آیا گره کراوات جولانی مشکل گشای تحریمها خواهد بود؟!
اگر بخواهیم، عوامل تأثیرگذار بر سقوط دمشق در هشتم دسامبر گذشته را بررسی کنیم، «قانون سزار» و پیامدهای آن در درجه اول قرار میگیرد. میتوان گفت، این قانون حداقل ۵۰ درصد روی اتفاقات رخ داده در سوریه تأثیرگذار بوده است. به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ مرکز تحقیقات و مطالعات «کارتر» در پژوهشی تحت
اگر بخواهیم، عوامل تأثیرگذار بر سقوط دمشق در هشتم دسامبر گذشته را بررسی کنیم، «قانون سزار» و پیامدهای آن در درجه اول قرار میگیرد. میتوان گفت، این قانون حداقل ۵۰ درصد روی اتفاقات رخ داده در سوریه تأثیرگذار بوده است.
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ مرکز تحقیقات و مطالعات «کارتر» در پژوهشی تحت عنوان «تحریمها و مجازاتهای آمریکایی – اروپایی بر سوریه» که سپتامبر ۲۰۲۰ منتشر شد، تأکید میکند: «با اجرای قانون سزار سوریه به سومین کشور تحریمشده دنیا تبدیل میشود»، این درحالی است که آمریکا در تحریمهای خود حتی به این قانون هم اکتفا نکرد.ریشه تحریمهای آمریکا علیه سوریهریشه تحریمهای آمریکا علیه سوریه به سالهای گذشته باز نمیگردد، بلکه ریشه در چندین دهه قبل یعنی دهه هفتاد قرن گذشته دارد. در واقع اولین دور از تحریمهای آمریکا علیه سوریه در دهه ۷۰ به بهانه «حمایت از تروریسم فلسطینی» وضع شد.
ادامه خبر: آیا گره کراوات جولانی مشکل گشای تحریمها خواهد بود؟!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰