به گزارش زیرنویس، نبرد بیشکک احتمالاً سرنوشت صعود تیم ملی به جام جهانی ۴۸ تیمی را مشخص میکند. خیلی باید بدبین باشیم که تصور کنیم کار تیم ملی برای صعود به، اما و اگر کشیده شود. به هر حال در میان سهمیه فراخشده آسیا کمترین حق و حد و حدود تیم ملی ایران حضور در […]
به گزارش زیرنویس، نبرد بیشکک احتمالاً سرنوشت صعود تیم ملی به جام جهانی ۴۸ تیمی را مشخص میکند. خیلی باید بدبین باشیم که تصور کنیم کار تیم ملی برای صعود به، اما و اگر کشیده شود. به هر حال در میان سهمیه فراخشده آسیا کمترین حق و حد و حدود تیم ملی ایران حضور در جام جهانی است. با این حال سؤال اساسی این است که پس از مسجلشدن حضور تیم ملی در جام جهانی، موضع کادرفنی تیم ملی برای بازیهای باقیمانده چه خواهد بود؟ آیا آنها درها را برای حضور بازیکنان جوانتر در بازیهای رسمی بازتر میکنند؟ آیا تیم ملی برای کسب رنکینگ بالاتر و قرارگرفتن در سید بهتر، با همان عزم قبلی به مصاف حریفان میرود؟ آیا تیم ملی دنبال رکوردسازی خواهد بود و باز نوبت به بازیکنان باانگیزه و جوانتر نخواهد رسید؟ آیا قلعهنویی تاب ریسک خواهد داشت؟
واقعیت این است که با توجه به اتفاقات منطقهای و رویکرد سایر فدراسیونها برای بازی تدارکاتی با تیم ملی ایران، بازیهای پیش رو تا شروع جام جهانی میتواند فرصت خوبی برای تست بازیکنان جدید در ترکیب ثابت هم باشد. اینکه ما برای بستن دهان منتقدان فقط بازیکنان جوان را برای پرکردن تمرینها به تیم ملی دعوت کنیم و فرصتی برای آنها مهیا نکنیم که در بوته آزمون جدی قرار بگیرند، عملاً آب در هاون کوبیدن و گولزدن خودمان است. بعد از نبرد بیشکک این فرصت برای کادرفنی وجود دارد که با یک تیر، دو نشان بزند و هم از بازیهای مقدماتی به عنوان بازی تدارکاتی استفاده کند و هم بازیکنان کمتربهمیدانرفته و البته بازیکنان جوان را در بوته آزمایش جدی قرار دهد.
به هر حال برای تیم ملی باید از هر فرصتی در جهت تجهیز و بهروزکردن آرایش تیم استفاده کرد. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، در حال بدرقه نسلی در پایان راه هستیم و باید نسلی نو را با جسارت و نترسیدن، به استقبال برویم.