تاریخ انتشار : یکشنبه 25 آذر 1403 - 2:05
کد خبر : 135525

بهترین شربت های پاییزی + خواص انواع شربت و طرز تهیه

بهترین شربت های پاییزی + خواص انواع شربت و طرز تهیه

به گزارش زیرنویس، در اینجا چند شربت پاییز ی خوشمزه و مفید معرفی می‌کنم که می‌توانید در این فصل سرد پاییز نوش جان کنید: ۱٫ شربت سیب و دارچین     مواد لازم:         سیب (۳ عدد)         دارچین (یک چوب)         شکر یا عسل (مقدار دلخواه)         آب (۲ لیوان)     طرز تهیه:         سیب‌ها

به گزارش زیرنویس، در اینجا چند شربت پاییز ی خوشمزه و مفید معرفی می‌کنم که می‌توانید در این فصل سرد پاییز نوش جان کنید:

۱٫ شربت سیب و دارچین

    مواد لازم:

        سیب (۳ عدد)

        دارچین (یک چوب)

        شکر یا عسل (مقدار دلخواه)

        آب (۲ لیوان)

    طرز تهیه:

        سیب‌ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

        در یک قابلمه، سیب‌های خرد شده، دارچین و آب را بریزید و اجازه دهید تا سیب‌ها به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزند.

        سپس سیب‌ها را له کرده و شربت را صاف کنید. در صورت تمایل می‌توانید شکر یا عسل را به آن اضافه کنید.

        شربت را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید.

    خواص: این شربت به عنوان یک نوشیدنی گرم در روزهای سرد پاییزی مفید است و دارچین خواص ضدالتهابی و ضدعفونی کننده دارد.

۲٫ شربت انار و زنجبیل

    مواد لازم:

        آب انار (۲ لیوان)

        زنجبیل تازه رنده شده (یک قاشق چای‌خوری)

        عسل (اختیاری)

        آب (۱/۲ لیوان)

    طرز تهیه:

        آب انار را به همراه آب و زنجبیل در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

        کمی بجوشد تا عصاره‌ها به خوبی ترکیب شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

        در صورت تمایل می‌توانید عسل به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

        شربت را سرد یا گرم سرو کنید.

    خواص: انار سرشار از آنتی‌اکسیدان است و ترکیب آن با زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون عالی است.

۳٫ شربت کدو حلوایی و عسل

    مواد لازم:

        کدو حلوایی پخته (۲ فنجان)

        عسل (۲ قاشق غذاخوری)

        دارچین (۱/۲ قاشق چای‌خوری)

        آب (۱ لیوان)

    طرز تهیه:

        کدو حلوایی را پوست گرفته و پخته، سپس آن را له کنید.

        مواد را با آب و دارچین در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک شربت غلیظ به دست آید.

        عسل را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

        این شربت خوشمزه را می‌توانید به صورت گرم در روزهای سرد پاییزی نوش جان کنید.

    خواص: کدو حلوایی غنی از ویتامین A است و ترکیب آن با عسل به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

۴٫ شربت لیمو و نعناع

مواد لازم:

        آب لیمو (۳ عدد)

        برگ نعناع تازه (یک دسته)

        عسل یا شکر (مقدار دلخواه)

        آب (۲ لیوان)

    طرز تهیه:

        آب لیمو را بگیرید و در یک قابلمه با آب و برگ‌های نعناع بریزید.

        مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا عصاره نعناع به خوبی استخراج شود.

        سپس عسل یا شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

        شربت را از صافی رد کنید و سرد سرو کنید.

    خواص: لیمو برای تقویت سیستم ایمنی و نعناع برای تسکین دردهای گلو مفید است.

۵٫ شربت زعفران و گلاب

    مواد لازم:

        زعفران (۱/۲ قاشق چای‌خوری)

        گلاب (۲ قاشق غذاخوری)

        شکر (۳ قاشق غذاخوری)

        آب (۱ لیوان)

    طرز تهیه:

        زعفران را در آب گرم حل کنید و اجازه دهید تا رنگ بدهد.

        سپس گلاب و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

        شربت را در یک قابلمه روی حرارت ملایم بپزید تا شکر به طور کامل حل شود.

        شربت زعفران و گلاب را سرد یا یخ‌زده سرو کنید.

    خواص: زعفران خواص آرامش‌بخش دارد و گلاب نیز به آرامش بدن کمک می‌کند.

۶٫ شربت آلبالو و نعناع

    مواد لازم:

        آلبالو (۲ فنجان)

        برگ نعناع تازه (یک دسته)

        شکر (۱/۲ فنجان)

        آب (۲ لیوان)

    طرز تهیه:

        آلبالوها را بشویید و در قابلمه با آب و شکر ریخته و بگذارید تا جوش بیاید.

        پس از اینکه شربت غلیظ شد، نعناع را به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای چند دقیقه با شربت بماند.

        سپس شربت را صاف کرده و سرد سرو کنید.

    خواص: آلبالو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است و ترکیب آن با نعناع به تسکین معده و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

۷٫ شربت پرتقال و زنجبیل

    مواد لازم:

        آب پرتقال تازه (۲ لیوان)

        زنجبیل تازه رنده‌شده (۱ قاشق چای‌خوری)

        عسل (۲ قاشق غذاخوری)

    طرز تهیه:

        آب پرتقال را به همراه زنجبیل رنده‌شده در یک قابلمه بریزید و آن را بر روی حرارت بگذارید.

        کمی بجوشد تا عصاره‌های زنجبیل به خوبی ترکیب شوند.

        سپس عسل را اضافه کنید و شربت را صاف کرده و سرد سرو کنید.

    خواص: پرتقال سرشار از ویتامین C است که در تقویت سیستم ایمنی در فصل پاییز مؤثر است و زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد.

نتیجه‌گیری

شربت‌های پاییزی علاوه بر اینکه لذت‌بخش هستند، خواص درمانی زیادی هم دارند. از شربت‌های گرم مثل سیب و دارچین گرفته تا شربت‌های سرد با طعم میوه‌های فصل مانند انار، آلبالو و پرتقال، می‌توانید از این نوشیدنی‌ها برای تقویت سیستم ایمنی و گرم شدن در روزهای سرد پاییزی بهره‌برداری کنید.

منبع خبر: رکنـا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn