دکتر مهدی خادمی در گفتگو با خبرنگارمهر گفت: هرگونه پذیرش و جذب دانشجو در مقاطع سه گانه تحصیلی دانشگاه پیام نور صرفاً از طریق مبادی قانونی، سازمان سنجش آموزش کشور و پورتال اطلاع رسانی دانشگاه به نشانی pnu.ac.ir صورت میپذیرد.
وی ادامه داد: علاقمندان دقت کنند، هرگونه جذب و پذیرش دانشجو از طریق مؤسسات خصوصی و مراکز آموزشهای تخصصی و کوتاه مدت از قبیل مؤسسه «tatpnu»، « faragir.net»، «همراهان فردای روشن» و … اکیداً ممنوع بوده و دانشگاه در قبال پذیرش، قراردادهای منعقده، هزینههای پرداختی و ادامه تحصیل این متقاضیان در این مراکز هیچگونه مسئولیتی را نپذیرفته و مسئولیت مستقیم آن بر عهده شخص متقاضی است.
سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور دوباره تاکید کرد: ما از طریق مؤسسات نسبت به جذب دانشجو اقدام نمیکنیم، اگر قرار باشد دانشجو جذب کنیم یا ازطریق سازمان سنجش یا از سوی سایت دانشگاه اقدام به جذب دانشجو میکنیم، مانند جذب دانشجو در مقطع کارشناسی براساس سوابق تحصیلی که خود دانشگاه پیام نور به صورت رسمی اعلام و سپس اقدام به ثبت نام دانشجویان کرد.
وی افزود: اینکه یک مؤسسه اعلام کند، واسط بین دانشگاه و دانشجو شده و قراردادی با دانشگاه دارد تا دانشجو را ثبت نام و یا پیش ثبت نام کند و یا از دانشجو شهریه اخذ کند، تا به دانشگاه معرفی کند، کذب است و دانشگاه پیام نور با هیچ مؤسسهای در این زمینه قرار دادی ندارد.
سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور افزود: موردی بوده که به برخی از مؤسسات مراجعه کرده و حدود ۷۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده و مؤسسات مذکور نیز تعهده داده بودند تا وی را در دکتری پیام نور ثبت نام کنند که این موضوع هم برای دانشجو و هم دانشگاه مشکل ایجاد کرده بود.
وی ادامه داد: برای همین به دانشجویان توصیه میکنیم حتماً اخبار دانشگاه پیام نور را از طریق سایت رسمی دانشگاه پیگیری کرده و به این مؤسسات اعتماد نکنند.
وی درباره فعال بودن مؤسسات فراگیر پیام نور که دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی جذب میکنند گفت: دانشگاه پیام نور در تمامی مقاطع تحصیلی جذب به صورت فراگیر ندارد و چندین سال است که این نوع پذیرش متوقف شده و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد پیام نور فقط از طریق سازمان سنجش صورت میگیرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰