تاریخ انتشار : دوشنبه 19 آذر 1403 - 14:09
کد خبر : 131635

بهترین روش پخت لبو مخصوص شب یلدا / اینجوری بپزی حسابی خوشرنگ و براق میشه

بهترین روش پخت لبو مخصوص شب یلدا / اینجوری بپزی حسابی خوشرنگ و براق میشه

شایانیوز- چغندر قرمز یه ماده غذایی پر از خاصیت و خوشمزه ست که با شروع فصل سرما به بازار میاد و خیلی هم مورد توجه قرار میگیره. همه ما احتمالا خاطره های دور و نزدیکی از خریدن لبو از گاری های کنار خیابون و مزه خوب اون ها داریم. اولین چیزی که در این خوراکی

شایانیوز- چغندر قرمز یه ماده غذایی پر از خاصیت و خوشمزه ست که با شروع فصل سرما به بازار میاد و خیلی هم مورد توجه قرار میگیره. همه ما احتمالا خاطره های دور و نزدیکی از خریدن لبو از گاری های کنار خیابون و مزه خوب اون ها داریم. اولین چیزی که در این خوراکی خوشمزه جلب توجه میکنه رنگ قرمز قشنگ اونه و همین موضوع هم باعث شده تا لبو به یکی از ملزومات سفره شب یلدا هم تبدیل بشه. اما باید بدونید که پخت چغندر قرمز چند نکته کوچیک داره تا لبوی شما هم خوشرنگ باشه و هم براق! در این مطلب بهترین روش پخت لبو و سرو اون برای شب یلدا بهتون آموزش داده میشه. تا پایان همراه ما باشید.

pokht-labu-2

مواد لازم:

چغندر قرمز متوسط ۳ عدد

شکر ۵ قاشق غذاخوری

آب ۳ تا ۴ لیوان

روش پخت لبو

مرحله اول

برای درست کردن لبو خانگی ابتدا چغندرها رو با برس آشپزخونه بشویید تا هیچ گل و لایی روی اون باقی نمونه سپس اون ها رو در یک قابلمه ای ریخته و آب رو بهش اضافه کنید.

نکته: چغندر قرمز رو حتما باید با پوست و به صورت درسته بپزید چون اگر پوستش رو بکنید و یا اون رو خرد کنید رنگ قرمزش از بین می ره و در نهایت لبوها بی رنگ و کدر میشه.

pokht-labu-4

مرحله دوم

حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان نیازه تا لبو با شعله ملایم کاملا پخته بشن. بعد از گذشت این مدت، با چنگال تست کنید و زمانی که پخته بودن اون ها رو از قابلمه خارج کنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه لبوها کمی از حرارت افتادن پوست اون ها رو جدا کنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید و دوباره داخل همون قابلمه برگردونید و روی شعله گاز بذارید. حدود ۲ لیوان آب داخل قابلمه باشه سپس شکر رو اضافه کنید.

مرحله چهارم

در قابلمه رو بذارید تا یک ساعت دیگه پخته بشه و آبش کشیده بشه در حدی که نصف لیوان آب باقی بمونه و غلیظ بشه سپس از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظرتون سرو کنید. نوش جان.

pokht-labu-6

سرو لبو برای شب یلدا

اگر قصد دارید برای شب یلدا لبو بپزید، می تونید بعد از اینکه چغندر قرمز کاملا پخت اون رو به شکل حلقه های نازک برش بزنید، سپس اون ها رو به شکل گل رز داخل دستتون شکل بدید و با خلال دندون محکم کنید.

اگر در تدارک تهیه خوراکی های خوشمزه برای شب یلدا هستید، اینجا رو هم بخونید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn