قوانین بازی یه قل دو قل در فصل دوم اسکویید گیم + ویدیو
سکانسی از فصل دوم سریال اسکویید گیم یا بازی مرکب به تازگی در فضای مجازی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این سکانس، بازی ای مشابه «یه قل دو قل» ایرانی به تصویر کشیده شده است. نکته جالب این است که در سریال گفته می شود همه بازی ها سنتی کره ای هستند، اما
سکانسی از فصل دوم سریال اسکویید گیم یا بازی مرکب به تازگی در فضای مجازی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این سکانس، بازی ای مشابه «یه قل دو قل» ایرانی به تصویر کشیده شده است. نکته جالب این است که در سریال گفته می شود همه بازی ها سنتی کره ای هستند، اما برخی کاربران ایرانی بر این باورند که این بازی از «یه قل دو قل» الهام گرفته شده است. این بازی در کره با نام گونگی (Gonggi) شناخته می شود.
لیست قیمت پرفروش ترین بازی های فکری در دیجی کالا
این سکانس باعث بحث و جدل بین کاربران شبکه های اجتماعی شده است. ویدیویی از این بازی در سریال اسکوییدگیم را مشاهده کنید:
بازی یه قل دوقل یا یک گل دو گل
انجام بازی های محلی طبق فرهنگ هر شهر و دیاری متفاوت است، بازی هایی که شادی و نشاط به همراه دارند. جالب است بدانید که برای همین ورزش های سنتی و محلی فدراسیونی تشکیل شده است که در ترویج این بازی ها نقش اساسی دارد و حتی برای آنها می توانید آیین نامه های دقیقی در این فدراسیون بیابید.
بازی یک قل دو قل یا همان یک گل دو گل که با هر دو نام شناخته شده است، از آن دسته بازی های محلی معروف و جذابی است که بیشتر خانواده ها با آن آشنا هستند و برایشان بسیار با اهمیت است. مهمتر از همه این بازی در شهرهای مختلف به شکل متفاوتی اجرا می شود البته چنانچه خلاق باشید می توانید خودتان مراحل جدیدی نیز به آن بیفزایید و بازی را از آنچه که هست دشوارتر کنید. حتی دیده شده است که در بعضی از استان ها تا مرحله ۲۰ این بازی را پیش می برند.
بازی یه قل دو قل متعلق کدام شهر است؟
چنانچه میدانید این بازی یکی از این بازی های بومی و محلی است که به افزایش سرعت عمل فرد کمک می کند. این بازی در تمام کشور به عنوان یک بازی دورهمی و جذاب بازی می شود و نمیتوان گفت متعلق به جای خاصی از کشور است اما اسم آن در شهرهای مختلف متفاوت است. مردم اردبیل، آذربایجان و خراسان به روش های متفاوتی این بازی را بازی می کنند و به اسم های متفاوتی مثل بش بش، سنگ چران یا رگ رگ آن را می شناسند.
اهداف بازی یه قل دو قل
جنبه آموزشی این بازی کاملا مشهود است چرا که در این بازی فرد یاد می گیرد که کنترل دستان خود را بیش از پیش قوی تر کند تا بتواند بهتر عمل کند، به این کاربرد تقویت هوش حرکتی جنبشی گفته می شود. علاوه بر این تمرکز، دقت، هماهنگی عصبی عضلانی و چابکی فرد را افزایش می دهد و یک بازی سرگرم کننده محسوب می شود.
تعداد شرکت کننده
برای اجرای این بازی حتما باید بیش از ۲ نفر شرکت کنند ، ترجیحا ۲ الی ۱۰ نفر نیاز است.
ابزار بازی
در این بازی پنج سنگ گرد به طوری که کمی از فندق بزرگتر باشد مورد نیاز است.
مراحل و چگونگی بازی یه قل دو قل
قبل از شروع بازی اول باید با روش جفت یا تک آمدن ، تعیین شود که چه کسی آغاز کننده بازی باشد. به طوری که یکی از بازیکنان سنگ ها را در مشت گرفته و دیگری زوج یا فرد بودن آنرا اعلام کند و چنانچه موفق به درست گفتن شد به مرحله بعدی راه پیدا می کند اما چنانچه اشتباه کند باید شروع بازی را به نفر بعدی محول کند.
اولین مرحله:(قل اول)
ابتدا به گونه ای که پنج سنگ از هم جدا باشند آن ها را روی زمین پخش کنید ، بازیکنی که بازی را شروع میکند یکی از سنگ ها را برداشته و به بالا می اندازد سپس در فاصله زمانی که سنگ پرتاب شده پایین می آید اقدام به برداشتن یکی از سنگ های روی زمین می کند و دوباره با همان دستش سنگی که بالا انداخته شده است و در حال سقوط به پایین است را می گیرد و به همین منوال تمام سنگ ها را بر می دارد.
دومین مرحله:(قل دوم)
در این مرحله پنج سنگ به صورت دو به دو بر روی زمین قرار میگیرند و بازیکن یکی از سنگ ها را برداشته و اقدام به بالا انداختن می کند و سپس سنگ ها را به صورت دوتایی از روی زمین بر می دارد.
سومین مرحله:(سه قل)
مرحله سوم نیز طبق روال مراحل قبلی انجام می شود با این تفاوت که چهار سنگی که روی زمین قرار دارد را باید در دو حرکت از روی زمین بردارد یعنی در یک حرکت یک سنگ را بردارد و در حرکت دوم اقدام به برداشتن سه سنگ دیگر بکند.
چهارمین مرحله:
در مرحله چهارم یک سنگ توسط بازیکن به هوا انداخته میشود و سپس همزمان با پایین آمدن آن سنگ، هر چهار سنگ را با هم از زمین بر می دارد و بعد سنگ معلق در هوا را نیز می گیرد.
پنجمین مرحله:(قرتک)
در این مرحله در حالی که هر چهار سنگ در مشت بازیکن است اقدام به پرتاب یکی از سنگ ها به بالا کرده و با وجود چهار سنگ در دستش انگشت سبابه خود را به زمین می کشد و بعد اقدام به گرفتن سنگ معلق در هوا می کند.
ششمین مرحله:
این مرحله بسیار جالب است و در آن بازیکن اقدام به پخش کردن سنگ ها به زمین کرده و یکی از آن ها را بر داشته و به بالا می اندازد. در فاصله برگشت سنگ معلق ، یک سنگ را بر می دارد و بعد سنگی که معلق است را میگیرد . سپس با پرتاپ دیگر، اقدام به تعویض سنگی که از زمین بر می دارد با یکی از سنگ های دیگر میکند و به همین منوال با تعویض تمامی سنگ ها این مرحله را به اتمام می رساند.
هفتمین مرحله:
در مرحله هفت بازیکن پس از چیدن سنگ ها روی زمین ، با قرار دادن دست خود به شکل عمودی اقدام به ساختن دیواری در یک طرف سنگ ها میکند و بعد یکی از سنگ ها را به منظور بالا انداختن بر میدارد و در ادمه زمانی که آن یک عدد سنگ را بالا می اندازد در فاصله بالا و پایین شدن آن، باید یکی از سنگ ها را برداشته و به آن طرف دیوار بیاندازد ، بازیکن بایستی روی تمام سنگ ها این حرکت را انجام دهد.
هشتمین مرحله:
برای برنده شدن در بازی باید این مرحله هم بدون اشتباه طی شود یعنی حتی یک دانه سنگ نباید روی زمین بیافتد. در این مرحله بازیکن ابتدا یکبار سنگ ها را به هوا بطرف بالا می اندازد در این حین دو دست را به هم می چسباند و با کف دست ها سنگ ها را جمع می کند. حالا بار دیگر بازیکن سنگ ها را به هوا می اندازد اینبار بازیکن فرصت دارد دست ها را وارونه کند و با پشت دست سنگ ها را نگه دارد. بار سوم سنگ ها را با بالا می اندازد و با کف دست سنگ ها را هنگام فرود آمدن جمع می کند. هر کسی موفق شود این سه مورد را بدون خطا انجام دهد برنده بازی می شود و چنانچه بسوزند، بازیکن حریف بازی را ادامه می دهد.
مرحله نهایی:
مرحله جذاب و آخر این بازی مرحله تنبیه است بدین شکل که دو بازیکن رو در روی هم می نشینند. بازیکن بازنده کف دستش را روی زمین می گذارد و بازیکن دیگر دانه به دانه سنگ ها را پشت دست او به نماد تنبیه قرار می دهد و برای هر یک اسامی قرار می دهد. بازنده باید با یک حرکت سنگ ها را به بالا بیاندازد و با کف دست جمع کند. اگر سنگ ها بر زمین بیافتند به تعداد آن ها تنبیه می شود.
سریال «بازی هرم»؛ روایتی جدید از «بازی مرکب» در یک دبیرستان دخترانه کره ای + ویدیو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰