محاسبه اقساط وام ازدواج| اولتیماتوم سازمان بازرسی به ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری| بیشترین صف انتظار متقاضی در کدام بانک است؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، محاسبه اقساط وام ازدواج و اولتیماتوم سازمان بازرسی به ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری عناوینی است که در اندیشه معاصر به آن می پردازیم و پاسخ خواهیم داد که بیشترین صف انتظار متقاضی وام ازدواج در کدام بانک است؟ در اندیشه معاصر با ما همراه باشید و جزئیات تکمیلی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، محاسبه اقساط وام ازدواج و اولتیماتوم سازمان بازرسی به ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری عناوینی است که در اندیشه معاصر به آن می پردازیم و پاسخ خواهیم داد که بیشترین صف انتظار متقاضی وام ازدواج در کدام بانک است؟ در اندیشه معاصر با ما همراه باشید و جزئیات تکمیلی از وام ازدواج را مطالعه کنید.
رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق اعلام کرد: رقم وام ازدواج در سال آینده برای زوجهای زیر ۲۵ سال، ۳۰۰ میلیون و برای زوجهای زیر ۲۳ سال ۳۵۰ میلیون خواهد بود.
طبق گفته او رقم وام ازدواج تغییر نکرده است و زوجهای زیر ۲۳ سال مجموعا ۷۰۰ میلیون تومان وام ازدواج دریافت خواهند کرد.
اقساط وام ازدواج سال ۱۴۰۴
اقساط وام ازدواج معاف از سود بانکی است و این وسط فقط کارمزد چهار درصدی مطرح است. شرایط دریافت وام ازدواج بهشکلی است که متقاضی باید طی ۱۲۰ ماه یا همان ۱۰ سال برای بازپرداخت اقساط دست به کار شود.
اقساط وام ازدواج ۳۰۰ میلیونی به این ترتیب ماهی دو میلیون و ۷۲۷ هزار تومان است، اما بابت تسهیلات ۳۵۰ میلیونی به سه میلیون و ۱۸۱ هزار تومان تبدیل میشود.
انواع وام ازدواج | اقساط ماهانه |
وام ازدواج ۳۰۰ میلیونی | دو میلیون و ۷۲۷ هزار تومان |
وام ازدواج ۳۵۰ میلیونی | سه میلیون و ۱۸۱ هزار تومان |
مبلغ وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
مطابق بخشنامه دولت، بانک مرکزی موظف به ارائه تسهیلات قرضالحسنه ازدواج به متقاضیان است. مبلغ تسهیلات ازدواج در سال ۱۴۰۳ برای بانوان بالای ۲۳ سال معادل ۳۰۰ میلیون و برای بانوان زیر ۲۳ سال معادل ۳۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. همچنین آقایانی که سن آنها بالای ۲۵ است، میتوانند مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و آقایانی که سن آنها پایین ۲۵ سال است، مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان وام ازدواج دریافت کنند.
لازم به ذکر است به افرادی که جزو خانوداههای ایثارگر، جانباز و آزاده هستند، ۲ برابر مبلغ گفتهشده تسهیلات ازدواج تعلق گرفته میشود.
متقاضیان به منظور پیگیری و استعلام از وضعیت خود پس از مراجعه به سایت ve.cbi.ir میبایست از قسمت مشاهده وضعیت اقدام کنند.
شرایط لازم برای دریافت تسهیلات ازدواج
برای دریافت وام ازدواج زوجین باید دارای شرایطی باشند که در ادامه به آنها اشاره شده است:
خانم و آقا دارای تابعیت ایرانی باشند.
ازدواج زوجین به صورت عقد رسمی بوده و در دفترخانه ثبت شده باشد.
تسهیلات قرضالحسنه ازدواج تنها یک بار به هر فرد تعلق میگیرد.
متقاضی برای دریافت وام حتما در سامانه تسهیلات قرضالحسنه وام ازدواج ثبتنام کرده باشد.
ارائه کارت ملی توسط هر متقاضی الزامی است.
آقایان برای دریافت وام ازدواج، نیاز به کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت ندارند.
تاریخ عقد زوجین از سال ۱۳۹۹ به بعد باشد.
هر یک از زوجین ملزم به معرفی یک ضامن مورد تائید بانک مربوطه هستند.
افراد ایرانی ساکن کشورهای دیگر، برای دریافت این وام میبایست گواهی ازدواج آنها توسط سفارت ایران در همان کشور صادر شده باشد.
حداقل سن متقاضیان ۱۴ سال و حداکثر سن ۵۰ سال است.
هر زوج برای دریافت این وام لازم است به صورت جداگانه ثبتنام کند.
مدارک لازم برای دریافت وام ازدواج
هر فرد برای دریافت این تسهیلات ملزم به ارائه مدارکی به بانک پرداختکننده آن است. این مدارک به شرح موارد زیر هستند:
اصل و کپی سند ازدواج
اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامههای زوجین
اصل و کپی کارت ملی موقت یا دائم زوجین
ارائه آدرس محل سکونت و کد پستی ۱۰ رقمی
اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی ضامنها
ارائه کد رهگیری ده رقمی دریافتشده از سایت پس از انجام ثبتنام اینترنتی
کدام بانکها ارائهدهنده تسهیلات ازدواج هستند؟
بسیاری از بانکها و موسسات مالی موظف به پرداخت این وام از محل سپردههای قرضالحسنه جاری و پسانداز شبکه بانکی (غیر از بانکهای قرضالحسنه) هستند که میتوان در این میان بانکهای ملی، ملت، تجارت، صادرات، کشاورزی، مهر ایران، پارسیان، سامان، پاسارگاد و سپه را نام برد.
نحوه ثبتنام وام ازدواج
اولین قدم برای دریافت تسهیلات ازدواج، ثبتنام در سامانه تسهیلات قرضالحسنه ازدواج است. پس از ورود به این سایت و مطالعه شرایط و مقررات، با انتخاب گزینه ثبتنام، متقاضیان میبایست به صورت جداگانه فرم مربوطه را تکمیل کنند. پس از تکمیل اطلاعات خواستهشده از جمله شماره موبایل، کد ملی و کد امنیتی، پیامکی برای متقاضیان ارسال میشود که باید آن را در فرم ثبتنام وارد کنند. در ادامه سایر اطلاعات خواستهشده مانند مشخصات عقد، انتخاب بانک، انتخاب درست تابعیت و استان خود را وارد کرده و ثبتنام را به پایان برسانند. در صورت موفقیتآمیز بودن ثبتنام یک کد رهگیری ۱۰ رقمی برای متقاضیان پیامک میشود. لازم به ذکر است این کد محرمانه بوده و باید نزد متقاضی محفوظ باشد.
بعد از گذشت چندین روز از تکمیل فرآیند ثبتنام، متقاضی مجدد به سایت مربوطه رفته و از طریق انتخاب بخش مشاهده وضعیت، پیگیری وام ازدواج خود را انجام میدهد. در صورت تعیینشدن شعبه بانک، متقاضیان موظف هستند حداکثر ظرف ۱۲ روز کاری با همراهداشتن مدارک لازم به شعبه معرفیشده، مراجعه کرده و روند دریافت وام خود را سپری کنند.
نکته قابل توجه اینکه مطابق شرایط و ضوابط، متقاضیان دریافت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج، پس از پذیرش توسط شعب بانکها حداکثر ظرف مدت ۶۰ روز کاری وقت دارند تا مدارک مورد نیاز خود در تکمیل کنند. در صورت عدم مراجعه متقاضیان در این مدت به بانک، اطلاعات ثبتنامی آنها در سایت حذف خواهد شد.
میزان اقساط وام ازدواج و نحوه بازپرداخت آن
فرصت تنفس برای بازپرداخت تسهیلات ازدواج یک ماه است و وامگیرندگان موظف هستند یک ماه پس از دریافت آن، به پرداخت اقساط خود بپردازند. مدت بازپرداخت تسهیلات ازدواج ۱۲۰ ماه معادل ۱۰ سال است. همچنین میزان اقساط تسهیلات ازدواج برای متقاضیان وام ۳۰۰ میلیونی به صورت ماهانه حدود ۲ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان و برای متقاضیان وام ۳۵۰ میلیونی حدود ۳ میلیون و ۱۹۰ هزار تومان است.
ضرب الاجل سازمان بازرسی به مدیران ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری
بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی به هفت بانک در رابطه با عملکرد ضعیف در انجام تکالیف قانونی در پرداخت تسهیلات فرزندآوری هشدار داد و تاکید کرد که تا پایان دی ماه مطابق سهمیه ابلاغی عمل شود.
به گزارش اندیشه معاصر به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، در پی نظارت بر میزان تحقق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و متعاقب اخذ توضیح از تعدادی از مدیران عامل شبکه بانکی، بازرس کل بانکها و بیمه این سازمان به هفت بانک در رابطه با عملکرد ضعیف در انجام تکالیف قانونی در پرداخت تسهیلات فرزندآوری هشدار داد و تاکید کرد که در صورت عدم ایفای تعهدات تا پایان دی ماه، اقدامات قانونی لازم در مورد آنها صورت میگیرد.
بیشترین صف انتظار متقاضی در کدام بانک است؟
در این نامهها که به مدیران عامل بانکهای سپه، پاسارگاد، گردشگری، اقتصاد نوین، رسالت، شهر و سامان ارسال شده با اشاره به سهمیه ابلاغی بانک مرکزی به بانکها در رابطه با تسهیلات فرزندآوری؛ بر اساس آمار و اطلاعات دریافتی از بانک مرکزی تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ عملکرد بانکهای مذکور نامطلوب ارزیابی شده است.
مطابق بررسیها، با توجه به اینکه بانکها در ۹ ماهه سال جاری باید ۷۵ درصد سهمیه ابلاغی را پرداخت میکردند؛ اما بانک سپه ۶۷ درصد، بانک گردشگری ۶۵ درصد، بانکهای پاسارگاد و شهر ۵۴ درصد، بانک رسالت ۵۰ درصد، بانک اقتصاد نوین ۴۸ درصد و بانک سامان ۳۸ درصد از سهمیه ابلاغی سالانه را به متقاضیان پرداخت کردهاند و هنوز متقاضیان قابل توجهی در صف انتظار دارند.
حسینی با اشاره به بند (الف) ماده (۲) دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و پیشگیری از آن و همچنین بند (ج) ماده (۱۱) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده (۴۲) آییننامه اجرایی آن با تعیین مهلتی تا پایان دی ماه به منظور پرداخت تسهیلات تکلیفی فرزندآوری متناسب با سهمیه ابلاغی، تصریح کرده است که در صورت عدم پرداخت تسهیلات در مهلت مقرر به متقاضیان، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد./اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰