تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 - 21:03
کد خبر : 165270

ثبت اطلاعات در سامانه اسکان همچنان شرط صدور بیمه ثالث نیست!

ثبت اطلاعات در سامانه اسکان همچنان شرط صدور بیمه ثالث نیست!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، طبق آیین نامه اجرائی بند ۱۱  تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، ارائه کلیه خدمات و تمدید بیمه‌نامه‌ها از جمله شخص ثالث، آتش‌سوزی، عمر و مسئولیت باید بر مبنای ثبت اطلاعات متقاضی در سامانه املاک و اسکان باشد. با این حال اما سرپرست فاوا بیمه مرکزی می

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، طبق آیین نامه اجرائی بند ۱۱  تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، ارائه کلیه خدمات و تمدید بیمه‌نامه‌ها از جمله شخص ثالث، آتش‌سوزی، عمر و مسئولیت باید بر مبنای ثبت اطلاعات متقاضی در سامانه املاک و اسکان باشد.

با این حال اما سرپرست فاوا بیمه مرکزی می گوید: در حال حاضر صرفا به متقاضیان بیمه شخص ثالث در هنگام خرید بیمه نامه هشدار ثبت اطلاعات می‌دهیم اما این موضوع اجباری نیست.

مسئولان بیمه مرکزی قبلاً در این ارتباط با تأکید براینکه بیمه مرکزی مکلف است در صدور بیمه نامه استعلام از سامانه املاک و اسکان داشته باشد،گفته بودند: ماهم در تمامی سرویس تجمیع اطلاعات بیمه مرکزی مصوبه را به کار گرفتیم.

علی اسدی سرپرست اداره تحلیل، طراحی و توسعه فاوای بیمه مرکزی درهمین ارتباط گفت: در این مرحله در صورت ثبت نشدن اطلاعات متقاضی بیمه، فقط هشدار داده می‌شود؛ و در مراحل بعدی، صدور بیمه نامه فقط با ثبت نام در این سامانه میسر است.

به گزارش تسنیم، طبق قانون، دستگاه های دولتی مکلف شدند اطلاعات خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند و به افرادی که اطلاعات خود را دراین سامانه ثبت نکرده اند، خدمات ندهند.

بنابر این قانون، دستگاه های اجرایی مکلفند خدمات خود از قبیل افتتاح حساب بانکی و صدور دسته چک،خدمات ناشی از اعمال سیاست های حمایتی، یارانه ای وکمک معیشتی، تعویض پلاک خودرو، فروش انشعاب اب، برق، تلفن وگاز طبیعی، ارسال اسناد و مدارک مانند گواهینامه رانندگی، کذرنامه،مدارک خودرو، اخطاریه، ابلاغیه، ثبت نام مدارس در منطقه محل اقامت، استحاق دریافت خوابگاه دانشجویی و امثال آن را صرفا با اخذ کدملی وبراساس کد پستی یا شرح نشانی یکتای درج شده در سامانه املاک واسکان کشور ارائه نمایند.

در این قانون همچنین تأکید شده، مالکان واحدهای مسکونی تمام مناطق کشور اعم از شهری و روستایی موظفند اطلاعات املاک تحت تملک خود را با تعیین نوع بهره برداری، در سامانه ملی املاک و اسکان کشور ثبت کنند.

گفتنی است، بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند. به گفته مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی بیش از ۲۰ دستگاه به این سامانه متصل هستند. در حال حاضر کد ملی ۷۳ میلیون و ۶۰۰ نفر به کد پستی آن‌ها متصل شده، اما در به روز شدن این اطلاعات نیاز به همکاری دستگاه‌ها داریم.

مطابق ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات مستقیم که ۲ سال قبل در مجلس تصویب شد همه دستگاه‌های اجرایی اطلاعات ناظر به سکونت و مالکیت را باید متصل می‌کردند. حدود ۳ میلیون و ۶۷۸ هزار سرپرست خانواده در سامانه املاک و اسکان خود اظهاری داشته اندو طبق قانون اگر افراد خود اظهاری نداشته باشند، سه جریمه برای آن‌ها در نظر گرفته است./ تسنیم

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn