اصول حسابداری و هزینه یابی مهندسی صنایع
سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد. در این مقاله آموزشی قصد داریم که کتاب اصول حسابداری و هزینه یابی مهندسی صنایع را از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار دهیم، قطعا شما به این موضوع واقف هستید که اصول حسابداری یکی از مباحث مهم و کلیدی
سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و
تحریریه مسئولیتی
درباره محتوای آن ندارد.
در این مقاله آموزشی قصد داریم که کتاب اصول حسابداری و هزینه یابی مهندسی صنایع را از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار دهیم، قطعا شما به این موضوع واقف هستید که اصول حسابداری یکی از مباحث مهم و کلیدی در رشته حسابداری محسوب می شود که تمامی علاقه مندان به حوزه حسابداری باید آشنایی کامل را با مباحث مختلف آن داشته باشند، به همین جهت در ادامه این مقاله جزییات کامل اصول حسابداری را به شما معرفی خواهیم کرد.
توجه» کسانی که به حوزه حسابداری علاقه مند هستند و تمایل دارند که در یک آموزشگاه معتبر فنی حرفه ای دوره های تخصصی حسابداری را یاد بگیرند، به آن ها پیشنهاد می کنیم که به وب سایت aryatehran.com مراجعه نمایند و یا این که با شماره تلفن های ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۳ – ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۵ الی ۸ تماس حاصل فرمایند، همچنین می توانید با مراجعه به صفحه کلاس حسابداری نیز لیست دوره های تخصصی حسابداری را در صفحه مذکور مشاهده نمایید.
کتاب اصول حسابداری و هزینه یابی مهندسی صنایع
کتاب اصول حسابداری و هزینه یابی مهندسی صنایع یکی از کتب تخصصی رشته حسابداری است که در ۱۵۸ صفحه تالیف شده است، این کتاب به صورت کامل تمامی مباحث مهم اصول حسابداری را به صورت مرحله به مرحله و با ذکر جزییات کامل در اختیار شما قرار داده است، جهت خرید این کتاب و دریافت تمامی جزوات مهم و کاربردی شاخه های مختلف حسابداری شما می توانید به وب سایت aryatehran.com به عنوان معتبرترین وب سایت آموزش حسابداری در ایران مراجعه نمایید و کتب و جزوات رشته حسابداری را از همکاران ما دریافت کنید.
نکته» پس از مطالعه دقیق کتاب اصول حسابداری و هزینه یابی مهندسی صنایع، برای شناخت دقیق سیستم های حسابداری، به شما پیشنهاد می کنیم که مقاله سیستم حسابداری را در وب سایت آریا تهران مطالعه نمایید.
اصول حسابداری چیست
برای این که به اهمیت کتاب هایی مانند اصول حسابداری و هزینه یابی مهندسی صنایع نوشته آقای جمشید اسکندری و خانم عارفه محقق پی ببرید، در این بخش یک تعریف جامع از اصول حسابداری و یا اصطلاحا Accounting Principles را به شما ارائه داده ایم.
برای تعریف اصول حسابداری به زبان ساده می توان گفت که چارچوب اولیه و زیربنایی حسابداری بر اساس مفروضات صورت می گیرد و سپس به کمک متد Accounting Principles شکل عملی به خود می گیرد. به طور کلی این اصول، قواعد و چارچوب های می باشد که عملیات مالی بر اساس آن ها اندازه گیری می شوند. درواقع، اصول حسابداری یک استراتژی جامع و دقیق برای تهیه و ثبت اطلاعات مالی هستند که نحوه اندازه گیری و تعیین سود را مشخص می کنند، اصول حسابداری دارای ۴ فاکتور اساسی است که در ادامه به این فاکتور های مهم اشاره کرده ایم.
توجه» برای یادگیری حسابداری صنعتی به صورت تخصصی به مقاله آموزش حسابداری صنعتی مراجعه نمایید.
چهار فاکتور مهم اصول حسابداری
چهار فاکتور و اصل مهم در اصول حسابداری که شما باید به آن ها تسلط داشته باشید، عبارتند از:
- اصل تحقق درآمد (Revenue principle)
- اصل بهای تمام شده (cost principle)
- اصل افشای کامل (Full Disclosure Principle)
- اصل تطابق درآمد (matching principle)
در ادامه هر کدام از موارد ذکر شده را با ذکر مثال به شما توضیح داده ایم.
توجه» دانشجویان رشته حسابداری که علاقه مند به یادگیری مباحث تخصصی مالیاتی هستند، به آن ها پیشنهاد می کنیم که در دوره مالیاتی مجتمع فنی آریا تهران شرکت نمایند، در این دوره تخصصی به صورت صفر تا صد مباحث مالیاتی به شما آموزش داده می شود و مدرک معتبر فنی حرفه ای نیز در این دوره به هنرجویان دوره مالیاتی تعلق خواهد گرفت.
اصل تحقق درآمد (Revenue principle)
منظور از اصل تحقق درآمد و یا همان Revenue principle این است که درآمد باید زمانی که بدست می آید حتما ثبت شود و نه قبل از آن، و یا در حالت دیگر می توان گفت که قانون کلی برای شناخت درآمد، قابل اندازهگیری بودن و قابل اتکا بودن آن است، با توجه به اصل تحقق درآمد، شناسایی درآمد در زمان دریافت وجه صورت نمی گیرد، بلکه به محض تحقق انجام می شود، درواقع برای ثبت درآمد باید سه شرط زیر وجود داشته باشد:
- میزان درآمد باید معقول و قابل اندازه گیری باشد.
- قابلیت وصول آن مطمئن و معقول باشد.
- تمامی فعالیتهای مربوط به تحصیل درآمد کامل شده باشند.
اصل بهای تمام شده (cost principle)
منظور از اصل بهای تمام شده و یا همان cost principle این است که تمامی مبادلات باید دقیقا مانند اصل بهای تمام شده در تاریخ وقوع بهعنوان بهای تمام شده در دفاتر ثبت می شوند، منظور از بهای تمامشده، ارزش مبادله نقدی دارایی در تاریخ تحصیل آن است، طبق این اصول بدهی ها هم معادل وجه نقد جاری مبادله، مورد اندازه گیری قرار گرفته و ثبت می شوند.
اصل افشای کامل (Full Disclosure Principle)
منظور از اصل افشای کامل و یا اصطلاحا Full Disclosure Principle این است که این اصل روی افشای اطلاعات با اهمیت مربوط به واحد تجاری تاکید دارد. به این معنی که کلیه رویداد ها و وقایع مهم واحدهای تجاری، باید بهصورت مناسب و کامل افشا شوند. این اطلاعات می تواند بهصورت یادداشت ها و ضمائم باشد که حاوی گزارشاتی از عملکرد مالی واحد تجاری است. البته این اصل به معنای افشای کامل هر چیزی نیست، بلکه باید هزینه تهیه و افشاء و همچنین مربوط بودن آن، مورد توجه قرار گیرد.
معرفی اصل تطابق درآمد (matching principle)
معرفی اصل تطابق درآمد و یا همان matching principle یکی دیگر از مباحث مهم در اصول حسابداری است که شما باید حتما به چارچوب های آن آشنا باشید، در اصل تطابق درآمد و یا همان matching principle، هزینه های انجام شده باید به حساب دوره ای که درآمد در آن تحصیل شده منظور شوند. به این ترتیب سود در هر دوره، تفاوت بین درآمد های تحصیل شده و هزینه های تحمیل شده را نشان می دهد. در این اصل، هزینه هایی که در دوره جاری انجام می شوند بهعنوان دارایی در صورت های مالی ثبت می شوند. بهطور کلی، این اصل می گوید که هزینه های متحمل شده و درآمد های تحصیل شده باید در همان دوره شناسایی و ثبت شوند.
توجه» کسانی که به حوزه حسابداری علاقه مند هستند و تمایل دارند که در یک آموزشگاه معتبر فنی حرفه ای دوره های تخصصی حسابداری را یاد بگیرند، به آن ها پیشنهاد می کنیم که به وب سایت aryatehran.com مراجعه نمایند و یا این که با شماره تلفن های ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۳ – ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۵ الی ۸ تماس حاصل فرمایند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰