تاریخ انتشار : جمعه 14 دی 1403 - 12:32
کد خبر : 150431

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی / طعم و مزه متفاوت یه پیش غذای عالی

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی / طعم و مزه متفاوت یه پیش غذای عالی

شایانیوز- وقتی هوا سرد میشه، بهترین غذاهایی که میشه پخت و در کنار عزیزان میل کرد، انواع آش ها و سوپ هاست. این غذاهای رقیق که معمولا در حالی که داغ هستن و بخار ازشون بلند میشه، سرو میشن، خیلی محبوب و پرطرفدارن و توی هوای سرد پاییز و زمستون هم خیلی مزه میدن. سوپ

شایانیوز- وقتی هوا سرد میشه، بهترین غذاهایی که میشه پخت و در کنار عزیزان میل کرد، انواع آش ها و سوپ هاست. این غذاهای رقیق که معمولا در حالی که داغ هستن و بخار ازشون بلند میشه، سرو میشن، خیلی محبوب و پرطرفدارن و توی هوای سرد پاییز و زمستون هم خیلی مزه میدن.

سوپ ورمیشل، سوپ جو، سوپ شیر، سوپ تره فرنگی و سوپ گل کلم از خوشمزه ترین انواع سوپ هستن که قبلا طرز تهیه اون ها رو بهتون آموزش دادیم. در این مطلب با آموزش یه سوپ متفاوت و خیلی خوشمزه همراهتون هستیم؛ سوپ گشنیز تبریزی که به شیوه خاصی طبخ میشه و طعم و مزه خیلی خوبی داره. تا پایان همراه ما باشید.

soup-geshniz-1

مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز تبریزی

جو پوست کنده  یک لیوان

ماست ترش ۵۰۰ گرم

آب مرغ ۲ لیوان

گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم

هویج متوسط یک عدد

روغن مایع یک قاشق غذاخوری

آرد یک قاشق غذاخوری

سیر ۳ حبه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

soup-geshniz-6

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی

مرحله اول

برای درست کردن سوپ گشنیز تبریزی، ابتدا جو رو که از شب قبل خیس کردید آبکش کنید و داخل یک قابلمه بریزید. ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد.

مرحله دوم

زمانی که جوشید کف روی اون رو کامل بگیرید، روغن مایع رو اضافه کرده، حرارت رو ملایم کنید و در قابلمه رو نیمه باز بذارید تا جو کاملا پخته بشه و لعاب بندازه.

*اضافه کردن روغن مایع باعث میشه تا جو در حین جوشیدن، سر نره.

مرحله سوم

هویج رو پوست بگیرید و رنده کنید و زمانی که جو پخته شد، بهش اضافه کنید. در این مرحله آب مرغ رو به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه هم بریزید.

soup-geshniz-2

مرحله چهارم

بعد از اینکه هویج هم پخت، گشنیز ساطوری خرد شده رو اضافه کنید و اجازه بدید تا گشنیز هم بپزه. سپس سیرها رو پوست بگیرید، رنده کرده و به سوپ اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا ماست رو با همراه آرد با همزن دستی کاملا مخلوط کرده، یک ملاقه از سوپ رو داخل ماست بریزید و هم بزنید و کم کم داخل سوپ اضافه کنید. در این مرحله مرتب سوپ رو هم بزنید تا ماست نبره.

مرحله ششم

بعد از اینکه چند جوش زد سوپ رو بچشید و اگر نمک و فلفل سیاه نیاز داشت، اضافه کنید و سپس سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه رو از روی حرارت بردارید. اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با کمی گشنیز تازه خرد شده و نون تست تزئین و سرو کنید. نوش جان.

soup-geshniz-3

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn