تاریخچه غذا در ایران؛ از ایران باستان تا قاجاریه
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آشپزی تنها هنر ترکیب و پخت مواد غذایی نیست. آشپزی زاده فرهنگ است. انسانها مواد غذایی را با فنون و روشهایی طی چند مرحله ترکیب میکنند و میپزند، تا منابع غذایی موجود را به صورت مطلوبتری مصرف کنند. منابع غذایی انسانها از قبیل حیوانات، گیاهان، دانهها و… است،
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آشپزی تنها هنر ترکیب و پخت مواد غذایی نیست. آشپزی زاده فرهنگ است. انسانها مواد غذایی را با فنون و روشهایی طی چند مرحله ترکیب میکنند و میپزند، تا منابع غذایی موجود را به صورت مطلوبتری مصرف کنند. منابع غذایی انسانها از قبیل حیوانات، گیاهان، دانهها و… است، بنابراین میتوان گفت عادات غذایی مرتبط با محیط و آب و هوای هر ناحیه جغرافیایی است.
محیط زیست ایران دارای چهار اقلیم آب و هوایی سرد، گرم و خشک، گرم و مرطوب و معتدل و مرطوب است. تنوع آب و هوایی در ایران موجب آن شده که شرایط کشاورزی و… در هر ناحیه متفاوت باشد و فراوانی منابع مواد غذایی نیز در هر سوی سرزمین ایران یکسان نباشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰