باید سازوکار اتصال اندیشکدهها با مدیران اجرایی، تعریف شود
۱۳:۳۱ – ۲۲ آذر ۱۴۰۳ محمد مخبر در نشست هماندیشی با جمعی از مدیران اندیشکدههای برتر کشور، تمرکز بر مسئلهیابی، حل مسئله و تصمیمسازی کارشناسانه برای مسئولان و دستگاههای اجرایی را از جمله وظایف مهم اندیشکدهها دانست و از آنها خواست کادرسازی و توانمندسازی نیروهای جوان و نخبه را نیز در دستور کار خود قرار
۱۳:۳۱ – ۲۲ آذر ۱۴۰۳
محمد مخبر در نشست هماندیشی با جمعی از مدیران اندیشکدههای برتر کشور، تمرکز بر مسئلهیابی، حل مسئله و تصمیمسازی کارشناسانه برای مسئولان و دستگاههای اجرایی را از جمله وظایف مهم اندیشکدهها دانست و از آنها خواست کادرسازی و توانمندسازی نیروهای جوان و نخبه را نیز در دستور کار خود قرار دهند.
وی افزود: اندیشکدهها هم موتور جستوجوی مسائل کشور و هم کانونهای حل مسئله هستند. هرگونه فاصلهگیری دستگاههای اجرایی از نهادهای اندیشهورز باعث تصمیمگیری غلط میشود و متاسفانه هنوز سازوکار تعریفشدهای برای اتصال اندیشکدهها و کانونهای فکر و ایده با مدیران دستگاههای اجرایی وجود ندارد که در این زمینه باید اقدام مقتضی انجام شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مردمپایه بودن و وجود نیروهای نخبه و جوان را از مزیتهای نظام جمهوری اسلامی خواند و افزود: اندیشکدهها باید در زیست بوم فعالیت خود پرورش نیروی انسانی را هم در اولویت قرار دهند و در این مسیر از فرایند شناسایی تا تربیت نیرو و به کارگیری آنان برنامه داشته باشند.
وی با تاکید بر اهمیت آیندهپژوهی در کشور تصریح کرد: اندیشکدهها باید رصدخانه آینده ایران باشند و نقشه راه حرکت جمهوری اسلامی باید در همین کانونهای اندیشهورزی تدوین شود و روی میز مسئولان قرار بگیرد.
مخبر تخصصیشدن اندیشکدهها را نیز امری ضروری خواند و خواستار حفظ پایداری و استمرار آنها شد تا از پیگیری مداوم برنامهها و ایدههای خود غافل نشوند.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰