واریز همزمان «سود سهام عدالت متوفیان» و «مرحله سوم سود سهام عدالت»| چگونگی انتقال الکترونیک سهام به وراث+ جزئیات
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، واریز همزمان «سود سهام عدالت متوفیان» و «مرحله سوم سود سهام عدالت» مهمترین عناوینی است که در اندیشه معاصر به آن می پردازیم و تکلیف سهام عدالت را در این گزارش روشن خواهیم کرد ضمن اینکه در ادامه چگونگی انتقال الکترونیک سهام به وراث را شرح خواهیم داد. اگر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، واریز همزمان «سود سهام عدالت متوفیان» و «مرحله سوم سود سهام عدالت» مهمترین عناوینی است که در اندیشه معاصر به آن می پردازیم و تکلیف سهام عدالت را در این گزارش روشن خواهیم کرد ضمن اینکه در ادامه چگونگی انتقال الکترونیک سهام به وراث را شرح خواهیم داد. اگر از سری افرادی هستید که واریز سود سهام عدالت و سود متوفیان سهام عدالت را دنبال می کنید، این گزارش برای شماست.
مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت در گفتوگویی گفت: افرادی که تا لحظه تقسیم سود مرحله سوم سهام عدالت برای عملکرد مالی ۱۴۰۱ اقدام به طی کردن تمامی امور مربوط به انحصار وراثت کرده باشند و مدارک خود را ارسال و تمام فرآیند سامانه میراث را طی کرده باشند میتوانند سود سهام عدالت فرد متوفی را دریافت کنند.
این مقام مسئول میگوید: حالا تا شب یلدا یک فرصتی وجود دارد که افراد میتوانند برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث اقدام کنند.
پیش از این هم باغستانی مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی درباره پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث گفته بود: سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار داده و برای وراثی که پرونده تشکیل دادهاند در اولین مرحله پرداخت سود سهام عدالت سود متوفی هم برای آنها واریز میشود.
گفتنی است، روز گذشته رئیس سازمان بورس اعلام کرد: باقی مانده سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ شب یلدا واریز میشود.
تکلیف سود متوفیان چه می شود؟
چندی پیش، محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی، اعلام کرد: بر اساس اتفاقی که سال گذشته در سامانه میراث رخ داد، یکی از ورثه برای تقسیم سهمالارث سهام عدالت به دفاتر کارگزاریها و شعب منتخب بانکها مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام میدهد. با این حال، هنوز این امکان برای ورثهای که بعد از تاریخ ۱ مرداد سال ۹۹ به دنیا آمدهاند، عملیاتی نشده است.
در ادامه این مقام مسئول میگوید: مبتنی بر مصوبه شورای عالی بورس افراد متوفی قبل از تاریخ ۱ مرداد سال ۹۹ مشمول مالیات نبودند، اما بعد از ۱ مرداد سال ۹۹ باید مالیات پرداخت شود به همین سبب مذاکراتی را با سازمان امور مالیاتی برای تسهیل این فرآیند انجام دادیم.
باغستانی میگوید: امیدواریم به صورت سرویسی از طریق کارگزاریها و شعب منتخب بانکها وراث بتوانند این مالیات را پرداخت کنند این بحث با همکاری سازمان امور مالیاتی در دست پیگیری است و فکر میکنم تا چندماه آینده بتوانیم این اتفاق را رقم زنیم تا تقسیم ارث سهام عدالت برای متوفیان بعد از یک مرداد سال ۹۹ را هم داشته باشیم.
او در پاسخ به این پرسش که آیا میتوان برای این اتفاق زمان مشخصی را اعلام کرد؟ گفت: به سبب این که این بحث یک موضوع بین دستگاهی است و لزوما به شرکت سپردهگذاری مرکزی مرتبط نمیشود نمیتوانیم زمان دقیقی را اعلام کنیم، اما در تلاش هستیم هر چه سریعتر این مهم عملیاتی شود.
زمان واریز سود سهام عدالت متوفیان مشخص شد
انتقال سهام عدالت همچنان با همان فرایند گذشته و با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاریها و شعب منتخب بانکها صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی نحوه انتقال الکترونیک سهام به وراث (بجز سهام محمد باغستانی، با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان (بجز سهام عدالت) اظهار داشت: بالغ بر ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبان ماه سال گذشته سامانه میراث را راه اندازی کردیم که این سامانه مختص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بوده و این سامانه عموم وراث متوفیان دارای سهام را پوشش نمیداد.
وی تاکید کرد: انتقال سهام عدالت همچنان با همان فرایند گذشته و با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاریها و شعب منتخب بانکها صورت میگیرد.
باغستانی درباره روند انتقال الکترونیکی سهام از متوفی به وراث گفت: تعداد متوفیان سهامدار بسیار زیاد و پروسه انتقال سهام به وراث بسیار پیچیده است، در درگاه یکپارچه ذینفعان به نحوی فرایند را به صورت الکترونیکی انجام دادیم که تمامی مدارک با ورود احدی از وراث که سجامی شده باشند به صورت الکترونیکی بارگذاری میشود و در این فرایند پروسه ۳۰ روزه به کمتر از دو روز کاهش پیدا میکند.
وی تاکید کرد: نیازی به اقدام تمام وراث نیست و احدی از وراث باید سجامی باشد و فقط مدارک شناسی و انحصار وراثت و مدارک مالیاتی باید بارگذاری شود و نیازی به وکالتنامه نیست و جزییات مدارک در درگاه یکپارچه ذینفعان و سامانه سجام ثبت شده است اما نیازی به هیچ مراجعه حضوری نیست و از منزل میتوانند انتقال سهام متوفی را انجام دهند. اگر نقصی هم در مدارک دیده شود به دلیل ارتباط مستمر با افراد سریعا نقص مدرک را اطلاع داد.
وی درباره تقسیم سهام متوفی بین وراث ادامه داد: تقسیم سهام هم مبتنی بر انحصار وراثت رسمی کشور است که یا توسط داده یا شورای اختلاف صادر میشود و طبق آن تقسیم سهام صورت میگیرد.
همچنین باغستانی درباره پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار داده و برای وراثی که پرونده تشکیل دادهاند در اولین مرحله پرداخت سود سهام عدالت سود متوفی هم برای آنها واریز میشود که این سود مشمول سود سال ۹۸ تا به امروز میشود.
چگونگی انتقال الکترونیک سهام به وراث
به گزارش اندیشه معاصر، انتقال سهام عدالت همچنان با همان فرایند گذشته و با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاریها و شعب منتخب بانکها انجام میشود.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی، چگونگی انتقال الکترونیک سهام به وراث (بهجز سهام عدالت) را توضیح داد.
«محمد باغستانی» با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان (بهجز سهام عدالت) اظهار داشت: بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبانماه سال گذشته سامانه «میراث» را راهاندازی کردیم که این سامانه مختص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بوده و این سامانه عموم وراث متوفیان دارای سهام را پوشش نمیداد.
وی تاکید کرد: انتقال سهام عدالت همچنان با همان فرایند گذشته و با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاریها و شعب منتخب بانکها انجام میشود.
باغستانی درباره روند انتقال الکترونیکی سهام از متوفی به وراث، گفت: تعداد متوفیان سهامدار بسیار زیاد و فرآیند انتقال سهام به وراث بسیار پیچیده است، در درگاه یکپارچه ذینفعان به نحوی فرایند را بهصورت الکترونیکی انجام دادیم که همه مدارک با ورود احدی از وراث که سجامی شده باشند بهصورت الکترونیکی بارگذاری میشود و در این فرایند فرآیند ۳۰ روزه به کمتر از دو روز کاهش پیدا میکند.
وی تاکید کرد: نیازی به اقدام همه وراث نیست و احدی از وراث باید سجامی باشد و فقط مدارک شناسی و انحصار وراثت و مدارک مالیاتی باید بارگذاری شود و نیازی به وکالتنامه نیست.
این مقام مسئول با بیان اینکه جزئیات مدارک در درگاه یکپارچه ذینفعان و سامانه سجام ثبت شده است، تاکید کرد: نیازی به هیچ مراجعه حضوری نیست و افراد از منزل میتوانند انتقال سهام متوفی را انجام دهند. اگر نقصی هم در مدارک دیده شود به دلیل ارتباط مستمر با افراد بهسرعت نقص مدرک را اطلاع داد.
وی درباره تقسیم سهام متوفی بین وراث، ادامه داد: تقسیم سهام هم مبتنی بر انحصار وراثت رسمی کشور است که یا توسط داده یا شورای اختلاف صادر میشود و طبق آن تقسیم سهام انجام میشود.
باغستانی همچنین درباره پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث، گفت: سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار داده و برای وراثی که پرونده تشکیل دادهاند در نخستین مرحله پرداخت سود سهام عدالت سود متوفی هم برای آنها واریز میشود که این سود مشمول سود سال ۹۸ تا به امروز میشود./اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰