به گزارش زیرنویس، میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورا در واکنش به گزارش رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه یکی از مشکلات پایتخت توقف خودروهای فاقد پلاک تهران در معابر است، اظهار کرد: باید نسبت به اخذ مصوبات قانونی برای مقابله با چنین موضوعی اقدام شود.
اگر پلیس راهور بخواهد اقدام مؤثری برای عارضههای اجتماعی انجام دهد، باید مصوبات قانونی را از نهادهای قانونگذار دریافت کند. در کمیسیون برنامه و بودجه همواره نگاه حمایتی از پلیس داریم و امیدواریم این نگاه حمایتی دوسویه باشد.
سید احمد علوی دیگر عضو شورا نیز با بیان اینکه معضلات ترافیک روز به روز افزایش پیدا میکند، گفت: باید نصب دوربینها با جدیت دنبال شود و حتی اگر لازم است در متمم بودجه نیز لخاظ شود. ما سعی کردیم معابر را برای خودروها مناسبسازی کنیم و تا حدی نیز برای عابران، معابر را مناسبسازی کردهایم اما تردد موتورسواران حادثهساز است و باید این موضوع را پیگیری کرد.
مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورا در ادامه این جلسه با بیان اینکه تصادفات در زمان اوج ترافیک منجر به مسدود شدن معابر میشود، تصریح کرد: این تصادفات زمانی رخ میدهد که نیروهای پلیس درگیر بازگشایی ترافیک گلوگاهها هستند و همین باعث میشود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برای رسیدن به محل تصادف، زمان صرف شود. میتوان با همکاری بیمهها شرایطی را ایجاد کرد که در همان زمان خسارت تصادفات و تنظیم و ابلاغ کروکی را انجام داد و بخشی از گرههای ترافیکی را با چنین اقداماتی باز کرد.
عباسی با بیان اینکه در معابر اصلی چندان نمیتوان با مداخلات انسانی اقدامی انجام داد، گفت: در معابر فرعی صنوف با سد معبر مزاحمتهایی را ایجاد و نیمی از یک خیابان را مسدود میکنند.
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: مردم نیز نمیپذیرند که برای منفعت عدهای، آسیب ببینند؛ لذا تقاضای ما این است که ابلاغی به مراکز راهنمایی و رانندگی صورت بگیرد تا برخورد لازم را داشته باشند.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه اینجا خانه مردم است و باید با دید آنها به ترافیک نگاه کرد، یادآور شد: ترافیک روز به روز بیشتر میشود؛ هر روز خودرو وارد تهران میشود اما هیچ خودرویی خارج نمیشود. عدم خروج خودروها از چرخه تردد، عدم تأمین پارکینگ، اجرای طرحهای عمرانی و ساخت و ساز بدون پیوست ترافیکی و مواردی از این قبیل از مشکلات مرتبط با ترافیک است؛ اگر موتورسیکلتها ساماندهی شوند بخشی از مشکلات رفع خواهد شد. موتورها در خطوط بیآرتی، تونلها و خطوط امدادی فعالیت میکنند و مردم را آزار میدهند.
حبیب کاشانی خزانهدار شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه رفع معضل ترافیک اراده ملی میطلبد، تأکید کرد: باید فرهنگسازی در این زمینه صورت بگیرد؛ خواسته پلیس از شهرداری در مهرماه منطقی نیست و تا زمانی که سفارشات اتوبوس و مترو به نتیجه برسد، باید فکری به حال ترافیک کرد و آموزش را جدی گرفت. یکی از درخواستهای ما از پلیس این است که خطوط ویژه ساماندهی شوند؛ چراکه در برخی موارد میبینیم خطوط ویژه حتی از خطوط عادی شلوغ تر هستند و باید اقداماتی از قبیل ساماندهی این خطوط انجام داد تا به مردم آرامش و آسایش بخشید.
سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی در مناطق، توقف طولانی مدت برخی خودروهاست، افزود: این خودروها به فضاهایی برای بزهکاری اجتماعی تبدیل شده است. معاینه فنی خودروها نیز از دیگر مسائل است که عدم توجه به آن منجر به خسارت خواهد شد؛ از سویی دیگر آلودگی هوا باعث ایجاد مشکلات جسمی برای مردم میشود.
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا نیز با اشاره به سد معبر توسط وانتبارها گفت: تقاضای ما این است که راهنمایی و رانندگی ورود جدی به موضوع داشته باشد. توقف وانت بارها در معابر و تبدیل کردن فضا به بارانداز و مغازه از معضلاتی است که شاهد آن هستیم و با توجه به اینکه نظم دهی به خودروها از وظایف پلیس است، درخواست رسیدگی به این مساله را داریم.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه در برخی نقاط شهر دوربین ثبت تخلف وجود ندارد و یا آسیب دیدهاند، یادآور شد: یکی دیگر از مشکلات این است که صاحبان برخی خودروها خارج از شهر تهران معاینه فنی انجام دادهاند و بر اساس استانداردهای معاینه فنی در پایتخت نیست.
وی با بیان اینکه برخی مسئولان که از خطوط ویژه تردد میکنند، ترافیک را درک نمیکنند، تصریح کرد: اگر یک وزیر در ترافیک معطل میشد، زودتر تدبیری برای این موضوع میاندیشید. چرا باید در کشور تعدادی افراد خاص باشند و مجوز داشته باشند که در خطوطی خاص تردد کنند؟ ما به عنوان نماینده مردم از این موضوع گلایهمند هستیم و تقاضا میکنیم موضوع پیگیری شود. درخواست میکنیم جز خودروهای امدادی، دیگر خودروها در خطوط ویژه تردد نکنند.
رضا صیادی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در جلسه امروز و در جریان بررسی گزارش حسابرسی سازمان زیباسازی شهر تهران برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با بیان اینکه سند باغ اتحادیه در گزارشات حسابرسی لحاظ شده است، اظهار کرد: این باغ در سال ۹۲ به مالکیت سازمان درآمد اما یک پلاک دچار چالش حقوقی بود و در سال ۱۳۹۷ فرد معارض نسبت به دریافت حکم خلع ید برای شهرداری تهران اقدام کرد و خوشبختانه این حکم را پیگیری کردیم و رأی قطعی دادگاه را برای تعیین تکلیف سند دریافت کردیم. به طوری که موضوع تا یک ماه آینده برطرف میشود.
وی با بیان اینکه با همت همکاران در معاونت مالی، مباحث مالیات و مالیات بر ارزش افزوده پیگیری شد، خاطرنشان کرد: با پیگیری ها عددی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان بر اساس رأی دادگاه مبنی بر صفر شدن مالیات بر ارزش افزوده، به سود شهرداری خواهد شد.
صیادی با اعلام اینکه سامانه جامع مانیتورینگ تبلیغات شهر تهران راه اندازی شده است، تصریح کرد: قراردادهای بخشهای مختلف در این سامانه مشخص و تمام تبلیغات در آن لحاظ شده است.
وی اظهار کرد: رقم بدهی سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران به سازمان زیباسازی در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان بوده که در سال قبل به ۶۰ میلیارد تومان و امسال به ۳۰ میلیارد تومان رسیده که سیر نزولی را نشان میدهد.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورا در جریان بررسی گزارش حسابرسی سازمان زیباسازی شهرداری تهران برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ضمن تقدیر از سازمان زیباسازی برای دریافت گزارش قابل قبول حسابرسی اظهار کرد: با توجه به عدم رسیدگی سازمان از ابتدای تأسیس به پوشش بیمهای، مالیات و مالیات بر ارزش افزوده انتظار میرود سازمان این سه موضوع را تعیین تکلیف کند.
علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه از اقدام سازمان زیباسازی به ویژه در تبلیغات محیطی هفته دفاع مقدس تقدیر کرد و گفت: ما ادعا نمیکنیم که بیاشتباه هستیم اما خلاقیت، فکر و خردورزی جمعی و دیدن همه چیز با هم در تبلیغات و اطلاعرسانی قابل مشاهده است و امیدواریم در دو سال آینده با همین ضرباهنگ پیش بروند.
در ادامه گزارش حسابرسی سازمان زیباسازی شهر تهران برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با حداکثر آراء موافق به تأیید رسید.