بهترین شربت های پاییزی + خواص انواع شربت و طرز تهیه
به گزارش زیرنویس، در اینجا چند شربت پاییز ی خوشمزه و مفید معرفی میکنم که میتوانید در این فصل سرد پاییز نوش جان کنید: ۱٫ شربت سیب و دارچین مواد لازم: سیب (۳ عدد) دارچین (یک چوب) شکر یا عسل (مقدار دلخواه) آب (۲ لیوان) طرز تهیه: سیبها
به گزارش زیرنویس، در اینجا چند شربت پاییز ی خوشمزه و مفید معرفی میکنم که میتوانید در این فصل سرد پاییز نوش جان کنید:
۱٫ شربت سیب و دارچین
مواد لازم:
سیب (۳ عدد)
دارچین (یک چوب)
شکر یا عسل (مقدار دلخواه)
آب (۲ لیوان)
طرز تهیه:
سیبها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک قابلمه، سیبهای خرد شده، دارچین و آب را بریزید و اجازه دهید تا سیبها به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزند.
سپس سیبها را له کرده و شربت را صاف کنید. در صورت تمایل میتوانید شکر یا عسل را به آن اضافه کنید.
شربت را میتوانید گرم یا سرد سرو کنید.
خواص: این شربت به عنوان یک نوشیدنی گرم در روزهای سرد پاییزی مفید است و دارچین خواص ضدالتهابی و ضدعفونی کننده دارد.
۲٫ شربت انار و زنجبیل
مواد لازم:
آب انار (۲ لیوان)
زنجبیل تازه رنده شده (یک قاشق چایخوری)
عسل (اختیاری)
آب (۱/۲ لیوان)
طرز تهیه:
آب انار را به همراه آب و زنجبیل در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
کمی بجوشد تا عصارهها به خوبی ترکیب شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
در صورت تمایل میتوانید عسل به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
شربت را سرد یا گرم سرو کنید.
خواص: انار سرشار از آنتیاکسیدان است و ترکیب آن با زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون عالی است.
۳٫ شربت کدو حلوایی و عسل
مواد لازم:
کدو حلوایی پخته (۲ فنجان)
عسل (۲ قاشق غذاخوری)
دارچین (۱/۲ قاشق چایخوری)
آب (۱ لیوان)
طرز تهیه:
کدو حلوایی را پوست گرفته و پخته، سپس آن را له کنید.
مواد را با آب و دارچین در مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک شربت غلیظ به دست آید.
عسل را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
این شربت خوشمزه را میتوانید به صورت گرم در روزهای سرد پاییزی نوش جان کنید.
خواص: کدو حلوایی غنی از ویتامین A است و ترکیب آن با عسل به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
۴٫ شربت لیمو و نعناع
مواد لازم:
آب لیمو (۳ عدد)
برگ نعناع تازه (یک دسته)
عسل یا شکر (مقدار دلخواه)
آب (۲ لیوان)
طرز تهیه:
آب لیمو را بگیرید و در یک قابلمه با آب و برگهای نعناع بریزید.
مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا عصاره نعناع به خوبی استخراج شود.
سپس عسل یا شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
شربت را از صافی رد کنید و سرد سرو کنید.
خواص: لیمو برای تقویت سیستم ایمنی و نعناع برای تسکین دردهای گلو مفید است.
۵٫ شربت زعفران و گلاب
مواد لازم:
زعفران (۱/۲ قاشق چایخوری)
گلاب (۲ قاشق غذاخوری)
شکر (۳ قاشق غذاخوری)
آب (۱ لیوان)
طرز تهیه:
زعفران را در آب گرم حل کنید و اجازه دهید تا رنگ بدهد.
سپس گلاب و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
شربت را در یک قابلمه روی حرارت ملایم بپزید تا شکر به طور کامل حل شود.
شربت زعفران و گلاب را سرد یا یخزده سرو کنید.
خواص: زعفران خواص آرامشبخش دارد و گلاب نیز به آرامش بدن کمک میکند.
۶٫ شربت آلبالو و نعناع
مواد لازم:
آلبالو (۲ فنجان)
برگ نعناع تازه (یک دسته)
شکر (۱/۲ فنجان)
آب (۲ لیوان)
طرز تهیه:
آلبالوها را بشویید و در قابلمه با آب و شکر ریخته و بگذارید تا جوش بیاید.
پس از اینکه شربت غلیظ شد، نعناع را به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای چند دقیقه با شربت بماند.
سپس شربت را صاف کرده و سرد سرو کنید.
خواص: آلبالو سرشار از آنتیاکسیدانها است و ترکیب آن با نعناع به تسکین معده و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
۷٫ شربت پرتقال و زنجبیل
مواد لازم:
آب پرتقال تازه (۲ لیوان)
زنجبیل تازه رندهشده (۱ قاشق چایخوری)
عسل (۲ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه:
آب پرتقال را به همراه زنجبیل رندهشده در یک قابلمه بریزید و آن را بر روی حرارت بگذارید.
کمی بجوشد تا عصارههای زنجبیل به خوبی ترکیب شوند.
سپس عسل را اضافه کنید و شربت را صاف کرده و سرد سرو کنید.
خواص: پرتقال سرشار از ویتامین C است که در تقویت سیستم ایمنی در فصل پاییز مؤثر است و زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد.
نتیجهگیری
شربتهای پاییزی علاوه بر اینکه لذتبخش هستند، خواص درمانی زیادی هم دارند. از شربتهای گرم مثل سیب و دارچین گرفته تا شربتهای سرد با طعم میوههای فصل مانند انار، آلبالو و پرتقال، میتوانید از این نوشیدنیها برای تقویت سیستم ایمنی و گرم شدن در روزهای سرد پاییزی بهرهبرداری کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰