مدل های متنوع بانکه حبوبات برای آشپزخانه مدرن / ایده های شیشه ای با نحوه چیدمانشون
شایانیوز- فضای آشپزخانه پره از خورده پاش هایی که تو هر خونه ای وجود داره و اصلا امکان نداره تو یه خونه ای برید، و همه وسایل تماما کاربردی باشند. چرا که همه مامانای ایرانی عادت دارن هر چیزی که می بینن و خوششون میاد رو میخرن، حتی اگه چندان به کارشون هم نیاد. همین
شایانیوز- فضای آشپزخانه پره از خورده پاش هایی که تو هر خونه ای وجود داره و اصلا امکان نداره تو یه خونه ای برید، و همه وسایل تماما کاربردی باشند. چرا که همه مامانای ایرانی عادت دارن هر چیزی که می بینن و خوششون میاد رو میخرن، حتی اگه چندان به کارشون هم نیاد. همین میشه که یهو کشو و کابینت ها شلوغ شدن از لوازمی که شاید سالها پیش خریداری شدن و حتی یکبار هم مورد استفاده قرار نگرفتن. اما از سویی هم یکسری از لوازم هستن که از همون بدو ورودشون به قلب خونه کاربرد دارند تا زمانی که میخوان راهی سطل زباله بشن. یکی از این دست عناصر بانکه حبوبات هستن. این ظروف که اغلب به شکل در بسته هستن، وظیفه نگهداری حبوبات و خوراکی های ریز و خشک رو دارن که قراره روی کانتر یا داخل کابینت نگهداری بشن. بانکه ها انواع بسیار مختلفی دارند که خب از جنس های متنوعی نیز تولید می شوند و با رنگ و ظواهر بسیاری که در اختیار افراد قرار میدن، قدرت انتخاب رو برای شما بالا میبرند. در مطلب میخوایم با نحوه چیدمان اونها و همچنینی مدل هایی که دارند آشنا بشیم. پس با ادامه مطلب ما همراه بمونید تا آشپزخانه ای مرتب تر داشته باشید.
مرتب سازی آشپزخانه با بانکه های جذاب
مرتب سازی آشپزخانه میتونه با روش های مختلفی انجام بشه که خب یکی از ایده آل ترین اونها چیدن حبوبات داخل بانکه هاست. وقتی حبوباتی همچون نخود، لوبیا، عدس و دیگر مواد غذایی این مدلی رو داخل بانکه های شیشه ای یا پلاستیکی میریزید، در واقع هم باعث نظم دهی بیشتر خواهد شد، و هم اینکه میتونید با این کار یه جلوه رنگی و جذاب به فضای آشپزخونه تون ببخشید. در این مقاله قصد داریم که به نکات و ایده هایی بپردازیم که میتونن کمک کننده در نظم بخشی به آشپزخانه باشند.
مدل بانکه ای که میتونه آشپزخانه رو شیک تر نشون بده
اما در این راستا اولین نکته ای که خیلی اهمیت داره اینه که نوع چیدمان حبوبات داخل بانکه ها به چه شکل باشه. مثلا اینکه شما میتونید از بانکه های شیشه ای کمک بگیرید تا رنگ و شکل مواد غذایی خوشرنگ و لعاب دیده بشن. در واقع شیشه ای بودن باعث میشه که آشپزخانه شما روشن تر و همچنین تمیز تر نیز به نظر بیاد و نمایی مدرن و امروزی داشته باشه. اما اگر نمیخواین شیشه ها رو انتخاب کنید، میشه که از بانکه های پلاستیکی استفاده کرد که هم مقاومت خوبی دارند و هم سبک تر نیز هستند.
استفاده بهینه از فضا با سبک چیدمان بانکه
از سویی هم چیدمان بانکه ها داخل کابینت و یا بر روی کانتر نکته حائز اهمیتیه. اگر فضای آشپزخانه شما ابعاد محدودی دارد، بهتره که بانکه ها رو طوری بچینید که دسترسی به همشون ممکن و راحت باشه. مثلا برای این کار میتونید از قفسه های قابل تنظیم و یا حتی مخصوص بانکه طراحی شدن استفاده کنید و با این کار هم از فضا استفاده بهینه کرده باشید، و هم برداشت از حبوبات راحت تر باشه.
نحوه تشخیص خوراکی داخل بانکه مات
اگر هم بانکه شما شیشه ای نیست و زمان استفاده دچار مشکل میشید، بهتره که از برچسب های مخصوص بانکه کمک بگیرید تا هم بتونید خیلی راحت تر خوراکی داخل ظرف رو تشخیص بدید، و هم اینکه جلوه ای زیبا داشته باشه. برچسب هایی که طراحی های ساده یا رنگی دارند و میتونن هارمونی مناسبی با دیگر دکوراسیون آشپزخانه ایجاد نمایند.
اینجوری حبوبات تازه میمونن
یادتون نره که برای هر حبوبات یک بانکه جدا در نظر بگیرید تا بتونید به راحتی حبوبات رو از هم تفکیک کرده و سردرگم نشید، اونم حین غذا که حواس افراد پرت میشه. به عنوان مثال میشه که یه بانکه مخصوص عدس داشت و یکی هم برای نخود و دیگری برای لوبیا. با این کار نه تنها همه چیز منظم تر به نظر میاد، بلکه کمک میکنه تا هر کدوم از حبوبات مدت زمان طولانی تری تازه بمونن.
بانکه با رنگای مختلف
در آخر هم باید بگیم برای داشتن یک چیدمان خاص و خلاق، میتونید از بانکه با رنگ های مختلف استفاده کنید. با انتخاب رنگ های مختلف برای هر کدوم از حبوبات، نمایشی رنگارنگ در آشپزخانه مدرن خود ایجاد کرده اید که به محیط زیبایی چشمگیری می بخشند. مثلا برای حبوبات قرمز مثل لوبیا قرمز رو توی بانکه ای با رنگ قرمز و حبوبات سبز مثل نخود سبز رو توی بانکه ای با رنگ سبز بذارید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰