فقط ۲ فینالیست و بدون قهرمان برای کشتی تهران؛ وقتی به کارگیری قهرمانان و هزینه کردن هم در پایتخت جواب نداد!
اگر مسابقات کشوری را کارنامه استانها در کشتی کشور تلقی کنیم، صرف نظر از امتیاز تیمی تهران، پایتخت که در این سالها سعی در احیای خود داشته، فقط دو فینالیست در ۱۰ وزن داشت که هیچ کدامشان هم قهرمان کشور نشدند. به گزارش خبرگزاری آنا، بعد از آنکه علیرضا دبیر در جایگاه ریاست فدراسیون کشتی
اگر مسابقات کشوری را کارنامه استانها در کشتی کشور تلقی کنیم، صرف نظر از امتیاز تیمی تهران، پایتخت که در این سالها سعی در احیای خود داشته، فقط دو فینالیست در ۱۰ وزن داشت که هیچ کدامشان هم قهرمان کشور نشدند.
به گزارش خبرگزاری آنا، بعد از آنکه علیرضا دبیر در جایگاه ریاست فدراسیون کشتی قرار گرفت، در مصاحبههایش تاکید زیادی روی افت طولانی مدت کشتی تهران و تلاش برای اوج گیری دوباره کشتی پایتخت داشت و در همین راستا، مدیردفترش قاسم عسگری که در این سالها همواره کنار دبیر بوده، در انتخابات کشتی تهران شرکت کرده و ریاست این هیئت را برعهده گرفت.
در همان ابتدای کار، سالن هفتتیر تهران مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت تا درآمدی پایدار نیز نصیب هیئت این استان شود و در همین راستا، قاسم عسگری توانست اکبر فلاح و محمد بنا را در دو بخش آزاد و فرنگی راضی به همکاری به کشتی پایتخت به عنوان مدیرفنی کند که البته بنا فعالیت خاصی نکرد و درنهایت جای خود را به حبیب اخلاقی داد، اما فلاح در کنار همکارانش از جمله علیرضا رضایی، صادق گودرزی و… پای کار بود.
با این وجود در آخرین مسابقه قهرمان کشوری برگزار شده که امروز (۱۴ دی) در گرگان به پایان رسید، تهران هیچ قهرمانی در ۱۰ وزن نداشت.
در رقابتهای ۵ وزن اول، ابوالفضل بابالو در ۹۷ کیلوگرم از تهران به فینال رسید، اما مغلوب مجتبی گلیج شد، در ۵ وزن دوم هم علی قلیزادگان که فینالیست ۶۱ کیلوگرم شده بود، به احمد جوان باخت تا تهران در میان ۱۰ قهرمان برتر کشور سهمیه نداشته باشد.
در اینکه اگر کشتی تهران و همچنین استانهایی، چون کرمانشاه، همدان، لرستان و… بار دیگر بالا بیاید، سطح کشتی کشور هم بالا خواهد رفت، شکی نیست چراکه بدون رقیب بودن کشتی مازندران میتواند رفته رفته این استان و کشتیگیرانش را هم دچار افت و درجا زدن کند، اما چیزی که مشخص است، بعد از چند سال جابهجایی و هزینه کردن، همچنان کشتی تهران به جایگاهی که انتظار میرود نرسیده و این درحالی است که در ایام ریاست دبیر، بیشترین سالنهای کشتی در پایتخت افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
افتخار بزرگ کشتی تهران در سال ۲۰۲۴، عضویت یونس امامی و امیرعلی آذرپیرا در تیم اعزامی به المپیک بود که آذرپیرا توانست مدال برنز وزن ۹۷ کیلوگرم را از آن خود کند و امامی دست خالی به کشور بازگشت.
در این خصوص هم همه اهالی کشتی میدانند که امامی کشتیگیر مهاجر تهران است و اصالتا اهل این استان نیست و صرفا آذرپیرا و پیش از او هم مصطفی حسینخانی، در این سالها تنها مدالهای کشتی تهران را در مسابقات به خود اختصاص دادهاند که هر دو نیز از محدوده شرق تهران و شاگرد یک مربی، اسماعیل پلویی بودند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰