توسعه کشت دیم، راهی برای دستیابی به خودکفایی ۹۰ درصدی محصولات اساسی


عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی، توسعه کشت دیم یکی از راهکار‌های مهم برای دستیابی به خودکفایی محصولات اساسی محسوب می‌شود.

محمدشفیع ملک‌زاده، عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: در شرایطی که نهاده‌های کشاورزی از کیفیت مناسبی برخوردار نیستند، انتظار عملکرد بالای تولید در هکتار را نمی‌توان داشت.

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn