تاریخ انتشار : یکشنبه 4 آذر 1403 - 9:12
کد خبر : 120151

بهترین دعا برای بچه دار شدن

بهترین دعا برای بچه دار شدن

با توجه به اهمیت ویژه‌ای که بچه دار شدن برای بسیاری از افراد دارد، طی دهه‌های گذشته بسیاری به دنبال راه‌هایی برای به دست آوردن این مورد بوده‌اند. بچه دار شدن آرزوی هر پدر و مادری است گاهی بعضی از زوجین به دلایلی از این نعمت محرومند و سعی می‌کنند با توسل به دعا و


با توجه به اهمیت ویژه‌ای که بچه دار شدن برای بسیاری از افراد دارد، طی دهه‌های گذشته بسیاری به دنبال راه‌هایی برای به دست آوردن این مورد بوده‌اند.

بچه دار شدن آرزوی هر پدر و مادری است گاهی بعضی از زوجین به دلایلی از این نعمت محرومند و سعی می‌کنند با توسل به دعا و درخواست از خداوند این امر را برای خود محقق کنند.

در این بین بعضی بدعت‌ها  در بین عوام شایع می‌شود، در ادامه به بررسی صحت سقم یکی از این روایات پرداخته‌ایم.

پرسش: آیا چله بر حقیقت داره که برم پیش ملا چهل بربشم تا باردار بشم.حقیقت داره؟

این حرف‌ها حقیقت ندارد و مردم درست می‌کنند. شما باید به درمان بپردازید در صورتی که بچه دار نمی‌شوید و ببینید مشکل کجا است. دعا هم خوب است، اما خودتان دعا کنید و از خدا بخواهید که فرزند نیکویی عطاکند. همواره دعا کردن و از خداوند طلب فرزند صالح نمودن به ویژه دعاهاى قرآنى مربوط به این موارد؛ مانند: ۱-رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً إِنَّکَ سَمِیعُ اَلدُّعاءِ، آل عمران، آیه ۳۸) ۲- رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّهَ أَعْیُنٍ وَ اِجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِماماً V (فرقان، آیه ۷۴) -ربّ لاتذرنی فرداٌ وانت خیر الوارثین.

دعاهایی که برای بچه دار شدن وجود دارد:

۱. نقل شده که امام صادق ـ علیه السلام ـ دعای زیر را توصیه فرمودند:
«اللهم لا تَذَرنی فَرداً و أنت خیرُ الوارثین وحیداً و حشاً فَیقصُرُ شُکری عن تفکّری بل هب لی عاقبه صدقٍ ذکوراً و اناثاً آنَسُ بهم من الوحده و اسکُنُ الیهم من الوحده و أشکُرُکَ عند تمام النعمه یا وهّابُ یا عظیم یا مُعظِم ثمّ اعطِنی فی کلّ عافیهٍ شکراً حتی تُبلِغُنی منها رضوانک فی صِدقِ الحدیث و اداءِ الاَمانه و الوَفاء بعهد.»

۲. در حدیث دیگر از ایشان نقل شده که فرمودند: در سجده این دو آیه را بخوانید:
«ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین».

۳. در روایت دیگری نقل شده که فرمودند: بعد از نماز جمعه دو رکعت نماز بگذارد و رکوع و سجود را طولانی کند. سپس بگوید:
«اللهم انِّی اَسئَلُک بما سألک زکریا رَبِّ لا تَذَرنی فرداً و انت خیر الوارثین. اللهم هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء. اللهم باسمِک استَحللتُها و فی امانتک اخَذتُها فاِن قَضَیتَ فی رَحِمِها ولداً فاجعَلهُ غلاماً مبارکاً زکیاً و لا تَجعَل للشیطان فیه شَرَکاً ولا نصیباً».

۴. در صبح و شام هفتاد مرتبه «سبحان الله»، ده مرتبه «استغفر الله ربی و اتوب الیه» و سپس نه مرتبه «سبحان الله» و یک مرتبه «استغفر الله ربی و اتوب الیه» گفته شود.

۵. در هر سحر صد مرتبه استغفار شود و در صورت فراموشی قضای آن به جا آورده شود و بهتر است «اَستَغفِرُ اللهَ رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه» گفته شود.

منبع: پرسمان

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn