تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 آبان 1403 - 14:45
کد خبر : 112347

نقش مشورتی مجمع تحلیل‌گران ساترا در شناسایی نقاط ضعف سریال‌های نمایش خانگی

نقش مشورتی مجمع تحلیل‌گران ساترا در شناسایی نقاط ضعف سریال‌های نمایش خانگی

عضو حقوقی مجمع تحلیل‌گران ساترا گفت: شان مجمع تحلیل‌گران ساترا برای نهاد تنظیم‌گر رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر به صورت مشورتی است. حسن قاسم‌زاده، مدیر سامانه کدومو و عضو حقوقی مجمع تحلیل‌گران ساترا در برنامه شبکه خبر درباره بیانیه مجمع تحلیل‌گران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر گفت: این مجمع متشکل از چند نهاد حقوقی از


عضو حقوقی مجمع تحلیل‌گران ساترا گفت: شان مجمع تحلیل‌گران ساترا برای نهاد تنظیم‌گر رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر به صورت مشورتی است.

حسن قاسم‌زاده، مدیر سامانه کدومو و عضو حقوقی مجمع تحلیل‌گران ساترا در برنامه شبکه خبر درباره بیانیه مجمع تحلیل‌گران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر گفت: این مجمع متشکل از چند نهاد حقوقی از نمایندگان تهیه‌کنندگان و پلتفرم‌ها گرفته تا نمایندگان تحلیل‌گران، ارزیابان و کسانی که در حوزه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر فعالیت می‌کنند هست و دغدغه‌شان بهبود فضای نمایش خانگی و صوت و تصویر فراگیر است. 

قاسم‌زاده ادامه داد: این مجمع تعدادی از اعضای حقیقی را در کنار خود قرار داده است. شان این مجمع برای نهاد تنظیم‌گر به صورت مشورتی است و در تصمیم‌گیری‌ها می‌تواند موثر باشد. مجمع در یکسال گذشته‌ای که فعالیت کرده، یکسری نقاط ضعف و قوت در سریال‌ها و برنامه‌های ریلیتی شو شبکه نمایش خانگی شناسایی کرده است. بر اساس آن بیانیه‌ای در سالگرد تاسیس مجمع منتشر شد، سه بخش در نظر گرفته شده است. بخش دستاوردها، بخش نقاط ضعف و کاستی‌ها و ضرورت‌ها و نکاتی که باید به آن توجه شود. 

عضو حقوقی مجمع تحلیل‌گران ساترا افزود: بیشتر اوقات وقتی صحبت از نمایش خانگی و سریال‌های صوت و تصویر فراگیر می‌شود، معمولاً نقاط منفی و کاستی‌ها در نظر مخاطب جلوه می‌کند. اما نمونه‌هایی داشتیم که این سریال‌ها نکات مثبت داشتند، اما این نکات یا در جامعه کمرنگ دیده شده است، یا به واسطه تبلیغات پر حجم سریال‌ها و کاستی‌ها دیده نشده است. ما تصمیم گرفتیم ابتدا نکات قوت را مطرح کنیم. مثلاً یکی از نقاط مثبت موضوع خانواده محوری و نگاه به خانواده و ازدواج پایدار است. 

به گفته وی، در برخی از سریال‌های نمایش خانگی مثل سریال «در انتهای شب» و «گناه فرشته» هرچند نقد‌هایی به محتوای سریال‌ها داریم، ولی اینکه خانواده کانون اوج گرفتن افراد است و افراد می‌توانند از آنجا خودشان را به مراتب عالی برسانند، توجه شد. اینکه اگر خانواده نباشد چه اتفاقی می‌افتد، در این سریال‌ها مطرح شد. موضوع دیگر نمایش پیشرفت و امید است. موضوعی که در هیاهوی یکسری از محتوا‌های ناامیدکننده یا سیاه کمتر دیده شده است. مثلاً «صداتو» و «فی‌تی‌لند» جزو برنامه‌هایی بود که به جامعه نشاط تزریق می‌کرد.

قاسم‌زاده افزود: موضوع دیگر نمایش چهره قدرتمند از ایران است، که می‌توان به سریال «آمرلی» و «مستند پرچمدار» اشاره کرد. ما این را می‌دیدیم که نه‌تن‌ها درباره دستاورد‌های نظامی ایران در مواجهه با تهدید‌های خارجی بلکه درباره نقاطی که ایران در آن سرآمد است، به آن پرداخته شده بود.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn