طرز تهیه آش بادمجون با بهترین دستور / تجربه طعم لذیذ و عالی یک غذای سنتی
شایانیوز- آش یه غذای سنتی و پرطرفداره که انواع خیلی زیادی داره و میشه گفت هر منطقه، آش های مخصوص به خودشون رو دارن. آش رشته، آش عدس، آش گندم، آش گوجه فرنگی، آش دوغ، آش سبزی شیرازی و… کلی آش های خوشمزه دیگه که قبلا طرز تهیه اون ها رو بهتون آموزش دادیم. آش بادمجون
شایانیوز- آش یه غذای سنتی و پرطرفداره که انواع خیلی زیادی داره و میشه گفت هر منطقه، آش های مخصوص به خودشون رو دارن. آش رشته، آش عدس، آش گندم، آش گوجه فرنگی، آش دوغ، آش سبزی شیرازی و… کلی آش های خوشمزه دیگه که قبلا طرز تهیه اون ها رو بهتون آموزش دادیم. آش بادمجون هم یه آش سنتی خیلی خوشمزه ست که طرز تهیه اون رو در این مطلب رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه آش بادمجون
نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و لوبیا سفید از هر کدوم نصف پیمانه
عدس سه چهارم پیمانه
بلغور گندم ۲ پیمانه
بادمجون متوسط ۱۰ عدد
پیاز متوسط ۴ عدد
سیر ۴ حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم
کشک به میزان لازم
نعنا داغ و سیر داغ به میزان لازم
*این میزان مواد اولیه برای ۱۰ نفر کافیه. در بعضی شهرها در تهیه این آش از گوشت قرمز ریش ریش شده هم استفاده میشه.
طرز تهیه آش بادمجون
مرحله اول
برای درست کردن آش بادمجون خوشمزه، ابتدا از شب قبل حبوبات رو بشویید و با مقداری آب ولرم خیس کنید و در این مدت ۲ تا ۳ بار آبشون رو عوض کنید تا نفخشون گرفته بشه و سریع تر بپزن.
مرحله دوم
پیازها رو به صورت خلالی خرد کنید و داخل قابلمه با مقدار روغن سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شدن مقداری زردچوبه اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید. مقداری از پیاز داغ رو برای تزیین روی آش خارج کنید.
مرحله سوم
حالا سیر رنده شده رو به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت بدید. بعد بلغور گندم از قبل خیس خورده رو آبکش کرده و اضافه کنید. سپس آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم کاملاً بپزه.
مرحله چهارم
حبوبات رو هم جدا گانه بپزید و حدود یک ساعت و نیم بعد که بلغور کاملا شفته شد به قابلمه آش اضافه کنید.
مرحله پنجم
بادمجون ها رو پوست بگیرید و در اندازه های کوچیک خرد کنید. مقداری نمک روی اون ها بپاشید. بعد از نیم ساعت که تلخیشون گرفته شد بشویید و با دست فشار بدید تا آبشون کشیده بشه و بعد در مقداری روغن تفت بدید.
مرحله ششم
بادمجان های تفت داده شده رو به آش اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و قرمز بریزید و اجازه بدید آش بادمجون جا بیفته. بعد از اینکه آش جا افتاد، ۲ قاشق غذاخوری کشک اضافه کرده و هم بزنید. ۱۵ دقیقه دیگه زمان بدید تا آش بجوشه و بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
آش بادمجون رو داخل ظرف مناسب بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰