تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 دی 1403 - 23:57
کد خبر : 143744

جدیدترین جزئیات از افزایش حقوق کارگران

جدیدترین جزئیات از افزایش حقوق کارگران

بازدید:۳۲۸ در لایحه بودجه سال آینده، میزان افزایش حقوق کارمندان ۲۰ درصد پیش‌بینی شده است. با توجه به وضعیت موجود و تورم ۳۳.۱ درصدی در آبان ۱۴۰۳، پیش‌بینی می‌شود حقوق کارگران در سال آینده بیش از ۳۰ درصد افزایش یابد. اگرچه هنوز عدد دقیقی برای افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام نشده است، بررسی

جدیدترین جزئیات از افزایش حقوق کارگران

بازدید:۳۲۸

در لایحه بودجه سال آینده، میزان افزایش حقوق کارمندان ۲۰ درصد پیش‌بینی شده است. با توجه به وضعیت موجود و تورم ۳۳.۱ درصدی در آبان ۱۴۰۳، پیش‌بینی می‌شود حقوق کارگران در سال آینده بیش از ۳۰ درصد افزایش یابد. اگرچه هنوز عدد دقیقی برای افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام نشده است، بررسی افزایش حقوق کارگران در پنج سال گذشته می‌تواند تصویر روشنی از روند این افزایش در آینده بدهد.

به گزارش صدآنلاین، در سال ۱۳۹۹، حقوق کارگران نسبت به سال قبل ۲۱ درصد افزایش یافت. در سال ۱۴۰۰ این رقم به ۳۹ درصد رسید و در سال ۱۴۰۱، با افزایش بی‌سابقه ۵۷.۴ درصدی، رکورد جدیدی ثبت شد. در سال‌های بعدی، حقوق کارگران در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب ۲۷ و ۳۵.۳ درصد افزایش یافت. در مجموع، افزایش متوسط حقوق کارگران در پنج سال گذشته حدود ۳۶ درصد بوده است.

 

 

برخلاف کارمندان، که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ افزایش ۲۰ درصدی پیش‌بینی شده است، کارگران در سال‌های گذشته شاهد افزایش‌های بیشتری بوده‌اند. این تفاوت‌ها می‌تواند ناشی از تفاوت‌های ساختاری میان وضعیت اقتصادی کارگران و کارمندان باشد. با توجه به میزان تورم و وضعیت معیشتی، بسیاری انتظار دارند که حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۰ درصد افزایش یابد.

 

 

رحمت‌الله نوروزی، نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، در این زمینه گفت: “ناترازی انرژی در شهرک‌های صنعتی و تولیدی مشکلات زیادی برای کارفرمایان و کارگران ایجاد کرده است. در شرایطی که کارفرما نمی‌تواند برق کافی تأمین کند، مجبور به تعدیل نیرو می‌شود و این آسیب‌ها بیشتر متوجه کارگران است.”

 

 

او همچنین افزود: “با حقوق فعلی و تورم بالای ۴۰ درصد، زندگی کارگران غیرقابل تحمل شده است. هزینه‌های اجاره، معیشت و تحصیل فرزندان فشار زیادی به خانواده‌های کارگری وارد می‌کند.”

نوروزی تأکید کرد که “باید وضعیت اقتصادی کارگران و تاثیر افزایش حقوق بر معیشت آنان به طور کامل بررسی شود. افزایش حقوق کارگران مهم‌تر از تعطیلی پنجشنبه‌ها است.”

بازنگری در سیاست‌های اقتصادی و بررسی شرایط معیشتی کارگران به نظر می‌رسد که امری ضروری است تا بتوان به شرایط معیشتی این قشر توجه بیشتری داشت و حمایت‌های لازم را ارائه داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn