تامین غذای ۱۰ میلیون نفر با کاهش ضایعات محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره
بسیاری از کارشناسان بخش کشاورزی براین باورند که با هدررفت سالانه حداقل ۳۰ درصد محصولات کشاورزی، غذای ۱۰ میلیون نفر دور ریخته میشود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – بنابر آمارهای اعلامی سالانه ۱۳۳ تا ۱۳۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود که ۳۰ تا ۳۵ درصد این میزان تبدیل به ضایعات
بسیاری از کارشناسان بخش کشاورزی براین باورند که با هدررفت سالانه حداقل ۳۰ درصد محصولات کشاورزی، غذای ۱۰ میلیون نفر دور ریخته میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – بنابر آمارهای اعلامی سالانه ۱۳۳ تا ۱۳۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود که ۳۰ تا ۳۵ درصد این میزان تبدیل به ضایعات می شود که با جلوگیری از هدررفت این میزان محصولات کشاورزی امکان تامین غذای ۹ تا ۱۰ میلیون نفر وجود دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰