تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 0:02
کد خبر : 176771

چگونه بدون وسایل گرمایشی خانه را گرم کنیم؟! [۱۷ راهکار ساده و ارزان در زمستان]

چگونه بدون وسایل گرمایشی خانه را گرم کنیم؟! [۱۷ راهکار ساده و ارزان در زمستان]

چگونه بدون وسایل گرمایشی خانه را گرم کنیم؟ خوشبختانه روش های مختلفی وجود دارد که می توان بدون نیاز به وسایل گرمایشی، خانه را گرم نگه داشت. بستن دریچه کولر، پهن کردن پتو روی پارکت ها، بستن درز پنجره ها و استفاده از نور طبیعی خورشید، کمک می کند تا خانه شما بدون نیاز به

چگونه بدون وسایل گرمایشی خانه را گرم کنیم؟ خوشبختانه روش های مختلفی وجود دارد که می توان بدون نیاز به وسایل گرمایشی، خانه را گرم نگه داشت. بستن دریچه کولر، پهن کردن پتو روی پارکت ها، بستن درز پنجره ها و استفاده از نور طبیعی خورشید، کمک می کند تا خانه شما بدون نیاز به وسایل گرمایشی، گرم بماند.

با سرد شدن هوا، یکی از دغدغه های اصلی افراد، گرم نگه داشتن خانه است. در حالی که وسایل گرمایشی مانند بخاری و شوفاژ گزینه های رایجی هستند؛ اما استفاده از آنها همیشه مقرون به صرفه یا امکان پذیر نیست.

در این گزارش به بررسی تعدادی از این روش های می پردازیم.

استفاده از لباس های گرم برای زمانی که سیستم های گرمایشی قطع می شوند.

۱۵ روش گرم کردن خانه بدون وسایل گرمایشی

اگر در منطقه ای زندگی می کنید که قطع شدن گاز به صورت مکرر برای شما اتفاق می افتد، حتما یک شومینه برقی تهیه کنید تا با آن خانه را گرم نگه دارید. در ادامه بیشتر یاد می گیریم که چگونه بدون وسایل گرمایشی خانه را گرم کنیم؟

۱٫ تهیه شومینه برقی

شومینه برقی های کم مصرف، یکی از بهترین وسایل گرمایشی برقی برای گرم کردن خانه در روزهای سرد سال می باشند. این وسیله انرژی الکتریکی را به انرژی حرارتی تبدیل می کند تا نیازی به گاز نداشته باشید. استفاده از شومینه برقی از نظر مصرف برق، بهینه بوده و این وسیله گرمای نسبتا خوبی را به محیط خانه منتقل می کند.

این مدل شومینه ها وزن سبکی دارند و در اندازه های متفاوتی ساخته می شوند. فروشگاه های معتبر شومینه، معمولا این وسیله را با قیمتی مناسب در طرح های متنوع و استاندارد به متقاضیان عرضه می کنند.

استفاده از شومینه برقی برای گرم کردن خانه در زمان قطع گاز

۲٫ عایق بندی مناسب

درزهای پنجره ها و درها را با نوار درزگیر بپوشانید تا از ورود هوای سرد و خروج هوای گرم، جلوگیری شود. از پرده های ضخیم و عایق، برای پنجره ها استفاده کنید. همچنین دیوارها و سقف های ساختمانتان را با عایق حرارتی مناسب، بپوشانید.

۳٫ تهویه مناسب

در طول روز برای چند دقیقه پنجره ها را باز کنید تا هوای تازه وارد خانه شده و از تجمع رطوبت جلوگیری شود. در شب پنجره ها را ببندید تا گرمای خانه بیرون نرود.

۴٫ استفاده از وسایل گرمایشی طبیعی

از شمع های زیاد برای ایجاد گرما در خانه، استفاده کنید؛ البته باید مراقب باشید و نکات ایمنی را رعایت کنید. همچنین می توانید از لامپ های رشته ای به جای لامپ های کم مصرف استفاده کنید. لامپ های رشته ای علاوه بر نور، گرما نیز تولید می کنند.

در نظر داشته باشید که مصرف برق منزلتان در این شرایط افزایش می یابد.

۵٫ استفاده از کرسی

یکی از وسایلی که به سادگی می تواند در زمان قطع گاز به شما کمک کند، استفاده از کرسی می باشد. این وسیله با برق کار کرده و به سادگی در هر محیطی قابل نصب است.

۶٫ پوشیدن لباس گرم

در داخل خانه لباس گرم و لایه ای بپوشید تا بدن شما گرم بماند و نیاز کمتری به گرم کردن محیط داشته باشید. از کلاه، دستکش و جوراب برای گرم نگه داشتن سر، دست ها و پاها استفاده کنید.

۷٫ استفاده از فرش و قالیچه

فرش و قالیچه علاوه بر زیبایی، عایق های خوبی برای کف زمین هستند و به گرم نگه داشتن خانه کمک می کنند. روی پارکت ها حتی سعی کنید از قالیچه استفاده کنید.

۸٫ استفاده از گرمای وسایل برقی

در حین استفاده از وسایل برقی مانند رایانه و تلویزیون، این وسایل گرما تولید می کنند که می تواند به گرم شدن خانه، کمک کند.

۹٫ پخت و پز

هنگام پخت و پز به ویژه استفاده از فر و گاز، گرما تولید می شود که می تواند به گرم شدن خانه کمک کند.

۱۰٫ استفاده از پتوی برقی و کیسه آب گرم

یکی از روش های گرمایشی که برای گرم کردن تخت خواب بسیار مناسب است، استفاده از وسایلی مانند پتوی برقی یا کیسه های آب گرم می باشد. این وسایل می توانند گرمایش مطبوعی را برایتان فراهم کنند.

۱۱٫ استفاده از نور خورشید

در طول روز، پرده ها را کنار بزنید تا نور خورشید به داخل خانه بتابد و آن را گرم کند. به ویژه در فصل زمستان از نور مستقیم خورشید، برای گرم کردن فضا استفاده کنید. شب ها پرده ها را ببندید تا از هدر رفتن گرما جلوگیری شود.

۱۲٫ پرده های ضخیم

شیشه هایی که دوجداره نیستند، سرما را به داخل خانه هدایت می کنند و باعث سرد شدن هوای خانه می شوند. بهتر است پشت پنجره ها را پرده یا پتو نصب کنید؛ زیرا با این کار پنجره های شما حالت دوجداره پیدا کرده و در نتیجه سرمای محیط بیرون به داخل خانه، سرایت نمی کند.

۱۳٫ پنکه های فن دار گرمایشی

در شرایط قطع گاز یکی از وسایل پرکاربرد برای گرمایش خانه می تواند پنکه های فن دار گرمایشی باشد. این نوع پنکه دارای المنت های هالوژنی بوده و انرژی گرمایشی قابل قبولی را به محیط اطراف خود منتقل می کنند.

استفاده از پنکه های فن دار جهت گرمایش خانه

۱۴٫ استفاده از حرکت پنکه سقفی به صورت معکوس

یکی دیگر از راهکارهایی که می تواند به گرم نگه داشتن خانه کمک کند، استفاده از پنکه سقفی به صورت حرکت معکوس است. پنکه های سقفی دو حالت دارند، شما جهت معکوس آن را انتخاب کنید. چرخیدن پره های پنکه به صورت معکوس، باعث می شود هوای سرد به سمت بالا و هوای گرم به سمت پایین، انتقال پیدا کند.

۱۵٫ مسدود کردن کانال کولر

کانال های کولر عامل ورود هوای سرد به داخل خانه هستند. در پاسخ به سوال چگونه بدون وسایل گرمایشی خانه را گرم کنیم؟ راهکار این است که سطح کانال کولر را با یک پلاستیک ضخیم بپوشانید.

۱۶٫ از اتاق های اضافی استفاده نکنید

امروزه همه اعضای خانه و خانواده، اتاق مخصوص به خودشان را دارند که بدون شک در روزهای سرد سال که گاز هم وجود ندارد و نمی توان به شومینه گازی دسترسی داشت، گرم کردن هال و اتاق های مختلف خانه، کار سختی می باشد.

برای گرم نگه داشتن خانه اگر از چندین وسیله برقی جهت گرم کردن فضا، استفاده کنید، هزینه بالای برق را متحمل می شوید. پس بهتر است درهای اضافی اتاق ها را ببندید و اعضای خانواده در یک اتاق یا فضای نشیمن دور هم جمع شوید.

استفاده از لباس های گرم و کاهش درجه وسایل گرمایشی در جهت مصرف بهینه انرژی

راهکارهای سریع برای گرم کردن خانه بدون بخاری

توجه داشته باشید که این روش ها جایگزین کامل وسایل گرمایشی نیستند؛ اما می توانند به کاهش مصرف انرژی و گرم نگهداشتن خانه در شرایط خاص، کمک کنند. ترکیب چند روش مختلف می تواند نتیجه بهتری داشته باشد. ایمنی را همیشه به ویژه هنگام استفاده از شمع و سایر وسایل گرمایشی طبیعی در نظر داشته باشید.

با بستن درب اتاق های اضافی، عایق بندی پنجره ها، استفاده از فر برقی، استفاده از پرده های ضخیم، پهن کردن موکت یا فرش های پشمی و … باعث جلوگیری از ورود سرمای بیرون به داخل خانه می شود. استفاده از انواع شومینه برقی، می تواند شما را در روزهای گرم سال، یاری کند و گرم نگهتان دارد.

سعی نمایید، وسایل گرمایشی چون شومینه در مدل های گازی و برقی را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید تا در زمان استفاده از آنها با چالش روبرو نشوید.

+

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

سلامت روان؛ گمشده‌ای در گذار از سنت به مدرنیته

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

اهدای کفن در تلویزیون، توهین به مهمان یا بی‌اعتنایی به مخاطب؟

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn