به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، مریوان قادرپور – بازرس اتاق اصناف تهران- درباره قیمت نان اظهار کرد: قیمت نان سنگک ۳ هزار تومان بود که در حال حاضر به ۵ هزار تومان رسیده و کنجد آن هزار تومان بود که به هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است.
به گفته قادرپور، نان لواش آرد نوع یک از ۵۰۰ تومان به ۷۰۰ تومان افزایش یافته و نان لواش با آرد نوع ۲ از ۶۵۰ به ۹۰۰ تومان تغییر یافته است.
نان بربری که با آرد دولتی نوع یک پخت میشود، از هزار و ۸۰۰ تومان به ۲ هزار و ۵۰۰ تومان تغییر قیمت داشته و نان بربری که با آرد دولتی نوع ۲ تولید میشود، از ۲ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است. به طور کلی برای نان کنجدی ۳ گرم کنجد میتوان خریداری کرد که هر گرم هزار و ۵۰۰ تومان است.
تافتون خراسانی نیز با آرد یارانهای نوع یک از هزار تومان به هزار و ۴۰۰ تومان تغییر قیمت یافته و در آرد یارانهای نوع ۲ نیز به گفته وحید معینیان – بازرس اتاق اصناف تهران، از هزار و ۵۰۰ تومان به هزار و ۸۰۰ تومان تغییر یافته است.
همچنین حمیدرضا رستگار – رئیس اتاق اصناف تهران، با بیان اینکه با اعلام قیمت جدید نظارت بر اجرای آن تشدید میشود اظهار کرد: ما مکلف هستیم که قانون را اجرا کنیم. طبق نرخنامهای که ارائه میشود، باید نان را عرضه کنند و درصورت تخلف دستگاههای تعزیراتی و بازرسی برخورد قانونی و اعمال قانون خواهند کرد.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.