به گزارش زیرنویس، ساعاتی قبل یک پایگاه خبری فهرستی از تیم مدیریتی جدید باشگاه استقلال منتشر کرد که برخی اسامی نام آشنا در سمت های مختلف، در آن دیده میشدند. هرچند این تمام ماجرا نیست و پیگیری زیرنویس نشان می دهد دو لیست تهیه شده که یکی از آنها تیم مدیریتی جدید آبیها را تشکیل میدهند. با ذکر این نکته ضروری که قطعا تا روز دوشنبه هفته آتی و جدال حساس برابر الاهلی، هیچ تغییر و تحولی در بدنه باشگاه به وجود نخواهد آمد و پس از بازگشت کاروان تیم به تهران است که باید منتظر اتفاقات جدید و حضور چهرههای بعضا تکراری در ساختمان خیابان علامه باشیم. آنطور که از شواهد پیداست و برخی منابع نزدیک باشگاه استقلال به زیرنویس اعلام کردهاند، در حال حاضر دو گروه در حال تصمیم گیری برای چینش تیم مدیریتی استقلال هستند؛ وزارت نفت و هلدینگ خلیج فارس. حالا اینکه این دو نهاد در نهایت با یکدیگر سازش میکنند و یا حرف کدام یک به کرسی مینشیند، اتفاقی است که باید منتظر انتصابات آینده باشیم تا تکلیف آن مشخص شود. اما در حال حاضر دو سناریو روی میز وجود دارند که هواداران باید امیدوار به سرانجام رسیدن آن باشند.
دولت آشتی از سوی وزارت نفت
در جلسه کارگروهی که وزارت نفت برای مدیریت استقلال تدارک دیده، نام اعضای ۵ نفره هیات مدیره مطرح شده و اکنون آنها مشغول بررسی اوضاع این نفرات هستند تا اگر امکان حضور برای هریک فراهم بود، رسما انتصابات اعلام شوند. در وزارت نفت و برای گزینه ریاست هیات مدیره، الزامی وجود ندارد که فرد فوق حتما از سوی هلدینگ انتخاب شود و یا سابقه فعالیت در آن جا را داشته باشد. در همین راستا پیشنهاد آنها محمدحسین قریب است؛ مدیرعامل سابق استقلال که بین عموم آبیها از وجاهت و کارنامه قابل قبولی برخوردار است و اگر خودش مایل به بازگشت به فوتبال باشد، قطعا با استقبال طرفداران مواجه خواهد شد. البته نام اولیایی هم از سوی یک پایگاه خبری مطرح شده که ریشه در رفاقت او با احمد دنیامالی دارد.
در نگاه نفتیها، نیازی به تغییر مدیرعامل نیست و بهتر است استقلال با فرشید هاشم سمیعی کارش را ادامه دهد اما برای سه عضو دیگر هیات مدیره برنامههای متفاوتی چیده شده است. قرار است یک نماینده مالی که از سوی هلدینگ مورد تایید و ترجیحا در این نهاد مشغول به فعالیت باشد، برای سر و سامان دادن به اوضاع مالی باشگاه به هیات مدیره اضافه شود و یک پیشکسوت هم کنار این تیم قرار بگیرد. پیگیری زیرنویس نشان میدهد در وزارت نفت اسم جواد قراب، بهتاش فریبا و پرویز مظلومی مطرح شده که نفر آخر شانس بیشتری دارد تا یک بار دیگر در تیم مدیریتی آبی ها جای بگیرد. ضمن اینکه آنها یک کرسی را هم به نماینده وزارت ورزش و جوانان اختصاص دادهاند تا همانطور که احمد دنیا مالی ادعا کرده بود، این نهاد هم در تصمیمات مدیریتی باشگاه استقلال دخیل باشد. پیش از این قرار بود کسری نوری نماینده وزارت نفت در هیات مدیره باشد که خود او این سمت را نپذیرفت تا قرعه برای وزارت ورزش باشد و به نوعی دولت آشتی را در هیات مدیره استقلال شاهد باشیم! آنهم با حضور نمایندگانی از هلدینگ، مدیران ادواری باشگاه، پیشکسوتان و وزارت ورزش.
نظر متفاوت اهالی هلدینگ
اما در تیم ۵ نفره مدنظر مدیران هلدینگ خلیج فارس، تفاوتهایی به چشم میخورد که پرداختن به آن خالی از لطف نیست. از نظر مدیران ارشد هلدینگ، رییس هیات مدیره باید گزینه مدنظر آنها باشد و آن فرد هم کماکان احمد شهریاری خواهد بود. هرچند اخیرا شایعاتی در خصوص رفتن شهریاری از استقلال به گوش میرسد و انگار خود او هم از فضای پرتنش فعلی خسته شده اما با توجه به رفاقت نزدیک وی با عبدالعلی علی عسگری، مدیرعامل هلدینگ تنها در صورتی شخص دیگری به جز شهریاری را برمیگزیند که خود شهریاری نخواهد در استقلال بماند. نکته جالب اینجاست که در بدنه هلدینگ هم مثل وزارت نفت، روی مدیرعاملی سمیعی نظر مساعدی وجود دارد و به همین علت هم تحت هر شرایطی شانس ادامه دادن استقلال با فرشید سمیعی کم نیست. از جمله دیگر نکات اشتراک هلدینگ و وزارت نفت، حضور نماینده مالی هلدینگ و البته یک پیشکسوت استقلالی در ترکیب هیات مدیره است. البته این سوی قصه علاوه بر فریبا و مظلومی، نام نصرالله عبدالهی نیز مطرح است و به نوعی میتوان گفت عمو نصی آبیها این طرف جای جواد قراب را گرفته است. برای جایگاه خالی پنجم هم خلاف آنچه در برخی رسانهها نام کاظم اولیایی مطرح شده، مدیرعامل پیشین استقلال شانس چندانی برای حضور در هیات مدیره ندارد و ترجیح مدیران هلدینگ خلیج فارس اضافه شدن یک چهره سیاسی است که با حوزه ورزش هم بیگانه نباشد. هرچند نباید از نام مصطفی کارخانه هم به سادگی عبور کرد؛ عضو فعلی هیات مدیره که در صورت رفتن شهریاری قطعا استقلال را ترک میکند اما اگر شهریاری ماندگار شود، او هم احتمالا در قامت نماینده پیشکسوت در ترکیب مدیریتی باقی میماند تا پروژه تبدیل شدنه استقلال به یک باشگاه کامل و اضافه شدن تیمهای واالیبال، بسکتبال و والیبال ساحلی کلید بخورد.
به هر کیفیت باید منتظر تغییرات قریب الوقوع در بدنه مدیریتی استقلال باشیم و احتمال اینکه پس از ماهها آبیها بتوانند طعم آرامش را بچشند، وجود دارد. به شرط آنکه افراد جدید از متد نفرات قبلی تبعیت نکنند!
نیمه دوم آذر ماه معرفی می شوند؛ احتمال ترمیم هیات مدیره به جای تغییر!
استقلالی ها امیدوارند چهره هایی مثل دکتر قریب، قدم به هیات مدیره بگذارند و البته هلدینگ هم بدش نمی آید هیات مدیره را با ورود قریب و یک پیشکسوت ترمیم کند.
هیات مدیره ترمیمی شامل احمد شهریاری، فرشید سمیعی، مصطفی کارخانه، حسین قریب و یک پیشکسوت (مظلومی یا عبداللهی) خواهد بود و به هرحال خروج افضلی و حیدرزاده از هیات مدیره استقلال قطعی شده است. اما اگر شهریاری اصرار به رفتن داشته باشد، کارخانه هم می رود و دو نماینده دیگر از هلدینگ جای شان را می گیرند، نه حیدرزاده و افضلی… گفته می شود مهدی سالم، معاون ارتباطات علی عسگری در هلدینگ و مدیر مالی این مجموعه، گزینه های تازه نفس برای روز مبادا هستند.
ترکیب هیات مدیره استقلال نیمه دوم آذر ماه مشخص می شود!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰