تاریخ انتشار : جمعه 16 آذر 1403 - 13:06
کد خبر : 129302

طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد و بافت عالی / بدون نیاز به فر و اندازه ها با لیوان

طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد و بافت عالی / بدون نیاز به فر و اندازه ها با لیوان

شایانیوز- شاید فکر کنید برای درست کردن کیک و شیرینی، به تعداد زیادی پیمانه ها در اندازه های مختلف، همزن های برقی بزرگ، فر برقی یا فر گازی و… نیاز دارید. درسته که داشتن وسایل حرفه ای برای هر کاری، انجام اون رو راحت تر میکنه اما باید بهتون بگیم که بدون این وسیله ها

شایانیوز- شاید فکر کنید برای درست کردن کیک و شیرینی، به تعداد زیادی پیمانه ها در اندازه های مختلف، همزن های برقی بزرگ، فر برقی یا فر گازی و… نیاز دارید. درسته که داشتن وسایل حرفه ای برای هر کاری، انجام اون رو راحت تر میکنه اما باید بهتون بگیم که بدون این وسیله ها هم میشه کیک درست کرد اگر به این کار علاقمند باشید و ازش لذت ببرید.

در این مطلب طرز تهیه یک کیک ساده رو بهتون آموزش میدیم که خیلی خوب پف میکنه، بافت لطیف و خوبی داره و برای درست کردنش به فر نیازی ندارید، ضمنا مواد رو هم می تونید با لیوان اندازه کنید. خیلی فوق العاده ست! درسته؟ پس تا پایان همراه ما باشید.

cake-2

مواد لازم برای تهیه کیک ساده بدون فر

آرد ۲ و نیم لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

شکر سفید یک لیوان

ماست یک لیوان

بیکینگ‌ پودر یک قاشق غذاخوری

وانیل یک قاشق مرباخوری

روغن مایع یک فنجان

cake-5

طرز تهیه کیک ساده بدون فر

مرحله اول

برای درست کردن کیک ساده بدون فر، ابتدا مواد داخل یخچال رو خارج کنید تا هم دمای محیط بشن سپس آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و دو تا سه بار الک کنید و کنار بذارید.

مرحله دوم

یک قابلمه بزرگ رو روی حرارت ملایم گاز قرار بدید تا گرم بشه. حالا شکر، وانیل و تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف بریزید و با دور تند همزن برقی، مخلوط کنید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا مواد بافت کشدار و کرم رنگی پیدا کنه.

cake-1

مرحله سوم

بعد از این مرحله، روغن مایع و ماست رو هم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست بشه. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به آرومی و در یک جهت با لیسک یا همزن دستی هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی مایه کیک ساده کاملا یکدست شد، داخل یک قالب مناسب که از قبل چرب کردید، بریزید. یک وسیله رو به عنوان پایه داخل قابلمه بذارید و قالب رو روی اون قرار بدید. در قابلمه دم کنی بذارید و اجازه بدید کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزه.  

cake-6

مرحله پنجم

بعد از ۴۰ دقیقه، با کمک یک خلال دندون پخته بودن کیک رو تست کنید. اگه مایه کیک به خلال دندون نچسبه کیک آماده ست. قالب رو از قابلمه خارج کنید و بعد از اینکه کیک خنک شد اون رو از قالب خارج کنید. کیک رو در ظرف مورد نظرتون قرار بدید و در صورت تمایل با کمی پودر قند و پودر پسته اون رو تزئین کنید. نوش جان.

اگه به آشپزی، کیک و شیرینی پزی علاقمند هستید، این صفحه رو دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn