کارشناس مسائل بین الملل گفت: حقوق بشر از منظر کشور‌های غربی صرفاً ابزار فشاری جهت تامین منافع آنهاست تا با آن کشور‌های هدف را تحت فشار قرار دهند. میرقاسم مومنی، کارشناس مسائل بین‌الملل در خصوص چرایی اعمال فشار‌های حقوق بشری از سوی اروپا و به خصوص آلمان بر ایران در این مقطع زمانی، اظهارداشت: مواضع […]


کارشناس مسائل بین الملل گفت: حقوق بشر از منظر کشور‌های غربی صرفاً ابزار فشاری جهت تامین منافع آنهاست تا با آن کشور‌های هدف را تحت فشار قرار دهند.

میرقاسم مومنی، کارشناس مسائل بین‌الملل در خصوص چرایی اعمال فشار‌های حقوق بشری از سوی اروپا و به خصوص آلمان بر ایران در این مقطع زمانی، اظهارداشت: مواضع اخیر مقامات آلمان در قبال ایران و در حمایت از تروریستی که به اقدامات جنایتکارانه خود اعتراف کرده مشخصاً تحت فشار لابی صهیونیست‌ها در اروپا صورت گرفته، اگر نگاهی به تاریخچه روابط ایران و آلمان داشته باشیم متوجه می‌شویم که علی رغم وجود مشکلات بسیاری که به بهانه‌های مختلف بوده، اما روابط خوبی را در زمینه‌های مختلف با یکدیگر داشته‌ایم.

وی گفت: پس از جنگ اوکراین و سیاست‌های اروپا در خصوص این جنگ و مسائلی که در این رابطه به وجود آمده، آلمان‌ها خود را مسئول حمایت از اوکراین در تقابل با روسیه قلمداد کردند و البته اعمال فشار مستقیم و غیر مستقیم بر روسیه و کلیه کسانی که به زعم آنها جزو حامیان روسیه به حساب می‌آیند که در این رابطه تحلیل اروپایی‌ها برای این است که ایران از روسیه حمایت می‌کند.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر این اصل است که با کشور‌های جهان به غیر از رژیم اشغالگر صهیونیستی اتباط دارد و تلاش می‌کند با کشور‌های همسایه و منطقه به سمت تعمیق روابط و گسترش همکاری‌ها حرکت کند.

مومنی افزود: نکته قابل تامل در این مسئله این هست که در ۱۳ ماه اخیر که شاهد تجاوزات و جنایات گسترده رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه بوده‌ایم کشور‌های غربی بدون آنکه این رژیم را محکوم کنند در راستای تسلیح این رژیم گام برداشتند و به همین دلیل می‌توان اروپا را هم شریک جنایات رژیم اشغالگر در غزه و لبنان دانست.

وی گفت: فشار سیاسی دولت آلمان به ایران به بهانه‌های مختلف و به خصوص موضوعات و اتهامات حقوق بشری علیه ایران در جهت وادار کردن ایران به دست کشیدن از حمایتش نسبت به گروه‌های مقاومت در منطقه است تا رژیم صهیونیستی بتواند با آزادی عمل بیشتری به حملات و جنایات خود ادامه دهد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل اضافه کرد: حقوق بشر از منظر کشور‌های غربی صرفاً ابزار فشاری جهت تامین منافع خود در سیر تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی است تا با استفاده از آن کشور‌های هدف را تحت فشار قرار دهند. امروز حقوق بشر به عنوان ابزاری سیاسی در دست قدرت‌های غربی عمل می‌کند.

مومنی در پایان خاطرنشان کرد: به اعتقاد من مواضع و اقدامات اخیر آلمان‌ها به تنهایی اتخاذ نشده بلکه سایر کشور‌های اروپایی آمریکا و رژیم صهیونیستی نزاع در این مسیر با آنها همراه هستند و بر اساس برنامه از پیش تعیین شده اینک نوبت آلمان‌ها است که جلوتر از دیگران در بحث فشار بر ایران حرکت کند. قدردانی و حمایت آمریکا از مواضع آلمان‌ها در قبال ایران نشان دهنده هماهنگی آنها با یکدیگر است.

منبع: ایرنا

+