تاریخ انتشار : شنبه 3 آذر 1403 - 19:40
کد خبر : 119776

طرز تهیه چیز کیک شکلات؛ شیرینی خوشمزه این روزها!

طرز تهیه چیز کیک شکلات؛ شیرینی خوشمزه این روزها!

چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزه‌ترین چیز کیک‌ها است که این روز‌ها طرافداران زیادی دارد و می‌توانید به‌راحتی آن را در منزل درست کنید. چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و


چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزه‌ترین چیز کیک‌ها است که این روز‌ها طرافداران زیادی دارد و می‌توانید به‌راحتی آن را در منزل درست کنید.

چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و… تهیه می‌شوند. چیز کیک را با دو روش پختن داخل فر و یا بدون نیاز به پختن و به صورت یخچالی آماده می‌کنند. این روز‌ها شکلاتی به نام شکلات دبی سر و صدای زیادی را در فضای مجازی و سایت‌های آشپزی برپا کرده است.

 این شکلات ترکیبی از کنافه و پودر پسته یا کرم پسته است که در پوششی از شکلات کاکائویی قرار گرفته است و طرفداران زیادی دارد. اما چیزکیک شکلات دبی هم این روز‌ها زیاد بر سر زبان‌ها افتاده و به نظر من از شکلات دبی هم خوشمزه‌تر است. اگر دوست دارید این چیزکیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش چیزکیک شکلات دبی همراه ما باشید.

مواد لازم
رشته کادایف کنافه: ۴۰۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
کرم پسته: ۲ قاشق غذاخوری
پودر پسته: به میزان لازم
ارده: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای: ۵۰۰ گرم
شیر عسلی: ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه: ۸۰ میلی لیتر
شکلات شیری: ۳۰۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه
برای درست کردن این چیزکیک خوشمزه ابتدا رشته کنافه را خرد کنید. کره را داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب شود، سپس کنافه خرد شده را به آن اضافه کنید و حسابی تفت بدهید تا کنافه طلایی شود. حالا اجاق گاز را خاموش کنید تا کنافه از داغی بیفتد. وقتی کنافه از حرارت افتاد، داخل کاسه بریزید و کره پسته و ارده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. یک قالب کمربندی گرد را انتخاب کنید و مخلوط کنافه و کرم پسته را داخل قالب بریزید و کاملا روی سطح مواد را صاف و فشرده کنید. 

در مرحله بعد پنیر خامه‌ای را همراه با شیرعسلی و وانیل داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی یک دقیقه بزنید تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند، سپس آن را روی لایه کنافه بریزید و سطحش را صاف کنید. خامه صبحانه را روی بخار آب جوش بگذارید تا نرم شود، سپس شکلات شیری را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است، داخل آن بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مخلوط شکلات و خامه را روی لایه پنیری بریزید و سطح مواد را صاف کنید. حالا قالب چیزکیک را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا چیزکیک ببندد. بعد از این مدت زمان، چیزکیک را از قالب جدا کنید و روی آن را به دلخواه با پودر پسته تزیین کنید، نوش جان. 

نکات مهم

۱ ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود. برای درست کردن شیر عسلی در منزل ۲ پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

۲ ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

۳ـ ارده نوعی خوراکی بسیار مقوی و پرخاصیت است که از دانه‌های کنجد تفت داده شده یا کوبیده شده تهیه می‌شود و طبع بسیار گرم و تری دارد. از آنجا که ارده سرشار از اسید‌های چرب اشباع نشده است، نباید در معرض گرما و نور مستقیم آفتاب قرار بگیرد؛ زیرا در این صورت چربی‌های مفید موجود در آن از بین می‌رود و مصرف آن دیگر خاصیتی نخواهد داشت؛ بنابراین بهتر است ارده را در جایی خشک و خنک و دور از نور خورشید و گرما نگهداری کنید.

منبع: فرارو

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn