تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 - 7:26
کد خبر : 150962

تامین غذای ۱۰ میلیون نفر با کاهش ضایعات محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره

تامین غذای ۱۰ میلیون نفر با کاهش ضایعات محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره

بسیاری از کارشناسان بخش کشاورزی براین باورند که با هدررفت سالانه حداقل ۳۰ درصد محصولات کشاورزی، غذای ۱۰ میلیون نفر دور ریخته می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – بنابر آمارهای اعلامی سالانه ۱۳۳ تا ۱۳۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود که ۳۰ تا ۳۵ درصد این میزان تبدیل به ضایعات


بسیاری از کارشناسان بخش کشاورزی براین باورند که با هدررفت سالانه حداقل ۳۰ درصد محصولات کشاورزی، غذای ۱۰ میلیون نفر دور ریخته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – بنابر آمارهای اعلامی سالانه ۱۳۳ تا ۱۳۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود که ۳۰ تا ۳۵ درصد این میزان تبدیل به ضایعات می شود که با جلوگیری از هدررفت این میزان محصولات کشاورزی امکان تامین غذای ۹ تا ۱۰ میلیون نفر وجود دارد.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn