تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1403 - 9:39
کد خبر : 142368

طرز تهیه خورشت کرفس با بهترین دستور + نکات مهم برای لعابدار و خوشمزه شدن

طرز تهیه خورشت کرفس با بهترین دستور + نکات مهم برای لعابدار و خوشمزه شدن

شایانیوز- خورشت کرفس جزو اون دسته خورشت هاست که اگر خوب طبخ بشه خیلی لذیذه و میتونه همه رو به وجد بیاره. خورشت کرفس رو به روش های مختلف تهیه میکنن و هرکس بنا به ذائقه خودش این خورش با گوشت های مختلف، با سبزی یا بدون سبزی و با رب و بدون رب میپزن.

شایانیوز- خورشت کرفس جزو اون دسته خورشت هاست که اگر خوب طبخ بشه خیلی لذیذه و میتونه همه رو به وجد بیاره. خورشت کرفس رو به روش های مختلف تهیه میکنن و هرکس بنا به ذائقه خودش این خورش با گوشت های مختلف، با سبزی یا بدون سبزی و با رب و بدون رب میپزن.

ما در این مطلب یکی از بهترین روش های پخت خورشت کرفس رو به همراه نکات لعابدار و خوشمزه شدن این غذای پرطرفدار، بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

karafs-4

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس

گوشت قرمز ۳۰۰ گرم

کرفس ۵۰۰ گرم

پیاز بزرگ یک عدد

جعفری یک لیوان

نعنا نصف لیوان

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

آبغوره ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

karafs-2

طرز تهیه خورشت کرفس

مرحله اول

برای درست کردن خوشت کرفس خوشمزه، ابتدا بوته کرفس، جعفری و نعنا رو بشویید و آبکش کنید. برگ های کرفس رو از ساقه هاش جدا کرده، ساقه ها رو خرد کنید و برگ های کرفس رو هم به همراه جعفری و نعنا خرد کنید.

مرحله دوم

پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید. داخل یک قابلمه روغن بریزید و پیاز رنده شده رو تفت بدید تا آبش کشیده و کمی طلایی بشه. سپس گوشت قرمز مکعبی خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.

مرحله سوم

گوشت که تغییر رنگ داد و کمی تفت خورد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کنید و بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن، به مقدار کافی آب جوش بریزید و در قابلمه رو بذارید تا گوشت با حرارت ملایم نیم پز بشه.

karafs-3

مرحله چهارم

ساقه های کرفس رو داخل یک تابه با مقدار کمی روغن تفت بدید و بعد خارج کنید. حالا برگ کرفس، جعفری و نعنا رو با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید، رب گوجه فرنگی رو هم بریزید و تفت بدید. وقتی گوشت نیم پز شد همه رو به همراه نمک داخل قابلمه خورشت بریزید تا باهم پخته بشن.

مرحله پنجم

در اواخر پخت زعفرون دم کرده و آبغوره رو هم بریزید و نمک خورشت رو هم اندازه کنید. وقتی خورشت کرفش خوشمزه جا افتاد اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و همراه پلوی زعفرونی سرو کنید. نوش جان.

نکات پخت خورشت کرفس

-با این مقدار مواد برای ۴ نفر میشه خورشت کرفس آماده کرد.

-سعی کنید از کرفس سایز کوچیک و جوان استفاده کنید.

-رنده کردن پیاز در لعاب دادن و جا افتادن خورشت کرفس موثره.

-به جای گوشت قرمز از مرغ هم می تونید استفاده کنید.

karafs-6

-به جای آبغوره می تونید از آبلیمو، آب نارنج و یا لیمو عمانی استفاده کنید.

-در تهیه خورشت کرفس می تونید از نصف پیمانه لوبیا قرمز و یا لوبیا چیتی هم استفاده کنید.

-گوشت گوسفندی در مقایسه با گوشت گوساله، طعم بهتری به خورشت شما میده.

-خورشت کرفس رو با حرارت ملایم و زمان حداقل ۲ ساعت بپزید تا کاملا جا بیفته و لعاب بده.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn