجامعی از سوی فدراسیون ها هستیم که روسا در رقابت هایی تک نفره انتخاب می شوند. در وصف این گونه برگزاری مجامع و عواقبی که برای ورزش کشورمان دارد هر چه بگوییم همان روضه است و بس چون در هر صورت آنهایی که باید بشنوند و تغییر رویه دهند که گوش شنوایی ندارند و این سیاهه ها هم می ماند برای اهالی رسانه و رشته های ورزشی. در واقع آنچه به جایی نرسد فریاد است.
حالا انتخابات فدراسیون فوتبال هم تقریبا همین مسیر را می رود. از روز گذشته اخباری که رسما مشخص نیست منشا آن از کجاست اما تلویحا و تجربی مشخص است که از کجا آب می خورد بیرون آمده که اعتراض علی کفاشیان و شهاب عزیزی خادم در تصمیم کمیته بدوی انتخابات فدراسیون مبنی بر رد صلاحیت این دو نامزد ریاست فدراسیون از سوی کمیته استیناف انتخابات هم رد شده و عملا و رسما این دو از انتخابات حذف شده اند.
رد صلاحیت کفاشیان و عزیزی خادم البته فقط حذف این دو نیست. بلکه نفراتی که به عنوان نواب این دو فرم پر کرده اند هم خود به خود از جریان انتخابات حذف می شوند و چه چیزی بهتر از این برای مهدی تاج و نوابی که برای فدراسیون آینده اش معرفی کرده است.
پیش از این ستاد انتخابات فدراسیون فوتبال با ریاست هدایت ممبینی دبیر کل فدراسیون تاکید کرده بودند که اخبار بیرون آمده در مورد انتخابات فقط باید از مجرای فدراسیون فوتبال باشد اما در عمل در فاصله ۷۲ ساعت تا روز ۲۰ بهمن که اسامی نامزدها باید رسما اعلام شود خبر حذف دو رقیب تاج بیرون آمده است.
کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال دست قرمانی را انتخاب کرد که از قبل قابل پیش بینی بود. پیش از این هم زمزمه های احکام کمیته اخلاق عزیزی خادم و کفاشیان بود اما کمیته بدوی با تصمیم خود مهر تایید به این زمزمه ها زد.
کمیته بدوی ای که از پیش از تایید شدنشان در آن مجمع آنلاین پر از حرف و حدیث نحوه انتخابشان مورد سوال و ابهام بود و هرگز هم در فدراسیون فوتبال کسی خود را مسئول شفاف کردن این موضوع ندانست. هر چند که دوشنبه شب قبل یکی از اعضای کمیته بدوی سابق انتخابات فدراسیون انتخاب این کمیته بدوی فعلی را غیر قانونی اعلام کرد اما کک کسی نگزید که آیا این حرف ها صحت داشت یا خیر.
اکنون رقابت در انتخابات فدراسیون فوتبال دیگر معنایی ندارد. تصور غالب در جامعه فوتبال بر این است که حیدر بهاروند کاندیدای پوششی مهدی تاج است همان اندازه که در مورد امیر عابدینی هم همین مسائل گفته می شود. در نتیجه انتخابات یکی از مهمترین فدراسیون ورزشی کشورمان بدون اینکه هیجانی داشته باشد و یا استرسی برای رئیس فعلی آن ایجاد کند همان طور پیش می رود که پیش از این پیش بینی شده بود.
مهدی تاج که در ایام ثبت نام انتخابات فدراسیون فوتبال در مصاحبه هایش تاکید کرده بود خوشحال می شود همه بزرگان بیایند تا به فوتبال کمک کنند اکنون تاجدار بی رقیب فوتبال است. حالا باید در انتظار تایید رسمی این اخبار از سوی ستاد انتخاباتی فدراسیون فوتبال باشیم و بعد برگزاری یک مجمع انتخاباتی تقریبا تشریفاتی.
دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز میشود |
سلامت روان؛ گمشدهای در گذار از سنت به مدرنیته |
اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بیاعتنایی به مخاطب؟ |
زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰