تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آذر 1403 - 16:25
کد خبر : 133284

شیرینی فروشان برای پخت شیرینی شب یلدا روغن ندارند / شیرینی یک کالای فوق لوکس شده است / کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تقاضا برای شیرینی!

شیرینی فروشان برای پخت شیرینی شب یلدا روغن ندارند / شیرینی یک کالای فوق لوکس شده است / کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تقاضا برای شیرینی!

به گزارش زیرنویس، علی بهره مند ، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در گفتگو با خبرنگار زیرنویس درخصوص قیمت شیرینی شب یلدا گفت: از سال ۱۴۰۰ اتحادیه قیمت شیرینی را به صورت دستوری به اعضا اعلام نمی کند و قیمت شیرینی در واحدهای صنفی برحسب کیفیت و درجه بندی

به گزارش زیرنویس، علی بهره مند ، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در گفتگو با خبرنگار زیرنویس درخصوص قیمت شیرینی شب یلدا گفت: از سال ۱۴۰۰ اتحادیه قیمت شیرینی را به صورت دستوری به اعضا اعلام نمی کند و قیمت شیرینی در واحدهای صنفی برحسب کیفیت و درجه بندی و براساس عرضه و تقاضا مشخص می شود.

وی با بیان اینکه اتحادیه نظارت کافی را بر قیمت ها و کیفیت دارد، گفت: قیمت ها نسبت به سال گذشته تغییر زیادی نکرده است. ما از قیمت ها راضی نیستیم و ترجیح می دهیم همه مردم قدرت خرید شیرینی را داشته باشند اما چاره ای نداریم، چون مواد اولیه را گران می خریم.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با بیان اینکه با این گرانی ها تقاضا نسبت به قبل کاهش یافته است، گفت: ادامه کار برای بسیاری از واحدهای صنفی ما سخت شده است. قیمت ها وقتی بالا می رود، قدرت خرید مردم هم پایین می آید و کمتر شیرینی می خرند.

وی در ادامه گفت: نسبت به سال گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش تقاضا داشتیم و همه مردم دیگر توانایی خرید شیرینی را ندارند و اگر قبلا می گفتم که شیرینی به یک کالای لوکس تبدیل شده، الان می گویم که به یک کالای فوق لوکس شده است و در سبد خانوار ایرانی اولویت نیست.

بهره مند درباره مشکلات این صنف گفت: چالش و دغدغه اصلی ما در دو هفته اخیر تهیه روغن و کره است. روغن در بازار پیدا نمی شود و کارخانجات باید پاسخ دهند که چرا روغن در بازار نیست و مشکل حاد ما تهیه روغن است. روغن بسیار سخت پیدا می شود و اگر هم پیدا شود باید با قیمت های گزاف بخریم.

وی افزود: دراین خصوص از سازمان ها و نهادهای ذیربط پیگیری کردیم اما هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردیم.

بهره مند در ادامه گفت: مشکل دیگر ما کمبود نیروی انسانی است. ما با کمبود کارگر تخصصی و کارگر ساده مواجه هستیم و در این شرایط به سمت کار در قنادی نمی آیند.

منبع خبر: رکنـا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn