مبدا اصلی بیشترین مهاجران جهان کدام کشور است؟ + اینفوگرافی
حدود ۳.۵ درصد از جمعیت جهان را مهاجران (افرادی که در کشوری غیر از زادگاه خود زندگی میکنند) تشکیل میدهند. این آمار در سال ۲۰۲۰ به حدود ۲۸۱ میلیون نفر رسید که تقریباً نیمی از آنها تنها از ۲۰ کشور مهاجرت کردهاند. در این گزارش، که براساس دادههای گزارش مهاجرت جهانی ۲۰۲۴ سازمان بینالمللی مهاجرت
حدود ۳.۵ درصد از جمعیت جهان را مهاجران (افرادی که در کشوری غیر از زادگاه خود زندگی میکنند) تشکیل میدهند. این آمار در سال ۲۰۲۰ به حدود ۲۸۱ میلیون نفر رسید که تقریباً نیمی از آنها تنها از ۲۰ کشور مهاجرت کردهاند. در این گزارش، که براساس دادههای گزارش مهاجرت جهانی ۲۰۲۴ سازمان بینالمللی مهاجرت سازمان ملل متحد تهیه شده، رتبهبندی کشورهای مبدا مهاجران در سالهای ۱۹۹۵ و ۲۰۲۰ را بررسی میکنیم.
۲۰ کشوری که مبدا اصلی بیشترین مهاجران جهان هستند
هندوستان در سال ۲۰۲۰ با ۱۷.۸ میلیون مهاجر، رتبه نخست کشورهای مبدأ مهاجرت را به خود اختصاص داده است. به بیان سادهتر، در این سال از هر ۱۶ مهاجر در سراسر جهان، یک نفر اهل هند بوده است.
مکزیک با ۱۱.۱ میلیون و روسیه با ۱۰.۷ میلیون مهاجر به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار گرفتهاند. جالب است بدانید که این سه کشور (روسیه، هند و مکزیک) بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۲۰ همچنان در صدر جدول باقی ماندهاند، هرچند ترتیب آنها تغییر کرده است.
در حالی که هند و مکزیک در این دوره زمانی رشد جمعیتی پایداری داشتهاند، مهاجرت گسترده از روسیه باعث شده جمعیت این کشور نسبت به سال ۱۹۹۰ کاهش یابد.
نکته جالب توجه این است که ۱۶ کشور از ۲۰ کشور برتر مبدأ مهاجرت در سال ۱۹۹۵، همچنان در رتبهبندی سال ۲۰۲۰ حضور دارند. بسیاری از این کشورها اکنون جزو کشورهای با درآمد متوسط و اقتصادهایی با رشد سریع محسوب میشوند.
یافته جالب دیگر از منبع گزارش – که در این مجموعه دادهها گنجانده نشده – این است که اروپا و آسیا به ترتیب میزبان ۸۷ و ۸۶ میلیون مهاجر (یا ۶۰ درصد کل مهاجران) بودهاند.
همزمان، نزدیک به نیمی از ۲۰ کشور برتر مبدأ مهاجرت در آسیا قرار دارند و هفت کشور دیگر در اروپا هستند. این نشان میدهد که افراد هنگام مهاجرت، لزوماً به مناطق بسیار دور نمیروند.
برای مثال، اوکراین در ده سال گذشته، رتبه نخست کشور مبدأ ساکنان جدید اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده است.
در پایان، باید اشاره کرد که مهاجرت از این کشورها عموماً افزایش یافته است. برای نمونه، تعداد مهاجران هندی از ۷.۲ میلیون نفر در سال ۱۹۹۵ به ۱۷.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ رسیده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰