قیمت دلار هرات|پیش بینی قیمت دلار هرات و روند افزایشی قیمت در هم امارات امروز ۱۱دی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،قیمت دلار هرات امروز سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳, در بازار ۸۲,۰۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۱,۷۰۰ تومان (۲.۱۲ درصد) افزایش یافته است. هر واحد دلار هرات ، روز گذشته با قیمت ۸۰,۳۵۰ تومان معامله می شد. علی شریعتی، فعال اقتصادی و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،قیمت دلار هرات امروز سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳, در بازار ۸۲,۰۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۱,۷۰۰ تومان (۲.۱۲ درصد) افزایش یافته است. هر واحد دلار هرات ، روز گذشته با قیمت ۸۰,۳۵۰ تومان معامله می شد.
علی شریعتی، فعال اقتصادی و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، در مورد روند قیمت دلار در روزهای آینده اظهار نظر کرد و گفت: به نظر من، دلار در کوتاهمدت همچنان روند نزولی خواهد داشت.
وی تاکید کرد: قیمت دلار تا ۷۳ هزار تومان پایین میآید و در نرخ ۷۵ هزار تومان آرام میگیرد.
شریعتی دلیل این موضوع را چنین عنوان کرد: حساب ۵۰ شرکت رمزارز در حوزه خرید تتر به دستور بانک مرکزی بسته شده است. این شرکتها روزانه ۴ همت ریال را تتر میکردند یعنی روزی ۵۰ میلیون دلار.
نوسانات قیمت دلار هرات در بازار آزاد امروز
امروز دلار هرات در بازار آزاد بر خلاف افت قبلی با افزایش قیمت روبرو بوده است، بطوری که دلار هرات که در بازار آزاد دیروز به ۸۰,۳۵۰ تومان رسیده بود. امروز سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ با افزایش ۱۷۰۰ تومانی ( ۲.۱۲ درصد) به ۸۲,۰۵۰ رسید.بالاترین قیمت دلار هرات در ۲۴ ساعت گذشته ۸۲,۱۵۰ تومان و در پایینترین قیمت در رقم ۸۲,۰۵۰ تومان خرید و فروش میشد. قیمت فعلی دلار هرات نسبت به هفته گذشته ۳.۰۱ درصد افزایش را نشان میدهد. همچنین بهای هر واحد دلار هرات در شش ماه گذشته حدود ۴۷.۳۱ درصد افزایش یافته است.
بنا به این گزارش، بررسی روند بازار ارز حاکی از آن است که از روز یک شنبه، ۹ دی ماه روند کاهشی قیمت دلار آغاز شده و دلار از کانال ۸۲ هزار تومان به کانال ۷۹ هزار تومان بازگشته است.
قیمت دلار هرات|پیش بینی قیمت دلار هرات و روند افزایشی قیمت در هم امارات امروز ۱۱دی
بازار ارز در حالی امروز به استقبال معاملات میرود که طی روز یکشنبه شاهد روندی نوسانی و نامتوازن بود. قیمت دلار در دومین روز هفته با دو موج صعودی و نزولی همراه بود. این ارز در ابتدای معاملات با افزایش قیمت روبرو شد اما در ادامه روند کاهشی گرفت و به پایینترین سطح کریدور هشتم بازگشت.
به گفته فعالان بازار، افت قیمت تتر و کاهش ارزش دلار هرات به طور ناگهانی تقاضا را در بازار ارز کاهش داد و به نظر میرسد بازارساز اقداماتی را برای تعدیل نرخ دلار و کنترل بازار ارز آغاز کرده است.
دو نگاه درباره رفت و برگشت قیمت دلار در روز یکشنبه در بازار ارز وجود داشت. گروهی این افت را به افزایش عرضه بانک مرکزی نسبت دادند و برخی دیگر نیز معتقدند بازار به سقف قیمتی خود رسیده و وارد فاز اصلاحی شده است.
به عقیده تحلیلگران، اگر این کاهش ناشی از مداخلات بانک مرکزی باشد، احتمال ادامه افت نرخها وجود دارد، اما اگر روند اصلاحی باشد، کاهشها پایدار نخواهد بود و بازار ممکن است به سطح قبلی بازگردد.
با این حال، قیمت دلار تهران معاملات را از نیمه ابتدایی محدوده هشتم آغاز کرد و در ابتدا، با حرکت صعودی به کانال دوم این محدوده رسید، اما در ادامه روند نزولی شد و با افتی دو کاناله، به کف کریدور هشتم بازگشت.
دلار هرات نیز روز یکشنبه با گپ مثبت ۱۴۵۰ تومانی نسبت به معاملات شب گذشته، کار خود را در کانال اول محدوده هشتم آغاز کرد. در ادامه، با تغییر روند به سمت کف کریدور هشتم حرکت کرد و در همین محدوده نوسان داد.
قیمت درهم امارات نیز با گپ مثبت ۱۴۰ تومانی در ۲۲ هزار و ۶۰۰ تومان بازگشایی شد و پس از افزایش اندک به ۲۲ هزار و ۶۲۰ تومان رسید. قیمت درهم در ادامه با روند نزولی تا ۲۲ هزار و ۲۲۰ تومان افت کرد و در پایان معاملات به ۲۲ هزار و ۲۸۰ تومان بازگشت. همچنین، طبق بررسی اقتصادنیوز، حباب دلاری درهم امروز افزایشی بود و به بیش از هزار تومان رسید.
از سوی دیگر، بازار ارز رسمی روز گذشته شاهد اتفاقی غافلگیرکننده بود و قیمت دلار نیما برای اولین بار از زمان شکلگیری بازار ارز تجاری نزولی شد. براساس اعلام مرکز مبادله طلا و ارز ایران، دلار در مرکز مبادله ایران با قیمت ۶۶ هزار و ۳۳۵ تومان معامله شد و نرخ حوالهای آن به ۶۴ هزار و ۵۲۹ تومان رسید. یورو نیز با کاهش در نرخ ۶۹ هزار و ۱۵۴ تومان معامله شد. ارزش درهم امارات در بازار رسمی نیز کاهش یافت و به ۱۸ هزار و ۶۲ تومان رسید.
کاهش قیمت دلار نیما پس از آغاز به کار بازار اررز تجاری، از دید برخی از فعالان بازار ارز و سکه به عنوان سیگنالی برای احتمال تغییر روند قیمتی در بازارها تعبیر شده است. در همین حال، گروهی دیگر از معاملهگران معتقدند که همزمان با کاهش ارزش دلار نیما، بازارساز نیز نقش پررنگی در کنترل و تنظیم بازار ایفا کرده است.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰