طرز تهیه خورشت کرفس با بهترین دستور + نکات مهم برای لعابدار و خوشمزه شدن
شایانیوز- خورشت کرفس جزو اون دسته خورشت هاست که اگر خوب طبخ بشه خیلی لذیذه و میتونه همه رو به وجد بیاره. خورشت کرفس رو به روش های مختلف تهیه میکنن و هرکس بنا به ذائقه خودش این خورش با گوشت های مختلف، با سبزی یا بدون سبزی و با رب و بدون رب میپزن.
شایانیوز- خورشت کرفس جزو اون دسته خورشت هاست که اگر خوب طبخ بشه خیلی لذیذه و میتونه همه رو به وجد بیاره. خورشت کرفس رو به روش های مختلف تهیه میکنن و هرکس بنا به ذائقه خودش این خورش با گوشت های مختلف، با سبزی یا بدون سبزی و با رب و بدون رب میپزن.
ما در این مطلب یکی از بهترین روش های پخت خورشت کرفس رو به همراه نکات لعابدار و خوشمزه شدن این غذای پرطرفدار، بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
کرفس ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری یک لیوان
نعنا نصف لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آبغوره ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت کرفس
مرحله اول
برای درست کردن خوشت کرفس خوشمزه، ابتدا بوته کرفس، جعفری و نعنا رو بشویید و آبکش کنید. برگ های کرفس رو از ساقه هاش جدا کرده، ساقه ها رو خرد کنید و برگ های کرفس رو هم به همراه جعفری و نعنا خرد کنید.
مرحله دوم
پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید. داخل یک قابلمه روغن بریزید و پیاز رنده شده رو تفت بدید تا آبش کشیده و کمی طلایی بشه. سپس گوشت قرمز مکعبی خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله سوم
گوشت که تغییر رنگ داد و کمی تفت خورد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کنید و بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن، به مقدار کافی آب جوش بریزید و در قابلمه رو بذارید تا گوشت با حرارت ملایم نیم پز بشه.
مرحله چهارم
ساقه های کرفس رو داخل یک تابه با مقدار کمی روغن تفت بدید و بعد خارج کنید. حالا برگ کرفس، جعفری و نعنا رو با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید، رب گوجه فرنگی رو هم بریزید و تفت بدید. وقتی گوشت نیم پز شد همه رو به همراه نمک داخل قابلمه خورشت بریزید تا باهم پخته بشن.
مرحله پنجم
در اواخر پخت زعفرون دم کرده و آبغوره رو هم بریزید و نمک خورشت رو هم اندازه کنید. وقتی خورشت کرفش خوشمزه جا افتاد اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و همراه پلوی زعفرونی سرو کنید. نوش جان.
نکات پخت خورشت کرفس
-با این مقدار مواد برای ۴ نفر میشه خورشت کرفس آماده کرد.
-سعی کنید از کرفس سایز کوچیک و جوان استفاده کنید.
-رنده کردن پیاز در لعاب دادن و جا افتادن خورشت کرفس موثره.
-به جای گوشت قرمز از مرغ هم می تونید استفاده کنید.
-به جای آبغوره می تونید از آبلیمو، آب نارنج و یا لیمو عمانی استفاده کنید.
-در تهیه خورشت کرفس می تونید از نصف پیمانه لوبیا قرمز و یا لوبیا چیتی هم استفاده کنید.
-گوشت گوسفندی در مقایسه با گوشت گوساله، طعم بهتری به خورشت شما میده.
-خورشت کرفس رو با حرارت ملایم و زمان حداقل ۲ ساعت بپزید تا کاملا جا بیفته و لعاب بده.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰