چرا “نان سبوسدار” بهتر از “نان سفید” است؟
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، وی اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیهای
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، وی اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیهای پایین نان سفید میتواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.
این کارشناس سازمان غذا و دارو افزود: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید میشود، سرشار از ویتامینهای گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد و حتی میتواند از سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماریهای مزمن، بهویژه سرطان، افزایش میدهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰