طرز تهیه زولبیا خونگی با بهترین طعم / همراه با سیاه دونه مزه ش رو بهشتی کنید
شایانیوز- زولبیا یک خوراکی خوشمزه ست که بیشتر اون رو در ماه رمضان در کنار بامیه سرو میکنن اما خب در تمام طول سال میشه اون رو در کنار چای داغ میل کرد و لذت برد. تا حالا زولبیایی رو امتحان کردید که سیاه دانه هم داشته باشه؟ باید بگیم که این نوع زولبیا طعم
شایانیوز- زولبیا یک خوراکی خوشمزه ست که بیشتر اون رو در ماه رمضان در کنار بامیه سرو میکنن اما خب در تمام طول سال میشه اون رو در کنار چای داغ میل کرد و لذت برد. تا حالا زولبیایی رو امتحان کردید که سیاه دانه هم داشته باشه؟ باید بگیم که این نوع زولبیا طعم بی نظیری داره و حتما باید امتحانش کنید. در این مطلب طرز تهیه زولبیا خونگی رو بهتون آموزش میدیم که فوق العاده ست. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شهد زولبیا
آب یک لیوان
شکر ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یک سوم قاشق چایخوری
گلوکز یک قاشق غذاخوری پر
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شهد زولبیا
مرحله اول
برای درست کردن شهد زولبیا، ابتدا شکر و آب رو در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. اصلا هم نزنید و اجازه بدید آب شروع به جوشیدن بکنه و شکر حل بشه.
مرحله دوم
زمانی که شکر کاملا حل شد؛ گلوکز، جوهر لیمو، گلاب و زعفران رو اضافه کنید. کناره های قابلمه رو هر از گاهی با فرچه آغشته به آبلیمو تمیز کنید تا بعدا شکرک نزنه.
مرحله سوم
اجازه بدید با حرارت ملایم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بجوشه و قوام بیاد. برای امتحان قوام می تونید یک قطره از شهد رو داخل پیش دستی بریزید، بعد از یک دقیقه اگه به سختی حرکت کرد یعنی شهد به قوام لازم رسیده.
مواد لازم برای تهیه زولبیا
نشاسته گل یا نشاسته گندم یک لیوان
ماست نصف لیوان
روغن جامد یا کره یک قاشق مربا خوری
آرد سفید قنادی ۲ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه یک قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه زولبیا خونگی
مرحله اول
برای درست کردن زولبیا، ابتدا نشاسته رو با ماست در یک ظرف کاملا مخلوط کنید تا مایع یکدستی درست بشه. آرد و روغن جامد یا کره به دمای محیط رسیده رو با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
بقیه مواد شامل گلاب، زعفران، بیکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. اصلا نباید نشاسته به صورت گلوله گلوله داخل مایه وجود داشته باشه حتما با پشت قاشق گلوله ها رو کاملا له کنید.
مرحله سوم
مایه آماده شده رو به مدت ۳ تا ۴ ساعت در محیط آشپزخانه قرار بدید تا استراحت بکنه. این استراحت به دلیل ماست شیرین موجود در مایه زولبیاست. اگر از ماست ترش استفاده کنید دیگه نیازی به استراحت نداره. سیاه دونه رو هم در آخر داخل مایه زولبا بریزید و هم بزنید.
مرحله چهارم
مایه زولبیا رو داخل ظرف سس بریزید. سپس در یک قابلمه کوچیک مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا داغ بشه. سپس از مایه به شکل گرد داخل روغن داغ بریزید.
مرحله پنجم
زمان بدید تا یک طرفش سرخ بشه و بعد برگردونید. حتما حرارت ملایم باشه تا روغن نسوزه و زولبیاها هم کاملا پخته بشن.
مرحله ششم
زولبیاهای داغ رو به محض اینکه از روغن خارج کردید داخل شربت ملایم رو به سرد بریزید. ۲ دقیقه صبر کنید و بعد داخل آبکش فلزی بذارید تا شهد اضافیشون خارج بشه.
مرحله هفتم
به همین راحتی زولبیاهای خوشمزه شما حاضره و می تونید اون ها رو با چای تازه دم میل کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰