تاریخ انتشار : یکشنبه 9 دی 1403 - 13:03
کد خبر : 146317

طرز تهیه آش شولی به روش یزدی های قدیم / با این آش خوشمزه زمستونت بهار میشه

طرز تهیه آش شولی به روش یزدی های قدیم / با این آش خوشمزه زمستونت بهار میشه

شایانیوز- اگر از طرفداران آش باشید، حتما آش های محلی رو هم دوست دارید؛ آش های خیلی متنوعی هست که هر کدوم به نقطه ای از کشور مربوطه و با آداب و رسوم خاصی طبخ و سرو میشه. آش گندم، آش برنج، آش سبزی، آش بلغور، آش اوماج، آش گوشواره و… که در هر استان و

شایانیوز- اگر از طرفداران آش باشید، حتما آش های محلی رو هم دوست دارید؛ آش های خیلی متنوعی هست که هر کدوم به نقطه ای از کشور مربوطه و با آداب و رسوم خاصی طبخ و سرو میشه. آش گندم، آش برنج، آش سبزی، آش بلغور، آش اوماج، آش گوشواره و… که در هر استان و شهر ایران به شکل متفاوتی آماده میشن و طعم و مزه فوق العاده ای هم دارن. آش شولی هم یه آش سنتی و خوشمزه ایرونیه که در چند شهر ایران طبخ میشه. در این مطلب طرز تهیه آش شولی یزدی رو به روش یزدی های قدیم بهتون آموزش میدیم که خیلی خوشمزه ست. تا پایان همراه ما باشید.

ash-sholi-2

مواد لازم برای تهیه آش شولی یزدی

سبزی آش یک کیلو

چغندر قرمز بزرگ یک عدد

پیاز یک عدد

آرد سه چهارم لیوان

عدس نصف لیوان

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پودر نعنا خشک به مقدار لازم

چاشنی مورد علاقه به مقدار دلخواه

*چاشنی آش شولی میتونه سرکه، رب انار، آب انار، شکر، نبات یا قره قوروت باشه.

*سبزی آش شامل برگ چغندر یا اسفناج به همراه شوید میشه.

طرز تهیه آش شولی یزدی

مرحله اول

برای درست کردن آش شولی خوشمزه، ابتدا برگ های چغندر و چغندر رو بشویید و آبکش کنید. سپس برگ ها رو کمی درشت خرد کنید، چغندر رو هم پوست گرفته و مکعبی یا خلالی خرد کنید. در صورت تمایل می تونید رنده کنید.

ash-sholi-6

مرحله دوم

عدس رو بشویید و با آب ولرم خیس کنید. چغندر خرد شده رو داخل یک قابلمه ای بریزید، مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم نیم پز بشه.

مرحله سوم

بعد از اینکه چغندر نیم پز شد، آب عدس رو دور بریزید و به همراه برگ چغندر خرد شده به قابلمه اضافه کنید. آرد رو داخل یک کاسه بریزید و کم کم آب اضافه کرده و با دست آرد رو هم بزنید تا کاملا در آب حل بشه و گلوله گلوله نمونه.

مرحله چهارم

حالا به آش کمی آب اضافه کنید تا از حرارت بیفته و بعد مخلوط آب و آرد رو از صافی رد کرده و داخل آش بریزید و سریع هم بزنید تا گلوله نشه. در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا آش جا بیفته.

ash-sholi-3

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز رو پوست بگیرید، خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. به پیاز داغ کمی زردچوبه هم اضافه کنید تا خوش رنگ بشه سپس  نعناع خشک رو هم بریزید و بعد از چند ثانیه از روی حرارت بردارید و به آش اضافه کنید.

مرحله ششم

اواخر پخت نمک و فلفل آش رو اضافه کنید. چاشنی رو هم به ذائقه خودتون داخل آش شولی یزدی بریزید و بعد از اینکه چند قل زد، از روی حرارت بردارید. آش شولی خوشمزه رو داخل ظرف مورد نظرتون بکشید و سرو کنید. نوش جان.

ash-sholi-1

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn