جزئیات یک مجازات جنجالی در قانون عفاف و حجاب
قانون حجاب و عفاف به یکی از جنجالیترین قانون های اخیر تبدیل شده است. این قانون بهطور مشخص شامل مجموعهای از قوانین سختگیرانه و الزامآور است که با واکنش های منفی مواجه شده است. قانون حجاب و عفاف به یکی از جنجالیترین قانون های اخیر تبدیل شده است. این قانون بهطور مشخص شامل مجموعهای از
قانون حجاب و عفاف به یکی از جنجالیترین قانون های اخیر تبدیل شده است. این قانون بهطور مشخص شامل مجموعهای از قوانین سختگیرانه و الزامآور است که با واکنش های منفی مواجه شده است.
در یکی از بندهای این قانون جنجالی آمده است: هر شخصی با همکاری دولتها، شبکه ها، رسانه ها، گروهها یا سازمانهای خارجی یا معاند یا اشخاص معاند مرتبط با آنها و یا به صورت سازمان یافته مرتکب ترویج یا تبلیغ برهنگی، بی عفتی کشف حجاب یا بدپوششی گردد به حبس درجه چهار و جزای نقدی درجه سه محکوم می شود مگر جرم او مشمول ماده (۲۸۶) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ گردد. در صورت شمول مقررات، تخفیف مجازاتهای تعزیری فوق صرفاً یک درجه قابل تخفیف است.
محسن برهانی، استاد حقوق دانشگاه تهران با انتشار این بند در توضیح آن نوشت: باورکردنی نیست: براساس ماده ۳۷ قانون حجاب با وجود شرایطی برای تبلیغ یا ترویجِ کشف حجاب یا بدپوششی یا بیعفتی، مجازات اعدام به عنوان افساد فی الارض در نظر گرفته شده است.
انتخاب
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰