روایت بمبارانهای تاریخی و مظلومیت کودکان کار در تئاتر فجر
چهارمین روز از جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در بخش تئاتر خیابانی با اجرای نمایشهای متنوعی از شهرهای مختلف کشور برگزار شد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی محسنی – شنبه ۶ بهمنماه ۱۴۰۳، چهارمین روز از جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی فجر با اجرای پنج نمایش از نقاط مختلف کشور برگزار شد. نمایشهای رایت فلایر با نویسندگی و
چهارمین روز از جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در بخش تئاتر خیابانی با اجرای نمایشهای متنوعی از شهرهای مختلف کشور برگزار شد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی محسنی – شنبه ۶ بهمنماه ۱۴۰۳، چهارمین روز از جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی فجر با اجرای پنج نمایش از نقاط مختلف کشور برگزار شد. نمایشهای رایت فلایر با نویسندگی و کارگردانی مالک آبسالان از دهلران، مستر دیفال به نویسندگی و کارگردانی سید سروش پیمبری از کرمانشاه، طوفان الاقصی به نویسندگی و کارگردانی میثم کردی از شوش دانیال، رفح به نویسندگی ماکان وزیری و کارگردانی احسان محمدیان از بیرجند و تار و پود به نویسندگی و کارگردانی فاطمه رنجبر و کمیل جعفری از قشم در محوطه بیرونی تئاتر شهر و فرهنگسرای رازی اجرا شدند. ک
مالک آبسالان: «رایت فلایر»، روایتی از شش بمباران تاریخی جهان، پیام صلح را به مخاطب منتقل میکند.
مالک آبسالان، نویسنده و کارگردان نمایش خیابانی «رایت فلایر»، در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اثر خود توضیح داد: «این نمایش حاصل یک کار تحقیقاتی ششماهه است که در شش اپیزود به بمبارانهای مخوف تاریخ، از جمله هیروشیما و حلبچه میپردازد. محوریت نمایش قصه یک هواپیمای قدیمی به نام رایت فلایر، ساخته برادران رایت، است که در لوکیشنی به نام انبار ضایعات جنگی در تگزاس آمریکا روایت میشود. با استفاده از یک عروسک، این داستانهای تاریخی به صورت نمایشی اجرا میشوند. فردا اجرای ما داوری میشود و امیدواریم این نمایش پیام صلح و آگاهی را به مخاطبان منتقل کند.»
سید سروش پیمبری: دختران مناطق مرزی مظلومترین قهرمانان جنگ بودند.
سید سروش پیمبری، نویسنده و کارگردان نمایش خیابانی «مستر دیفال»، درباره نمایش خود گفت: «نمایش ما داستان رنج و محنتهایی است که مردم ما در زمان هشت سال دفاع مقدس تجربه کردند. این اثر بهویژه به مظلومیت دختران و کودکان مناطق مرزی، بهخصوص مناطق کردنشین کرمانشاه، میپردازد. داستان روایتگر اسارت و شهادت دخترانی است که برای نجات از محاصره دشمن تلاش کردند. همچنین کودکانی که به کودکان کار تبدیل شدند. در پایان نمایش، مخاطب به معضل کودکان کار که همچنان درگیر فقر و رنج هستند، هدایت میشود.»
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰