طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی / طعم و مزه متفاوت یه پیش غذای عالی
شایانیوز- وقتی هوا سرد میشه، بهترین غذاهایی که میشه پخت و در کنار عزیزان میل کرد، انواع آش ها و سوپ هاست. این غذاهای رقیق که معمولا در حالی که داغ هستن و بخار ازشون بلند میشه، سرو میشن، خیلی محبوب و پرطرفدارن و توی هوای سرد پاییز و زمستون هم خیلی مزه میدن. سوپ
شایانیوز- وقتی هوا سرد میشه، بهترین غذاهایی که میشه پخت و در کنار عزیزان میل کرد، انواع آش ها و سوپ هاست. این غذاهای رقیق که معمولا در حالی که داغ هستن و بخار ازشون بلند میشه، سرو میشن، خیلی محبوب و پرطرفدارن و توی هوای سرد پاییز و زمستون هم خیلی مزه میدن.
سوپ ورمیشل، سوپ جو، سوپ شیر، سوپ تره فرنگی و سوپ گل کلم از خوشمزه ترین انواع سوپ هستن که قبلا طرز تهیه اون ها رو بهتون آموزش دادیم. در این مطلب با آموزش یه سوپ متفاوت و خیلی خوشمزه همراهتون هستیم؛ سوپ گشنیز تبریزی که به شیوه خاصی طبخ میشه و طعم و مزه خیلی خوبی داره. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز تبریزی
جو پوست کنده یک لیوان
ماست ترش ۵۰۰ گرم
آب مرغ ۲ لیوان
گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
هویج متوسط یک عدد
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی
مرحله اول
برای درست کردن سوپ گشنیز تبریزی، ابتدا جو رو که از شب قبل خیس کردید آبکش کنید و داخل یک قابلمه بریزید. ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد.
مرحله دوم
زمانی که جوشید کف روی اون رو کامل بگیرید، روغن مایع رو اضافه کرده، حرارت رو ملایم کنید و در قابلمه رو نیمه باز بذارید تا جو کاملا پخته بشه و لعاب بندازه.
*اضافه کردن روغن مایع باعث میشه تا جو در حین جوشیدن، سر نره.
مرحله سوم
هویج رو پوست بگیرید و رنده کنید و زمانی که جو پخته شد، بهش اضافه کنید. در این مرحله آب مرغ رو به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه هم بریزید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه هویج هم پخت، گشنیز ساطوری خرد شده رو اضافه کنید و اجازه بدید تا گشنیز هم بپزه. سپس سیرها رو پوست بگیرید، رنده کرده و به سوپ اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا ماست رو با همراه آرد با همزن دستی کاملا مخلوط کرده، یک ملاقه از سوپ رو داخل ماست بریزید و هم بزنید و کم کم داخل سوپ اضافه کنید. در این مرحله مرتب سوپ رو هم بزنید تا ماست نبره.
مرحله ششم
بعد از اینکه چند جوش زد سوپ رو بچشید و اگر نمک و فلفل سیاه نیاز داشت، اضافه کنید و سپس سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه رو از روی حرارت بردارید. اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با کمی گشنیز تازه خرد شده و نون تست تزئین و سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰