بیوگرافی سحر گلدوست، بازیگر فیلم قهرمان و سریال در انتهای شب
سحر گلدوست بازیگر سینما و تلویزیون است که در فیلم قهرمان اصغر فرهادی به ایفای نقش پرداخته است. او همچنین اخیراً با بازی در نقش ثریا از سریال در انتهای شب مشهور شده است. در ادامه این مطلب به گزارش رویداد ۲۴ بیوگرافی سحر گلدوست را میتوانید مطالعه کنید. بیوگرافی سحر گلدوست سحر گلدوست، متولد
سحر گلدوست بازیگر سینما و تلویزیون است که در فیلم قهرمان اصغر فرهادی به ایفای نقش پرداخته است. او همچنین اخیراً با بازی در نقش ثریا از سریال در انتهای شب مشهور شده است. در ادامه این مطلب به گزارش رویداد ۲۴ بیوگرافی سحر گلدوست را میتوانید مطالعه کنید.
بیوگرافی سحر گلدوست
سحر گلدوست، متولد سال ۱۳۶۵ در شیراز، پس از تحصیل در رشته تجربی، وارد عرصه بازیگری شده است. فعالیت سینمایی سحر گل دوست با حضور در تئاتر در شیراز از سال ۱۳۹۵ آغاز شد. در سال ۱۴۰۰ و در سن ۳۵ سالگی، او با بازی در فیلم سینمایی “قهرمان” به کارگردانی اصغر فرهادی، اولین تجربه حضور مقابل دوربین را به دست آورد. سحر گل دوست در این فیلم، نقش فرخنده را ایفا کرد و توانست برای این نقش آفرینی، نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر زن در جشن حافظ شود.
سحر گل دوست، دوره های بازیگری خود را در موسسه بامداد به مدیریت پریسا بختآور گذرانده است.
به تازگی، او با بازی در سریال “در انتهای شب” به شهرت زیادی دست یافته است.
شروع فعالیت به عنوان یک بازیگر
سحر گلدوست فعالیت حرفه ای خود در عرصه بازیگری را از سال ۱۳۹۵ با حضور در تئاتر در شیراز آغاز کرد. او در سال ۱۴۰۰ و در سن ۳۵ سالگی، با شرکت در کلاسهای بازیگری موسسه بامداد و انتخاب توسط اصغر فرهادی، برای ایفای نقش فرخنده در فیلم “قهرمان” به عنوان اولین تجربه بازیگری حرفه ای خود روی پرده سینما ظاهر شد. عملکرد وی در این فیلم، موجب نامزدی او برای دریافت جایزه بهترین بازیگر زن در جشن حافظ شد. دومین تجربه بازیگری سحر گلدوست، ایفای نقش ثریا در سریال “در انتهای شب” بود.
درباره سریال در انتهای شب
«در انتهای شب» یک اثر هنری جذاب است که اثری جذاب به کارگردانی آیدا پناهنده و همکاری او با ارسلان امیری را نشان میدهد. این فیلم یک سوژه کاملاً معمول – یعنی بحران روزمرههای یک زوج حاشیهنشین طبقه متوسط – را انتخاب کرده، اما با نوآوری در روایت و پرداخت به آن، یک درام جذاب را خلق کرده است.
فیلمنامه این اثر در انتقال مفاهیم و تکامل کاراکترها و پیشبرد قصه بسیار مؤثر است. همچنین قاببندی دقیق فرشاد محمدی، طراحی صحنه و لباس واقعگرایانه، و همچنین استفاده زیباییشناسانه از لوکیشنها به باورپذیرتر کردن فیلم کمک کرده است.
استفاده خلاقانه از بازیهای زمانی و فلاشبک در فیلمنامه، مخاطب را درگیر ماجرا و کنجکاو برای بازگشت به گذشته کرده است. همچنین موسیقی فیلم نیز به خوبی با فضای داستان همگام است.
به طور کلی، «در انتهای شب» یک اثر سینمایی جذاب و دستساز است که با بهرهگیری از تکنیکهای روایی، بصری و صوتی مناسب به خلق تجربه هنری مطلوبی برای مخاطب پرداخته است.
نقش سحر گلدوست در سریال در انتهای شب
در یک درام خانوادگی و اجتماعی، داستان زندگی زوجی از طبقه متوسط را دنبال میکنیم. بهنام (پارسا پیروزفر) یک هنرمند نقاش است که با همسرش ماهی (هدی زینالعابدین) و فرزند کوچکشان در پردیس زندگی میکنند. ماهی کارمند یک فرهنگسراست و هر روز مسیر طولانی بین تهران و پردیس را طی میکند. داستان از جایی آغاز میشود که متوجه میشویم این زوج تصمیم به جدایی گرفتهاند.
این سریال با عنوان “در انتهای شب”، به کارگردانی آیدا پناهنده، نویسندگی آیدا پناهنده و ارسلان امیری و تهیهکنندگی محمد یمینی، محصول کشور ایران است. در این سریال، سحر گلدوست در نقش ثریا ظاهر میشود – زنی که یک دختر دارد و در همسایگی خانه بهنام زندگی میکند. دختر ثریا با فرزند بهنام و ماهرخ هم بازی است.
بازی سحر گلدوست در فیلم قهرمان از اصغر فرهادی
قهرمان فیلمی است که در شیراز فیلمبرداری شده و موضوعی اجتماعی را روایت میکند. تصویربرداری این فیلم در دوران همهگیری کرونا آغاز شد و در مقطعی به خاطر شیوع گسترده این بیماری متوقف شد.
در خلاصه داستان آمده است که رحیم (با بازی امیر جدیدی) به علت عدم پرداخت بدهیاش به بهرام به زندان افتاده است. او تصمیم میگیرد یک کیف حاوی طلا را به صاحبش بازگرداند و این اقدام توجه تلویزیون و رسانههای مجازی را جلب میکند. مردم به رحیم لقب قهرمان را میدهند. در این فیلم، سحر گلدوست در نقش فرخنده شخصیت یک زن قدرتمند و جنگجو را ایفا میکند.
بازیگران این فیلم امیر جدیدی، محسن تنابنده، سحر گلدوست، فرشته صدر عرفایی، احسان گودرزی و سارینا فرهادی هستند. قهرمان علاوه بر نامزدی در بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان هفتاد و نهمین دوره جوایز گلدن گلوب، جوایز بسیاری از جمله جایزه بزرگ جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۲۱ و جایزه دستاورد کارگردانی از جشنواره اسکرین آسیا پاسیفیک را به دست آورده است. این فیلم همچنین نامزد بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان از انجمن منتقدان شیکاگو و برنده دو جایزه بهترین فیلمنامه اورژینال و بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان از هیئت ملی نقد آمریکا شده است. قهرمان در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ به عنوان نماینده سینمای ایران برای رقابت در نود و چهارمین دوره جوایز اسکار معرفی شد اما نتوانست به جمع پنج نامزد نهایی راه پیدا کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰