طرز تهیه شیرینی نخودچی با بهترین دستور / خوشمزه ترین شیرینی که خیلی راحت آماده میشه
شایانیوز- ما در فرهنگ غذایی مون، شیرینی های سنتی کم نداریم؛ شیرینی هایی که ریشه در فرهنگ غنی ما دارن و رد پای اون ها رو میشه در خاطرات دور کودکی پیدا کرد. وقتی نزدیک عید نوروز میشد و مادرها و مادربزرگ ها در تدارک شیرینی درست کردن بودن و شیرینی نخودچی، شیرینی نارگیلی، شیرینی
شایانیوز- ما در فرهنگ غذایی مون، شیرینی های سنتی کم نداریم؛ شیرینی هایی که ریشه در فرهنگ غنی ما دارن و رد پای اون ها رو میشه در خاطرات دور کودکی پیدا کرد. وقتی نزدیک عید نوروز میشد و مادرها و مادربزرگ ها در تدارک شیرینی درست کردن بودن و شیرینی نخودچی، شیرینی نارگیلی، شیرینی برنجی، کیک یزدی و… رو در مقدار زیاد آماده میکردن.
میشه گفت شیرینی نخودچی یکی از نوستالژیک ترین شیرینی های ایرونیه که طعم و مزه اون همیشه زیر دندون همه مون هست. در این مطلب، طرز تهیه شیرینی نخودچی رو با بهترین دستور بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی
آرد نخودچی ۲ لیوان
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند یک لیوان
روغن جامد نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی نخودچی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی نخودچی خوشمزه ابتدا باید آرد نخودچی و آرد سفید رو داخل یک ظرف دو تا سه بار الک کنید. پودر قند و پودر هل رو هم در ظرفی جداگانه الک کنید.
مرحله دوم
حالا روغن جامد رو به مخلوط پودر قند و هل اضافه کرده و مخلوط کنید. این مخلوط رو با همزن برقی بزنید تا رنگ اون روشن و بافتش خامه ای بشه. آرد الک شده رو طی سه مرحله به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر رو با نوک انگشت در وسط کاسه جمع کنید. استفاده از نوک انگشت به خاطر وجود روغن جامد هست تا گرمای کف دست روغن رو باز نکنه. حالا روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و اون رو به مدت حدود ۸ ساعت داخل یخچال بذارید تا خمیر استراحت کنه.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این مدت، فر رو با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. خمیر رو از یخچال خارج کرده و روی کیسه فریزر با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و با قالب های مخصوص شیرینی نخودچی خمیر رو قالب بزنید.
مرحله پنجم
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، سپس شیرینی ها رو روی کاغذ قرار بدید و در صورت تمایل روی اون رو با پودر پسته، پودر بادام، کنجد و یا سیاه دانه تزئین کنید.
مرحله ششم
وقتی تمام شیرینی ها قالب زده و تزئین شد، سینی رو در طبقه وسط فر بذارید و اجازه بدید تا به مدت ۲۰ دقیقه شیرینی ها بپزه. شیرینی نخودچی زود میسوزه و باید بعد از گذشت ۱۵ دقیقه شیرینی ها رو چک کنید.
مرحله هفتم
شیرینی ها که پخت، سینی فر رو خارج کرده و اجازه بدید تا شیرینی ها کاملا خنک بشن، بعد اون ها رو تا زمان مصرف داخل ظرف سربسته گذاشته و داخل یخچال قرار بدید.
اگر به آشپزی و شیرینی پزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰