تاریخ انتشار : جمعه 14 دی 1403 - 12:12
کد خبر : 150417

طرز تهیه حلیم خونگی با بهترین دستور / صبح جمعه رو با این حلیم عالی بیاد موندنی کنید

طرز تهیه حلیم خونگی با بهترین دستور / صبح جمعه رو با این حلیم عالی بیاد موندنی کنید

شایانیوز- حلیم یک غذای سنتی و خیلی پرطرفداره که میشه گفت در هر نقطه از ایران به شکل خاصی طبخ میشه و اکثرا اون رو به عنوان صبحانه یا غذای نذری تهیه و میل میکنن. حلیم به ویژه برای روزهای تعطیل که همه اعضای خانواده دور هم جمع هستن خیلی مزه میده. شاید تا حالا

شایانیوز- حلیم یک غذای سنتی و خیلی پرطرفداره که میشه گفت در هر نقطه از ایران به شکل خاصی طبخ میشه و اکثرا اون رو به عنوان صبحانه یا غذای نذری تهیه و میل میکنن. حلیم به ویژه برای روزهای تعطیل که همه اعضای خانواده دور هم جمع هستن خیلی مزه میده.

شاید تا حالا همیشه حلیم رو از رستوران گرفته باشید اما ما یه دستور عالی داریم تا خودتون توی خونه حلیم رو درست کنید. این دستور خیلی پیچیده و زمان بر نیست و نتیجه خیلی خوبی داره. تا پایان همراه ما باشید.

Haleem-1

مواد لازم برای تهیه حلیم خونگی

بلغور گندم ۵۰۰ گرم

گوشت گوسفندی یا گوساله ۲۰۰ گرم

سینه مرغ ۱۰۰ گرم

نمک ۲ قاشق غذاخوری

روغن ۴ قاشق غذاخوری

شیر یک لیوان

پیاز بزرگ یک عدد

چوب دارچین چند تکه

کنجد، پودر دارچین و روغن زیتون برای تزئین

Haleem-6

طرز تهیه حلیم خونگی

مرحله اول

برای درست کردن حلیم خونگی خوشمزه، ابتدا گوشت گوسفندی یا گوساله رو به همراه پیاز، چوب دارچین، نمک و آب داخل قابلمه بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت زمان بدید تا کاملا بپزه.

مرحله دوم

وقتی گوشت قرمز پخت اون رو خارج کنید و سینه مرغ رو داخل قابلمه بذارید و ۴۰ دقیقه اجازه بدید تا کاملا بپزه. گوشت و سینه مرغ رو بعد از پخت، کاملا ریش ریش کنید و کنار بذارید.

مرحله سوم

حالا داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد. بلغور گندم رو که ۲ تا ۳ بار شستید به همراه مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید و یک ساعت زمان بدید تا بلغور گندم بپزه. در این مدت هر چند دقیقه یک بار اون رو هم بزنید تا ته نگیره.

Haleem-5

مرحله چهارم

وقتی بلغور گندم کاملا پخت اون رو با گوشتکوب برقی کاملا له کنید. گوشت گوسفندی و مرغ ریش شده رو داخل بلغور گندم بریزید و دوباره با گوشتکوب برقی له کنید تا کاملا یکدست بشه.

مرحله پنجم

در این مرحله، آبی که گوشت رو باهاش پختید صاف کنید و داخل قابلمه حلیم بریزید و مخلوط کنید. نمک غذا رو بچشید و اندازه کنید. یک ساعت دیگه زمان بدید تا حلیم کاملا بپزه، جا بیفته و مزه ها به خورد هم برن.

مرحله ششم

۱۰ دقیقه آخر پخت حلیم، شیر رو اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس از روی حرارت بردارید. حلیم رو داخل ظرف مورد نظرتون بکشید و با پودر دارچین، کنجد و روغن زیتون تزئین کنید. اگر حلیم رو شیرین دوست دارید می تونید روی اون شکر یا شیره انگور بریزید. نوش جان.

Haleem-3

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn