ایرانیها در سال چقدر نان میخورند؟
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالمتر از نانهای سنتی هستند؛ زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام میشود. وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نانهای سنتی افزود: سازمان
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالمتر از نانهای سنتی هستند؛ زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام میشود.
وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نانهای سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ بهویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰