تعداد زیادی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام می کنند که بدون انجام مصاحبه علمی، کنار گذاشته شدند. چندین نفر از داوطلبان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ در گفت و گو با رکنا اعلام کرده اند: مهرماه سال گذشته بود که آزمون تکمیل ظرفیت آموزگاری وزارت آموزش و […]
تعداد زیادی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام می کنند که بدون انجام مصاحبه علمی، کنار گذاشته شدند.
چندین نفر از داوطلبان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ در گفت و گو با رکنا اعلام کرده اند: مهرماه سال گذشته بود که آزمون تکمیل ظرفیت آموزگاری وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. در آن زمان، سازمان سنجش با انتشار دفترچه، مشخص کرده بود که تکمیل ظرفیت با ملاک نمره کتبی برگزار می شود و همه افراد، مجاز به شرکت در آزمون هستند؛ یعنی چه افرادی که داری نمره مصاحبه هستند، چه افرادی که تاکنون مصاحبه نشده اند و همچنین افرادی که نمره نهایی پایینتر از حد نصاب دریافت کرده بودند، میتوانند مجددا در آزمون تکمیل ظرفیت شرکت کنند و بعد از قبولی، از آنها مصاحبه علمی به عمل خواهد آمد.
آنها تاکید می کنند: پس از آنکه سازمان سنجش ، اسامی پذیرفته شدگان در این آزمون را اعلام کرد، ما که به اصطلاح «کارنامه سبز» بودیم، به مرحله بررسی مدارک و مصاحبه ارجاع داده شدیم. با مراجعه به اداره کل آموزش و پرورش استان و پس از بررسی مدارک به ما اعلام کردند که زمان انجام مصاحبه به زودی اطلاع رسانی می شود و جایی برای نگرانی نیست.
این پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ می افزایند: پس از مدتی اداره کل آموزش و پرورش با یک پیامک اطلاع داد که تاریخ مصاحبه ما مشخص شده است؛ اما بعد از مدتی، اداره کل اعلام کرد که طبق مکاتبه با سازمان امور استخدامی، این سازمان مانع ادامه روند استخدام شده است. در این شرایط، در بهمن ماه همان سال، کارنامه نهایی صادر شد و در آن کارنامه دیدیم که بدون اینکه مصاحبه علمی انجام شود، برخی پذیرفته شده اند و برخی مثل ما نه!
آنها در پایان تاکید می کنند: الان آن افراد سر کلاس رفته اند و مشغول به کار شده اند و برخی هم مثل ما، بلاتکلیف رها شده ایم. در اسفندماه سال گذشته نیز در برخی از استانها، مجددا کارنامه صادر شد و یک عده پذیرفته شدند و باز هم عده ای نه! یعنی از مهر پارسال تا الان، چندین مرتبه کارنامه صادر شده است. حال سوال اینجاست که اگر سازمان اداری استخدامی مانع از انجام این کار شده، چرا برای عده ای این مورد لحاظ شده و برای عده ای دیگر نه؟ از طرفی در آزمون سال گذشته با دفترچه یکسان، حد نصاب برای آزمون دبیری به ۳۵۰ کاهش یافته و در آزمون ۱۴۰۳ این مورد به طور کلی حذف شده است و ملاک حدنصاب ۴۷۰ تنها دامن گیر تکمیل ظرفیت آموزگاری شده است. این مثال بارز یک بام و دو هوای روند استخدام در یک وزارتخانه است!
رکنا