کارگردان نمایش «آتروپات ها» گفت: رقابت در فضای نوجوان کار سختی است و معتقدم جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان درحال ارتقاء و بهتر شدن است. نمایش « آتروپات ها» به نویسندگی عقیل جماعتی و کارگردانی حسین اسدی در بخش مسابقه تئاتر نوجوان بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان است. از […]
کارگردان نمایش «آتروپات ها» گفت: رقابت در فضای نوجوان کار سختی است و معتقدم جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان درحال ارتقاء و بهتر شدن است.
نمایش « آتروپات ها» به نویسندگی عقیل جماعتی و کارگردانی حسین اسدی در بخش مسابقه تئاتر نوجوان بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان است. از این رو به گفتوگو با کارگردان این نمالیش پرداخته ایم.
حسین اسدی کارگردان نمایش «آتروپاتها» بیان کرد: جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان همیشه حال و هوای خوب خود را دارد و پر شور است. مردم همدان از این جشنواره استقبال خیلی خوبی دارند. این سومین دوره است که در این جشنواره شرکت میکنم و همیشه این جشنواره برایم رضایتمند بوده است. همه چیز جشنواره خوب است و هرسال درحال ارتقاء و بهتر شدن است.
وی ادامه داد: خداراشکر آثار مطلوبی در جشنواره حضور دارد. اگر بخواهم در حوزه رقابت صحبت کنم، بنظرم رقابت کار سختی است، مخصوصا در فضای نوجوان؛ اما در کل از کارها راضی بودم.
اسدی درباره داستان نمایش آتروپاتها بیان کرد: داستان نمایش درباره تعدادی نوجوان است که پدر این نوجوانها آتش نشان است و این جوانها علاقهمند به آتش نشانی هستند و خود دوست دارند آتش نشان شوند. در یک روز که درحال بازی هستند حملات دشمنان بعثی به جزیره خارک شروع میشود و آن ها میاندیشند که چگونه جلوی این حملات را بگیرند تا به جزیره خارک لطمه وارد نشود.
وی عنوان کرد: ما شش کاراکتر، سه دختر و سه پسر در این نمایش داریم. این نمایش برای نوجوانان مناسب است. هدف از اجرا و روی صحنه بردن این نمایش، بحث آتش نشانی بود و دوست داشتیم دین خود را به آتش نشان ها ادا کنیم. همچنین برای نوجوانهای جزیره خارک که فضای محدود بازیگری دارد، دوست داشتم نوجوانهایی که علاقهمند به تئاتر هستند روی صحنه بیایند و این کار نسل به نسل ادامه پیدا کند.
حسین اسدی عنوان کرد: اگر بخواهم از سختیهای کار بگویم، ما از یک جزیره بسیار دور هستیم. وسط آب قرار داریم و سختیهای خود را دارد. اینکه بخواهیم دکور بیاوریم و خود را به همدان و جای دیگر برسانیم متفاوت است. ما راه آبی داریم و باید خود را به کشتی برسانیم که فضاهای دشوار و سخت خود را دارد ولی کار کردن با کودک و نوجوان این سختیها را از بین میبرد و تبدیل به شیرینی خاص و منحصر به فردی میشود. همچنین وارد شدن به فضای کودک و نوجوان و دیدن ذوق این عزیزان باعث میشود خستگی کار از تن خارج شود.
وی درباره نسل امروز بیان کرد: بنظرم نسل امروز مقداری پویاتر هستند و ذهنشان فراتر از نسلهای دیگر است، سوال های پرشماری دارند، کنجکاوی و شیطنت هیا بسیاری دارند و باید در همه زمینه ها برای آنها جواب منطقی داشته باشید.
اسدی در پایان صحبتهای خود گفت: دوست داشتم بچههای کودک و نوجوان بیشتر درکنار هم در فضای جشنواره باشند. دوست داشتم جشنواره و بچهها بیشتر باهم تعامل داشته باشند. من همیشه مردم همدان را دوست داشتم چون مخاطبان خوبی برای جشنواره کودک و نوجوان هستند.
شایان ذکر است در خلاصه داستان این نمایش آمده است؛ ما بچه های جنوب رو بازیهامون خیلی تعصب داریم.هرکی بخواد بازیمون رو خراب کنه روزگارش رو سیاه .هرکی…هرکی…هرکی…حتی اگه اون آدم صدام باشه.
خبرنگار: زهرا بالاور