ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، وام فرزند آوری یکی از تسهیلاتی است که ذهن تمامی افراد را به خودش مشغول کرده است. وام فرزند آوری با مقدار سودی که دارد برای خیلی از افراد سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. وام فرزند آوری باعث شده مردم زیادی به دنبال دریافت این تسهیلات باشند. مردم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، وام فرزند آوری یکی از تسهیلاتی است که ذهن تمامی افراد را به خودش مشغول کرده است. وام فرزند آوری با مقدار سودی که دارد برای خیلی از افراد سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. وام فرزند آوری باعث شده مردم زیادی به دنبال دریافت این تسهیلات باشند. مردم با دریافت وام فرزند آوری میتوانند اقدام به بهتر کردن زندگی مردم نمایند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
نحوه ثبت نام در سامانه ve.cbi.ir وام فرزند آوری
افرادی که دارای شرایط ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳، می باشند، می توانند مراحل ثبت نام این وام را از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند، به نشانی اینترنتی ve.cbi.ir، دنبال نمایند. از آن جایی که ممکن است، برخی افراد با مراحل و نحوه ثبت نام در سامانه ve.cbi.ir وام فرزندآوری ۱۴۰۳ آشنایی نداشته باشند؛ این قسمت از مقاله به بیان فرآیند ثبت نام این تسهیلات اختصاص داده شده است.
برای ثبت نام وام فرزند آوری، متقاضی ابتدا، می بایست وارد سایت ثبت نام ve.cbi.ir گردد. سپس، شخص باید بر روی گزینه سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند کلیک نماید.
در این صفحه، شخص باید در سامانه وام فرزندآوری از منوی سمت راست، بر روی گزینه ثبت نام جدید بزند.
در این مرحله، متقاضی می بایست فرم درخواست تسهیلات قرض الحسنه فرزند را در سایت ثبت نام وام فرزندآوری تکمیل نموده و سپس، بر روی گزینه ادامه کلیک کند.
در نهایت، با تکمیل نمودن مراحل ثبت نام وام فرزند آوری، یک کد رهگیری ده رقمی از سوی سامانه وام فرزندآوری، برای افراد متقاضی صادر خواهد شد./هیوا
مدارک لازم برای دریافت وام فرزند آوری ۱۴۰۳
برای دریافت وام فرزندآوری ۱۴۰۳ نیز مانند هر وام دیگری، به مدارک لازم آن نیاز است و کسانی که می خواهند برای اخذ آن اقدام کنند باید این مدارک را تهیه نمایند. مدارک لازم برای وام فرزند دوم نیز مانند دیگر فرزندان است که در ادامه، ارائه شده اند.
کپی کارت ملی و شناسنامه والدین
کپی تمامی صفحات شناسنامه نوزاد
آدرس کامل محل سکونت متقاضی
کد پستی ده رقمی محل سکونت متقاضی
کد رهگیری ده رقمی دریافتی از سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند/سامانه ها
شرایط ثبت نام وام فرزند آوری
۱- براساس تبصره ۴ ماده ۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تسهیلات قرض الحسنه فرزند، به خانوادههایی تعلق میگیرد که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای ۲٫۵ نباشد.
۲- فرزند باید متولد اول فروردین ماه ۱۴۰۰ به بعد باشد و حداکثر دو سال از تولد او گذشته باشد تا وام فرزندآوری به او تعلق بگیرد.
۳- هرچند تا پنج فرزند از هر خانواده میتواند وام فرزندآوری دریافت کند اما این تسهیلات به هر فرزند فقط یک بار تعلق میگیرد.
۴- حتی اگر در زمان بازپرداخت وام فرزندآوری، متقاضی صاحب فرزند دیگری شود این تسهیلات، به فرزند جدید هم اعطا میشود.
علاوه بر این شرایط کلی، وام فرزندآوری شرایط بانکی مشخصی هم دارد:
برای دریافت وام فرزندآوری نیازی به سپردهگذاری نزد بانک ندارید
یک ضامن معتبر و ارائه سفته برای دریافت این وام الزامی است
کارمزد این وام سالانه چهار درصد است
از ۶ ماه بعد از دریافت مبلغ وام بازپرداخت این تسهیلات آغاز میشود/زومیت
ضربالاجل برای وام فرزند آوری تعیین شد
سازمان بازرسی کل کشور، اعلام کرد: در پی نظارت بر میزان تحقق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و متعاقب اخذ توضیح از تعدادی از مدیران عامل شبکه بانکی، بازرس کل بانکها و بیمه این سازمان به هفت بانک در رابطه با عملکرد ضعیف در انجام تکالیف قانونی در پرداخت تسهیلات فرزندآوری هشدار داد و تاکید کرد که در صورت عدم ایفای تعهدات تا پایان دی ماه، اقدامات قانونی لازم در مورد آنها صورت میگیرد.
تسنیم در خبری نوشت:در این نامهها که به مدیران عامل بانکهای سپه، پاسارگاد، گردشگری، اقتصاد نوین، رسالت، شهر و سامان ارسال شده با اشاره به سهمیه ابلاغی بانک مرکزی به بانکها در رابطه با تسهیلات فرزندآوری؛ بر اساس آمار و اطلاعات دریافتی از بانک مرکزی تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ عملکرد بانکهای مذکور نامطلوب ارزیابی شده است.
مطابق بررسیها، با توجه به اینکه بانکها در ۹ ماهه سال جاری باید ۷۵ درصد سهمیه ابلاغی را پرداخت میکردند؛ اما بانک سپه ۶۷ درصد، بانک گردشگری ۶۵ درصد، بانکهای پاسارگاد و شهر ۵۴ درصد، بانک رسالت ۵۰ درصد، بانک اقتصاد نوین ۴۸ درصد و بانک سامان ۳۸ درصد از سهمیه ابلاغی سالانه را به متقاضیان پرداخت کردهاند و هنوز متقاضیان قابل توجهی در صف انتظار دارند.
حسینی با اشاره به بند (الف) ماده (۲) دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و پیشگیری از آن و همچنین بند (ج) ماده (۱۱) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده (۴۲) آییننامه اجرایی آن با تعیین مهلتی تا پایان دی ماه به منظور پرداخت تسهیلات تکلیفی فرزندآوری متناسب با سهمیه ابلاغی، تصریح کرده است که در صورت عدم پرداخت تسهیلات در مهلت مقرر به متقاضیان، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد./خبر آنلاین
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰